صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6 7 8 9 10 11 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 91 تا 100 , از مجموع 112
Like Tree1تشکر

موضوع: Canon EOS-1D Mark III

كاربر همراه
    تشکر کرده
    547

پیش فرض پاسخ: Canon EOS-1D Mark III

مسيح جان اين لنز جديد مبارك باشه

ميخواستم ببينم لنز كنون رو بخاطر لرزه گيرش خريدي يا اينكه اون لنز سيگما چنگي به دل نميزنه ؟

در مورد افت قيمت اين بدنه هاي حرفه اي فكر ميكنم رويه اون با بدنه هاي نيمه حرفه اي فرق داره و نميشه افت

قيمت زيادي روبراي اون متصور بود مگر با امدن مدل جديد.

شما ببينيد الان مارك تو يا حتي 5 دي مدت مديدي هست كه تغيير قيمت زيادي نداشته اند.

ولي اين دوربين اگر واقعا به كارمون بياد با همين قيمت هم ارزنده هست

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

يه نكته*اي اين وسط فراموش نشه.
    5d* دوربيني بود كه افت قيمت شديدي كرد... علتش اين بود كه اولين در كلاس خودش بود...
    و كانون قيمت گراني براش در نظر گرفت و كم كم به قيمت خودش در بازار رسيد...
    ولي دوربين*هايي مثل 1d mark II, 1d Mark II Nو يا حتي 30دي و20 تو دوربينهاي كانون و مثلا اونور دي 2 اچ و دي 2 ايكس دي 200 همچين افت قيمتي رو تجربه نكردن.... (دي 2 ايكس بخاطر ضعف نيكون در ارايه دوربييني اينچنيني مدتي دردانه بود... و گران)
    خلاصه گمان ميكنم تا زماني كه چند صد دلار از قيمت مارك 3 كم بشه... دوربين جديدي تو كلاس 5 دي به بازار خواهد اومد(استعدادش از طرف كانون كاملا وجود داره)
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1

فكر مي كنم براي ذوق زدن بايد تا معرفي دوربين جديد كانن صبر كرد.مطمئنا اون چيز دندون گير تري هست.به اختلاف مگاپيكسل نسل قبلي نگاه كنيد! چيزي حدود دوبرابر! خوب شايد بشه پيش بيني كرد 20-24 مگاپيكسل.مطمئنا با امكانات بيشتر .
    محمد امین فیروزآبادی
    Mohammad Amin Firuzabadi
    http://www.maf.ir
    آخرین بروز رسانی 1385/1/27
    http://www.irandeserts.com

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

چیز جالبی که این دوربین نشان داد این است که از جنون مگاپیکسل در بین سازندگان و خریدارن تا اندازه ای کاسته شده است. دوربینی که تواناییهای بسیاری دارد اما رزولوشن ان نسبت به دوربینهای قبلی بالا که نرفته پایین هم امده.
    فکر میکنم 10 مگاپیکسل برای بسیاری از استفاده کنندگان حتی بیشتر از نیاز است.
    فکر کنم بازی مگاپیکسل در زمین دیگری ادامه پیدا کند مثل دوربینهایی که برای استفاده های خاص هستند که نیاز به چاپهای خیلی بزرگ دارند.
    گرچه خیلی ها در مورد دوربینهای کامپکت معتقد بودند که این بازی تمام شده اما سری دوربینهای کامپکت 10 مگاپیکسل خلاف این مسئله را نشان داد.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر آشنا whoami آواتار ها
    تشکر کرده
    20

دوستان جسارتا اين قسمت LCD with Live View mode اين دوربين و ميشه لري بگيد يعني چي؟

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

عليرضاخان غفاري
    اين دوربين نسبت به مدلهاي قبلي خودش يعني 1dMark II & 1dMark II N دومگاپيكسل بيشتر داره.....

احتمالا با 1دي اس اشتباه شده... اين دو دوربين كلاس كاملا متفاوتي دارن.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

نقل قول نوشته اصلی توسط whoami نمایش پست ها
    دوستان جسارتا اين قسمت LCD with Live View mode اين دوربين و ميشه لري بگيد يعني چي؟
    یعنی همان چیزی که در منظره یاب دیده میشد، در LCD دیده میشود.
    مثل دوربینهای کامپکت و برخلاف سایر DSLR ها و شبیه اون دوربین Olypmus .
    در سایر DSLR ها شاتر جلوی سنسور است و تصویر قبل از عکاسی از طریق آینه و منشور فقط در منظره یاب دوربین قابل دیدن است و تصویر تنها پس از ثبت آن و ذخیره روی کارت روی LCD قابل رویت است.
    هادی هژیرآذر

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

دوستان ميشه كساني كه اينترنت پر سرعت دارند و تمام عكسها و صفحات لينكهاي داده شده بالا رو ديدند يكم بيشتر توضيح بدهند كه در اين تستهاي اوليه چه اتفاقاتي افتاده و نتايج كلي چي بوده

چون وضع اينترنت من اين روزها عجيب خرابه
    ممنون
    محمد امدادی

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط me نمایش پست ها
    دوستان ميشه كساني كه اينترنت پر سرعت دارند و تمام عكسها و صفحات لينكهاي داده شده بالا رو ديدند يكم بيشتر توضيح بدهند كه در اين تستهاي اوليه چه اتفاقاتي افتاده و نتايج كلي چي بوده

چون وضع اينترنت من اين روزها عجيب خرابه
    ممنون
    محمد جان من تمام عكسها رو گرفتم....شايد 30 تا بشه...هم پرتره و هم فظا هاي باز و هم تست ايزو از 100تا 6400.....
    واقعا چيزي نميتونم بگم.....عكس ايزوي 6400 اين دوربين رو به راحتي ميشه تا سايز 30 در 40 چاپ كرد و با كمي پروسس حتي تا 100 در 70 هم ميشه....
    امشب چند كراپ از عكسهاي اين دوربين رو از ايزوي 100 تا 6400 ميگذارم تا همه ببينند....
    وضوح و كيفيت عكسهاي اين دوربين بي نظيره....بسيار عالي است....
    تحت هر شرايطي به راحتي و بدون از دست رفتن حتي مقدار كمي از جزئيات ميتوانيد با ايزوي 800 با خيال راحت عكاسي كنيد.....
    و به راحتي با ايزوي 1600 بدون نگراني بابت نويز و حتي تا ايزوي 3200 هم چنين چيزي است...
    جالب ترين مسئله وضوح و شارپنس بالاي عكسها در ايزوي هاي بالا است ...حتي ايزوي 6400 هم همان مقدار شارپ ايزوي 100 رو داره و هيچ بلوري و عدم شارپي ديده نميشه.....
    اگر به عكس ايزوي 4600 اين دوربين دقت كنيد....(به قسمتي كه نخها هستند)...همان جزئياتي مه در ايزوي 100 ديده ميشود...در ايزوي 6400 هم ديده ميشود....
    مسعود قدیری

كاربر همراه masih-s آواتار ها
    تشکر کرده
    17

نقل قول نوشته اصلی توسط Daruosha نمایش پست ها
    مسیح عزیز، 5D یک دوربین Affordable و تقریبا ارزان قیمتی است برای کسانی که می خواهند چیزی مثل 1Ds Mark II داشته باشند، اما نیاز به آن بدنه و آن رزولوشن بالا ندارند. دوربین های فول فریم به شما قابلیت هایی می دهند که بدست آودن آنها توسط دوربین های با کراپ تا حدودی سخت تر و بعضی موارد هم نا ممکن است. (عمق میدان کمتر، استفاده از حداکثر کارایی لنز و ...). مقایسه این دو دوربین کار خیلی درستی نیست.
    حتی من مقایسه 5D را با 1Ds MarkII هم درست نمی دانم. این دو دوربین خیلی به هم شبیه هستند، اما باز هم در یک کلاس نیستند و مخاطبان متفاوتی دارند.
    شاید تعجب کنی . من از release شدن این دوربین خوشحال شدم. اما اصلا ذوق زده یا راغب یه خرید آن نشدم.
    تا حدودی درست میفرمائید داریوش جان اما به نظر من 0.3 تفاوت کراپ این دوربین با فول فریم شاید اونقدرها خیلی جاها به چشم نیاد در صورتیکه امکانات و کیفیت این دوربین جدید و حتی همین کراپ 1.3 بازهم به نظر من وسوسه انگیزتره و بیشتر به چشم میاد .
    ولی با این قسمت موافقم که شاید یک عکاس فقط و فقط به فول فریم محتاج باشه و نتونه ازون بگذره و نخواهد اونقدر پول هم بابت 1Ds Mark ll پرداخت کنه اونوقت 5D تنها گزینه هست ...

اما یک سوال واسم پیش اومده : کنون چرا روی این دوربین از سنسور فول فریم استفاده نمیکنه ؟؟؟
    جوابهای زیادی میتونه داشته باشه ...
    خط تولید کراپ 1.3 خاک نخوره !!!
    کنون میخواد کراپ 1.3 رو کم کم جایگزین کراپ 1.6 کنه ؟؟؟
    کراپ 1.3 در عین نزدیکی به فول فریم و مزایای سنسور بزرگتر محاسن زیادی هم داره که واسه خیلیها میتونه نسبت به فول فریم ارجح باشه...

مسيح جان اين لنز جديد مبارك باشه
    ميخواستم ببينم لنز كنون رو بخاطر لرزه گيرش خريدي يا اينكه اون لنز سيگما چنگي به دل نميزنه ؟
    در مورد افت قيمت اين بدنه هاي حرفه اي فكر ميكنم رويه اون با بدنه هاي نيمه حرفه اي فرق داره و نميشه افت
    قيمت زيادي روبراي اون متصور بود مگر با امدن مدل جديد.
    شما ببينيد الان مارك تو يا حتي 5 دي مدت مديدي هست كه تغيير قيمت زيادي نداشته اند.
    ممنون . اتفاقا" بسیار ازین لنز زیگما راضیم و کیفیتش از اونی که فکر میکردم بسیار بیشتر هست . خرید این لنز جدید هم بخاطر لرزه گیرش و هم قیمت استثنائی اون بود و مطمئن بودن به نو بودنش چون لنز مال یکی از دوستام بوده ...
    یه نکته جالب اینکه جدیدا" عکاسی توی تئاتر ممنوعه و به سختی میشه مجوز گرفت و رنگ مشکی اون لنز زیگما خیلی بدرد بخور هست بر عکس رنگ سفید این یکی که خیلی توی چشم میزنه...

در مورد افت قیمت هم من حدس میزنم حداقل تا سال اینده 500 دلار ارزونتر میشه ... 5d هم فکر میکنم از روز اومدنش به ایران تاحالا 750.000 تومان ارزونتر شده که مبلغ کمی نیست ... البته صحبت آرش هم درین مورد درسته ولی همون دوربینهایی که فرمودند افت قیمتی نداشته اند حداقل 300-400 دلار ارزونتر شده اندو توی ایران که نسبت به قیمت اولیشون بیشتر ...

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6 7 8 9 10 11 12 آخرینآخرین