سلام دوستان
این هم یک نرم افزار فوق العاده قوی اما کوچیک 192 کیلویایت که رایگان هم هست با هاش میشه پیکسلهای سوخته دوربین رو مشخص کرد :
http://www.starzen.com/imaging/deadpixeltest.htm
فقط لازمه یک عکس طبق اونچیزی که گفته بگیری بعد باهاش تست کنی بهت میگه چندتا پیکسل سوخته دوربینت داره یا چندتا هات پیکسل
در ضمن خروجی هم داره یعنی اطلاعات مربوط به اون عکس رو با مشخصات پیکسلهای خراب دوربینت تو یک فایل با پسوند CCD ذخیره میکنه . که با نوت پد میشه دید. البته من نمی دونم این فایل رو با چه نرم افزاری میشه باز کرد و ازش چیزی سر در نیاوردم مورد استفادش کجاست ولی گفتم با نوت پد میشه بازش کرد.
من یه چندتا عکس با دوربینم با سرعتای مختلف شاتر گرفتم دستم رو رو لنز گذاشتم،تا تاریک بیفته و یه چندتا هم تو اتاق تاریک عکس گرفتم وروی ویوور دوربین رو این دفع با دست پوشوندم و همه بدون فلاش.
نتیجه عالی بود بهم مختصات پیکسلهایسوخته دوربین رو بهم داد که تعدادش 5 تایی میشه البته تو بعضی عکسها 1 دونه و تو بعضی هیچیکه مربوط به عکسهایی میشه که نوردهی بالایی داره یعنی سرعت شاتر 1 ثانیه به بالاست. ولی یک تعداد عکس رو باهاش امتحان کردم دیدم که دوربینم درست در همون نقطه پیکسل مرده داره.