یك نقد كاملتر از 40دی
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_EOS_40D/
یك نقد كاملتر از 40دی
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_EOS_40D/
محمد امدادی
سلام
احساس من وقتی روز اول دوربین مسعود رو دست گرفتم :
احساس كردم خیلی از 30 دی خوش دست تره . یه چیزی شبیه نیكون شده و تقریبا كانن داره یاد میگیره در این رده آرگونومی خوبی داشته باشه .
البته وقتی احساسمو گفتم توسط مسعود تهدید به قتل شدم .
چیزهائی كه در اولین نگاه نظرمو جلب كرد :
منوهای خیلی خوبی داره . ( مثل نیكون )
سرعت فوكوس خیلی عالی ( مثل 5 دی )
نوبز قابل قبول ( با در نظر گرفتن افزایش تراكم )
فوكوس دستی خیلی به درد بخور با استفاده از نمایش زنده .
نمایشگر باتری متعلق به قرون وسطی .( مثل 30 دی و 5 دی )
تغییر محل دسترسی كلیدهای كنترل به زیر ال سی دی . ( احساس خاصی نداره بهش عادت میكنین )
تاخیر شاتر خیلی پائین . ( در كل دوربین سریعی محسوب میشه )
و ....
ویرایش توسط amir33000 : Friday 14 September 2007 در ساعت 21:27
Canon 5D MKII
/canon350D/Lens:Canon= 24-105L-IS/135mm2.8 SF/70-200F4-L-IS /16-35-L-F2.8II/15mmFishEYE2.8EX/
Flash Canon580EXII Speedlite
راستش من با اينکه مثل خيلی از دوستان حرفه اي نسيتم اما از در دست گرفتن اين دروبين نبست به 30 خيلی بيشتر لذت می برم
Canon EOS 40D
Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM Lens
Lexar Professional Series 300X Compact Flash 8GB
سلام
یكی از دلایلی كه من تمایل به 30 دی ندارم همین بد دست بودنشه.
خوش دست ترین دوربینی كه دیدم D80 بوده.
فرهاد حسيني
امیر جان.....احساس كردم خیلی از 30 دی خوش دست تره . یه چیزی شبیه نیكون شده و تقریبا كانن داره یاد میگیره در این رده آرگونومی خوبی داشته باشه
تا بوده که در این رده کانن دوربین های خوش دست تری داشته......(بجز دی 200)
چه 10 دی و چه 20 دی....
بین 30 دی و دی 200....بنده هم نظر بر این بود که دی 200 خوش دست تره...
اما محل قرار گیری کلیدها را در کانن ترجیح میدادم....
بین 40 دی و 30 دی و حتی 5 دی.....40 دی رو خوش دست تر میدانم.....(البته این فقط نظر من نیست).
در مورد منوها نظر من برعکس شما است..نه در مورد خوب بودن....منوهای خیلی خوبی داره . ( مثل نیكون )
اتفاقا منوهای کانن بهتر از نیکون بوده....
منوهای نیکون تو در تو و کتگوری بندی شده است و برای تغییرات ساده ای مثل شارپنس باید وارد چندین پوشه مختلف شوید که در کانن اینطور نیست.
مشکل کانن در منوها اینها نبوده...
مشکل اینجا بود که بعضی از عملکردهای مهم دوربین که عکاس در بسیار از مواقع به آنها احتیاج دارد ، نظیر قفل آینه.....تنظیمات فلاش.....در کاستوم فانکشن و یا منوی دستگاه قرار داشته .
امیر جان....سیستم فکوس 5 دی و 30 دی تفاوتی نداشت(بجز 5 نقطه کمکی فکوس در 5 دی).....به لحاظ دقت و سرعت عرض میکنم.سرعت فوكوس خیلی عالی ( مثل 5 دی )
دیشب به اتفاق چند نفر از دوستان به رینه رفته بودیم.....
در فاصله ای بسیار دور به وسیله این دوربین بر روی چراغی فکوس کردم.....
اما نه 30 دی و نه 400 دی ، نتوانستن بر روی آن فکوس کنند.......(هم توسط لنز 50-18 و هم 70-17 و در لحظه آخر با 20-10 هم که دیافراگم بسته تر داشت تست کردم......
به جرات میتوانم بگویم که در تایمها طولانی حتی از 5 دی هم بهتر عمل میکند......نوبز قابل قبول ( با در نظر گرفتن افزایش تراكم )
در ایزوی 1600 و زمان 30 ثانیه به میزان قابل توجهی از 350 دی کم نویز تر بود...
اینقدر زیاد که زمانی که عکسها رو دیدم شک کردم که با ایزوی 1600 گرفته باشم......
با بقیه گفته هات موافقم......
فرهاد جان میشه یشتر توضیح بدهید.....از چه جهت؟؟؟؟
و برای چه منظوری؟؟؟؟
مسعود قدیری
منظورت تفاوت 30 دی و دی 80 است ؟فرهاد جان میشه یشتر توضیح بدهید.....از چه جهت؟؟؟؟
و برای چه منظوری؟؟؟؟
منظورم از لحاظ راحتی توی دست بود.البته این بستگی كامل به فیزیك دست های هر آدمی داره. برای من دست گرفتن 20 دی كمی باعث خسته شدن زود هنگام می شه و این موضوع را از اولین لحظه ای كه دوربین رو دستم می گیرم احساس می كنم ( 30 دی هم همون فیزیك رو داره فقط 2 میلیمتر پهن تره) و اولین باری هم كه در مغازه ای 30 دی رو در دستم گرفتم این احساس رو داشتم ولی دی 80 برعكس به نظرم توی دستم نشسته بود و احساس نمی كردم كه باهاش حتا در طولانی مدت خسته می شم.
حالا امیدوارم 40 دی كه كمی بزرگتر از 30 دی هم هست اون حالت رو برام نداشته باشه.
راستی مسعود جان غیر از اون 40 دی ای كه مشغول تستی نمونه ی دیگری برای فروش دارید ؟ من 2-3 روز مسافرت می رم و هفته ی بعد می خوام خرید كنم و الان 60 درصد نظرم روی 40 دی است، می تونم پیدا كنم ؟
فرهاد حسيني
سلام :)
من با آقا فرهاد در مورد خوشدستی موافقم چند روز پیش یه 30دی دستم بود باور کنید زود دستم خسته می شد
برعکس دی 80 خیلی باش راحتم اولین باری بود که 30 دی دست می گرفتم فکر نمی کردم اینقدر تفاوت داشته باشه .
راستش چون با نیکون کار کرده بودم از منو و کلیدهای کنن هم اصلا راضی نبودم .این طبیعی است اگه مثلا من دوربینم قبلا کنن بود مشخصا با نیکون این مشکل را داشتم .
اسدالله مداح
-
M.Behtash
فرهاد خان برای فروش هم موجود هست....
در این مورد اگر سوالی بود در خدمتم.
اگر هم خاصی تست کنی تماس بگیر و قرار بگذاریم
مسعود قدیری