صفحه 29 از 57 نخستنخست ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 281 تا 290 , از مجموع 562
Like Tree710تشکر

موضوع: Canon EOS 40D

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

پیش فرض پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D

نقل قول نوشته اصلی توسط kamyar نمایش پست ها
    مطمئن نیستم قشقایی جان
    چون اون مربع فقط روی نورسنجی روی مناقط روشن و تاریك تاثیر میزاره و به فوكوس ربطی نداره
    اصولا یكی از ضعفهای 40 دی همین عدم تغییر نقاط فوكوس در استفاده از لایو ویو هست
    چون فقط با نقطه وسطی كار میكنه در مد لایو ویو
    كامیار جان بخاطر این میگم كه حرف هامو ن یكیه چون منم معتقدم فكوس تو نقطه مركزی انجام میشه ولی این نباید تصور بشه كه فكوس همیشه در مركز كادر انجام میشه! اون نقطه مركزی رو شما قادرید هرجایی از كادر قرار بدید و فكوس رو انجام بدید. فقط نمیتونید از مالتی فكوس پوینت استفاده كنید
    .
    [IMG]http://www.*******.info/files/tt1plcn7eyvy4o6xg8to.jpg[/IMG]
    . تو حالت های دیگه استنباط من اینه كه كه وقتی شما در كادرتون نقطه a , b فكوس شد و بقیه پوینترها نشانی از فكوس رو اعلام نكردند اگر دقت كنید ممكنه(نقاط a و b) اندك تفاوت فاصله ای نسبت به دوربین داشته داشته باشند اگر این فاصله از حدی متجاوز بشه.... دوربین یكی از نقاط رو از فكوس (a یا b) خارج میكنه و میگرده دنبال نقطه ای دیگه اگر پیدا كرد محل بعدی رو واسه شما فكوس میكنه كه ممكنه نقطه c یا یكی دیگر از پوینتر ها باشه چیزی كه نهایتا بالا ترین عمق میدان یا كمترین عمق میدان رو دوربین میتونه طبق اصول فكوس به ما نشون بده. در این به نظر من این فكوس محض نیست بلكه چیزی است كه ما میتونیم بهترین شارپنس رو طبق آزمایشات كارخانه در نقاط مورد نظر داشته باشیم. شاید یكنوع اوریج بین اون نقاط مورد نظر باشه در مد انتخابی ما كه انتخاب كردیم AV باشه یا TV با اهدافی كه از این دو مد انتخاب میكنیم( من بافت های عكس رو از نزدیك تو حالت های متفاوت بررسی كردم)
    .
    . اما از همه جالب تر همون مد A-DEP است كه شاید بتونه به منظوره مورد اشاره من كمك كنه..... تو این مد دوربین محشر میكنه فقط به گمانم الزاما از لنز های شارپ استفاده بشه نتیجه نهایی بهتره در این مد دوربین برای بدست آوردن بهترین شارپنس سعی میكنه تمام پوینتر ها رو فعال كنه و اوریجی میگیره از تمام نقاط با بهترین فكوسی كه حاصل میشه. اینجا دوربین واسه بهترین فكوس حاصل شده اف را متغییر میكنه جالبه كه بعضی مواقع بهترین عمق میدان رو ممكنه دوربین با اف 4 بده!!! نسبت به مكانی رو(یا نسبت به مینیمم یا ماگریمم فوكال لنت) كه شما با پوینتر های دوربین گفتین فكوس كنه(حتی در كوهستان). من اینرو هم تست كردم چون از لنزهای شارپی استفاده میكنم نتیجه تو ابعاد بزرگ هم رضایت بخشه به این متن دقت بفرمایید: A-DEP-MODE
    In this mode the camera automatically controls the depth of field (via aperture) to ensure that all the subjects covered by the focusing points, from those close to the camera to those far away from the camera remain sharply defined.
    .
    .
    با این تعاریف اخیر بهترین حالت واسه عكاس در بدست آوردن سوژه های متحركی مثل پرندگان فكر میكنم باهمین مد باشه جایی كه ما تصویری از پرنده را در تمام كادر داریم و پرنده دایما در حال پر زدن باشه ممكنه پوینتر های ما بال رو فكوس نكنه و نتیجه بال فلو بشه و عكس اونجوری كه میخواهیم در نیاد. رو این مد A-DEP در كسری از ثانیه دوربین اصل رو بر فعال كردن تمام ای اف پوینت ها میزاره و خروجی اوریجی از نقاط فكوس شدست و چون فاصله جزییات پرنده از هم كمه با اون افی كه دوربین فرض كرده بهترین عمق میدان روی پرنده و بهترین شارپنس رو میتونه بدست بیاره و نهایتا عكس شارپنس خوبی خواهد داشت و شما احساس نمیكنید اوت آو فكوس هستید!(این مورد اخیر رو تست نكردم فقط منطق میگه باید اینجور باشه شرایط مهیا شد تست میكنم و اگر كسی از دوستان تست كنه منم استفاده میبرم. اگر تهران بودم كامیار جان وقت داشتی باهم میریم عكاسی چند تا تست میزنیم من فعلا ماموریت هستم خیلی دوست داشتم هم دوستان رو از نزدیك ببینم هم از تجربیات اونها استفاده ببرم.)
    .
    .
    ارادتمند افشین
    .
    .
    nematyar و Danesh1 تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

یادم رفت بگم: عكس پست 269 در Live View Mode گرفته شده

كاربر آشنا nematyar آواتار ها
    تشکر کرده
    30

Wink پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    شاید یكنوع اوریج بین اون نقاط مورد نظر باشه در مد انتخابی ما كه انتخاب كردیم AV باشه یا TV با اهدافی كه از این دو مد انتخاب میكنیم( من بافت های عكس رو از نزدیك تو حالت های متفاوت بررسی كردم)
    با این تعاریف اخیر بهترین حالت واسه عكاس در بدست آوردن سوژه های متحركی مثل پرندگان فكر میكنم باهمین مد باشه جایی كه ما تصویری از پرنده را در تمام كادر داریم و پرنده دایما در حال پر زدن باشه ممكنه پوینتر های ما بال رو فكوس نكنه و نتیجه بال فلو بشه و عكس اونجوری كه میخواهیم در نیاد. رو این مد A-DEP در كسری از ثانیه دوربین اصل رو بر فعال كردن تمام ای اف پوینت ها میزاره و خروجی اوریجی از نقاط فكوس شدست و چون فاصله جزییات پرنده از هم كمه با اون افی كه دوربین فرض كرده بهترین عمق میدان روی پرنده و بهترین شارپنس رو میتونه بدست بیاره و نهایتا عكس شارپنس خوبی خواهد داشت و شما احساس نمیكنید اوت آو فكوس هستید!(این مورد اخیر رو تست نكردم فقط منطق میگه باید اینجور باشه شرایط مهیا شد تست میكنم و اگر كسی از دوستان تست كنه منم استفاده میبرم. اگر تهران بودم كامیار جان وقت داشتی باهم میریم عكاسی چند تا تست میزنیم من فعلا ماموریت هستم خیلی دوست داشتم هم دوستان رو از نزدیك ببینم هم از تجربیات اونها استفاده ببرم.)

.
    با سلام خدمت همه دوستان شریف.
    با اکثر موارد ذکر شده توسط کاربر qashqai موافقم. فقط تصور می کنم چنانچه بخواهید با حالت خودکار عمق میدان (A-DEP) کار کنید برای سوژه های متحرک یه کم مشکله چون اگه قرار بشه که پس از متوسط گیری کل نقاط وضوح، نورسنجی درست نباشه؛ در عمل مجبور می شیم که تغییراتی مثل ISO و غیره را از نو تصحیح کنیم که خوب این یعنی از دست رفتن اون لحظه. ممکنه دیگه!؟
    یا حق
    i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see

كاربر آشنا faezeh آواتار ها
    تشکر کرده
    5

سلام مجدد
    سال نو دوستان مبارك
    چندتا سوال ديگه
    1-من ايزو 40 دي خودم رو چطور بالا تر از 1600 ببرم
    2-چطور مي تونم مقدار نور دهيم رو كم يا زياد كنم
    با تشكر
    CANON EOS 40 D + Sigma 18-200 3.5-6.3 dc os +Canon 18-55 is
    CANON EOS 300X + 18-70

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

در مورد سوال دوم درست متوجه نشدم!

خوب با كاهش و یا افزایش سرعت شاتر می شود نوردهی رو كم و یا زیاد كرد ( در اولین مرحله )

بعد با باز كردن و یا بستن دیافراگم.

و یا افزایش حساسیت ( ایزو )

و اما در مورد سوال اول...

دكمه بالای دوربین ISO را فشار داده و بوسیله Main dial دوربین ایزو را بر روی H قرار دهید.در این حالت ایزو 3200 انتخاب خواهد شد.

اما این ایزو زیاد كاربردی ( برای كارهای عادی ) نیست و نویز را بشدت افزایش می دهد.

همچنین با یك استاپ افزایش و یا كاهش نوردهی می توان یك گام ایزو را بالا و پایین برد
    faezeh تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    30

سال نو مبارک
    آقای قبادی عزیز درست فرمودند. یک نکته این که قبل از انتخاب H از پانل LCD، باید که گزینه ISO expansion از منوی Custom Function Settings فعال بشه.
    faezeh و Kaveh Ghobadi تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط nematyar نمایش پست ها
    سال نو مبارک
    آقای قبادی عزیز درست فرمودند. یک نکته این که قبل از انتخاب H از پانل LCD، باید که گزینه ISO expansion از منوی Custom Function Settings فعال بشه.
    دستت درد نكنه
    من هر چی دستور آقای قبادی رو اجرا می كردم گزینه های نداشت
    روم هم نمی شد دوباره بپرسم
    CANON EOS 300X + 18-70

تشکر کرده
    5

راستی من چطوری جبران نوردهی رو یك استپ زیاد و كم كنم
    CANON EOS 300X + 18-70

كاربر آشنا Shazdeh آواتار ها
    تشکر کرده
    327

من از همه عذر میخوام ولی به نظرم خوندن دفترچه راهنمای هر وسیله جدید که تهیه میشه ، اگه از واجبات نباشه حتما از مستحبات موکد هست!!
    سوالاتی که اخیرا مطرح میشه کاملا در دفترچه راهنما پاسخ داده شده. البته خیلی از مسائل ربطی به دوربین نداره و در اکثر مدلهای قبلی و یا برندهای همسایه! عملکردی یکسان دارند.
    بهرحال خواندن دفترچه راهنما هم در استفاده صحیح از وسیله مورد نظر یاری دهنده هست هم اینکه باعث میشه اون رو بهتر بشناسیم و همیشه از بیشتر توانش استفاده کنیم.

موفق و پیروز باشید.
    Delbaz، reza_Bahman، Kaveh Ghobadi و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محمدرضا

تشکر کرده
    30

Red face پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D

با سلام. فکر کنم توی این وانفسای مشغله، شرکتهایی مثل کانن و نیکون کار خوبی که کرده اند اینه که همراه بسته (Package) محصولشون از قبیل دفترچه، یک کارت شروع سریع یا همون Quick Start هم قرار داده اند که به کاربر ان پر مشغله تازه کار پیشنهاد می کنم ازون هم استفاده کنند. Canon EOS 40D هم داره این کارت کوچک مفید را. باز هم عیدتون مبارک.
    ویرایش توسط nematyar : Monday 24 March 2008 در ساعت 17:16
    Amir Tavakoli و FARID تشکر می‌کنند.

صفحه 29 از 57 نخستنخست ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... آخرینآخرین