چون 1D MIII فول فریم نبود میشد حدس زد كه اپگرید 1Ds MII نیست
البته كنون خیلی زود اپگرید 1Ds MII رو عرضه كرد
چون 1D MIII فول فریم نبود میشد حدس زد كه اپگرید 1Ds MII نیست
البته كنون خیلی زود اپگرید 1Ds MII رو عرضه كرد
آقا نادر .... امیدوارم مشکل شما با مبصر حل بشه!
1d کانن و 1ds کانن کلا دو کلاس جداگانه دوربین هستند و مشتریهای خودشون رو دارن.... یقینا کسی که دوربین ۱۶ مگاپیکسلی 1ds ii داره... نمیره سراغ 1d iii
مثل تفاوت D2x و D2hنیکون... که هرکدوم مشتری خودشو داره و نیکون هروقت دلش بخواد اونها رو تازه میکنه...
سلام ارش جان
خیلی ممنون كه به فكر من هستید
اگر واقعا من مشكل دارم امیدوارم كه حل بشه.
اینم نمونه عکس.....کد:http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos1dsm3/eos1dsm3_sample-e.html
این شکل تار شدن تصویر دقیقا در لنزهای ۵۰ و ۸۵ بوجود میاد... ولی مثلا شما در ۲۰۰ مم با دیافراگم ۲.۸ کل صورت رو شارپ دارید اما بکگراند رو بصورت محو میبینید.....یک سوال
چرا موی جلوی سر انقد بد out of focus شده؟
از گودی چشم تا برجستگی بینی کاملا فکوس است
دوم
casروی گوشواره بخاطره لنز است ؟
اما اینکه بد out of focus شده و اشکالاتی که از این تصویر میگیرید... به من میگه که شما ۸۵ مم f1.8 یا 1.4 و یا در کانن f1.2 رو اصلا دوست ندارید... و این کاملا امری سلیقهایست.. که دوست دارید پرتره رو با چه دیافراگمی در چه فاصله کانونی ببینید..... و یا بوکه لنز رو دوست داشته باشید و یا نداشته باشید..... حالا این لنز هرچقدر هم گرانقیمت و یا ارزانقیمت باشد.
گویا مدیران کانن ۸۵ 1.2 رو خیلی دوست دارند که نمونههای پرتره رو با این لنز میگیرن....
آرش جان،بیشتر می شکافید،
محو بودن بخشی از پرتره در دیافراگم های بالاتر از 1.8 در 85 مم هم به همین شکل نمود پیدا می کنه؟دلیل اینکه عکس 200مم با فاصله کانونی بالاتر کمتر محو می شود چه چیزی هست؟
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
اینجا یه چیزایی نوشتم:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...4844#post54844
آرش جان
ببخشید ،انگار خوب پرسشمو نپرسیدم.میخواستم اینو بدونم:
دلیل اینکه لنزی با فاصله کانونی مثلا" 300 در اف 1.8 یا 2.8 تمام تصویر پرتره اش در فوکوس هست ولی 85 فیکس با
همون دیاف همه عکسش در فوکوس نیست چیه؟آیا فاصله تا سوژه اینجوری تاثیر گذاره؟
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
شما با افزایش فاصله... و استفاده از لنز تله پرسپکتیو تخت تری دارید... دامنه فوکوس بخاطر افزایش فاصله اضافه میشه و بخاطر استفاده از لنز تله کم!
خلاصه اینکه اشتباه میدونم اگر بگیم با همون دیافراگم... بلکه مثلا معتقدم بصورت عملی برای کندن سوژه از پس زمینه با دورببین دی ۲۰۰ و یا ۳۰ دی و اینها .... در ۸۵ مم از دیافراگم ۲ استفاده کنیم... اما در ۲۲ مم میتوانیم از دیافراگم ۳ استفاده کنیم... (حتی کمی بیشتر) و این در صورتی اتفاق میافته که در ۲۰۰ مم بخاطر تفاوت در پرسپکتیو کل صورت سوژه هم فوکوس خواهد بود...
***این اعداد رو یه چیز تجربی بدونید و وحی منزل نیست.... برای استفاده از غولهای کانن اعداد رو تبدیل کنید....
فاصله پس زمینه با سوژه بحث جداگانهایست... من فاصله سوژه و فضای پشت رو ۲ متر و بیشتر فرض کردم.