صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 51 تا 60 , از مجموع 73
Like Tree129تشکر

موضوع: Canon EOS-1Ds Mark III

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: معرفي غول جديد كنون EOS-1Ds Mark III

سلام

من پاراگراف دوم رو بعد از چند دقیقه اضافه کردم که یه وقت برداشت اشتباهی از حرفم نشه ولی شد.

من نگفتم شما دروغ می گید که برداشتید عکس دوربیناتون رو گذاشتید.
    من عرض کردم سر کاریم به خاطر اینکه کسی که مارک تری می خره نمیاد بپرسه که لنز چی بخرم.هنوزم می گم که سوال شما عجیبه. اتفاقا من عرض کردم پدر شما که عکاس حرفه ای و قدیمی هستند حتما می دونند که چه لنزی لازم دارند و خواهند خرید.

من از شمال کشور و با دایال آپ وصل شدم و با بدبختی همین چند جمله رو هم نوشتم. خدا صبر بده به ساکنین این خطه !!
    Minoosepehr، Amir Tavakoli، Kavan و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه
    تشکر کرده
    817

البته هر کسی که توان مالی اش اجازه بدهد و وسوسه ی تازه ترین ها و بهترین ها را هم داشته باشد، امکان دارد که به سوی دوربینی چون Canon EOS-1Ds MarkIII کشیده شود.

پیرو سخنان فرهاد خان، تنها نکته ای که عجیب به نظر میرسد حرفه ای بودن صاحب این دوربین و معطل ماندن او برای خرید یک لنز است! برای استفاده‌ی بهینه از چنین بدنه‌ای، وجود چندین لنز ضروری است؛ نه تنها یک لنز بصورت ثابت! درک این نکته، ارتباطی به مقوله‌ی آنالوگ و دیجیتال ندارد!

بنابراین چنین پرسش مبهمی که: «چه لنزی به درد این بدنه میخورد تا در محوطه‌ی باغ (!) و همچنین آتلیه بشود با آن عکسبرداری کرد؟» بسیار ابتدایی و خام به نظر میرسد و ذهنیت هر کسی را تیره و تار میکند و از پاسخگویی باز میدارد. (البته با توجه به پیشکسوت خواندن و حرفه‌ای نامیدن صاحب دوربین!)

ضمنا سوالاتی از این دست که با فلان مقدار بودجه چه بدنه یا لنزی بخرم را معمولا در قسمت راهنمای خرید باید مطرح کرد و گمان نمیکنم ادامه‌ی این بحث، بر دانش ما درباره‌ی 1Ds MarkIII بیافزاید.
    farhad44، Pouyashariat61 و QashQai تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

نقل قول نوشته اصلی توسط RoOozbeh نمایش پست ها

.
    .
    .
    .
    .
    یكی میاد میگه سره كاریه ...پشت بندشم 100 نفر تنكس میدن
    من خودم میتونستم برم 2 تا سرچ تو یاهو كنم و كلی ریویو در مورد لنزهای مناسب واسه این دوربین پیدا كنم اما
    سوالمو اینجا مطرح كردم چون فكر میكردم عكاسای ایرانی پشت همن و بهم كمك میكنن فكرشو نمیكردم اینطور باشه
    و مطمئنا عكاسی یه كار گروهی هست و نیازمندیم كه از تجربیات دیگران استفاده كنیم
    .
    .
    .
    امیدوارم به اندازه اون پست اقا فرهاد در بالا به این پست هم تنکس داده بشه
    چون 2 ساعت اینا رو از بقچه بندیشون درآوردم
    سلام دوست عزیز.
    من یكی از كسانی بودم كه به پست آقا فرهاد تنكس دادم.
    اگه به تاپیكهای قدیمی مراجعه كنید ، مطمئنا به پست هایی برمیخورید که افرادی چندین روز مخ اعضا رو بکار گرفتن و واسه خرید دوربین و .... نظرخواهی کردن و بعدش یه دفعه غیب شدن یا اینکه رفتن که آتلیه بزنن و هنوز برنگشتن!!!!!
    وقتی کسی درخواست راهنمایی میکنه ، بقیه اعضا موظف هستن که اطلاعات خودشون رو منتقل کنن و یا اینکه واسه پاسخ دادن به سوال ، وقت بذارن و در اینترنت جستجو کنن تا اینکه بتونن جواب درست و صحیحی رو بدن.
    و وقتی که میفهمن اون سوال حالت سرکاری داشته ، انگار وقت و زحمت جستجو و ..... به هدر رفته.
    وقتی شما در تاپیک دیگه ای سوالهای ساده ای میپرسید و در تاپیک دیگری میگید که مارک 3 خریدم باید انتظار اینگونه پست ها رو هم داشته باشید.
    پس به آقا فرهاد حق بدید و ناراحت نشید :biggrin:

از این مطالب بگذریم.

اول اینکه مارک 3 مبارک
    دوم اینکه یک سوال ازتون داشتم. بنظر من 5D با رزولوشن 12.7 مگاپیکسل واسه چاپ 2در1 متر زیاد هم هست. چون هیچکس عکس 2در1 متر رو از فاصله 5 سانتی نگاه نمیکنه
    خرید مارک 3 واسه چاپ 2 در 1 متر بنظرم زیادی هست. مثل این میمونه که بخواین با کلنگ در یک قوطی کنسرو رو باز کنین. اگه من اشتباه میکنم لطفا اساتید اصلاح کنند.

در مورد درآوردن دوربینها از بقچه بندیشون هم خسته نباشید. اینجاست که تنکس لازم میشه :biggrin:
    farhad44 و MohammadRanjbar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه amirgolabi آواتار ها
    تشکر کرده
    814

دوست عزیز اولاً نباید زود قضاوت کرد ، دوستان در این فروم بسیار بزرگوارنه پاسخ سئوالات رو میدن ، اما شما هم باید کمی به دوستان حق بدید ، دوربین های مورد اشاره شما همه فول فریم هستند و بنابراین انتخاب لنز براشون مشابه دوربین های 35 قدیمیه ، به عبارتی اگر کسی دوربین 35 داشته باشه و با رنج لنز های اون آشنا باشه نباید خیلی در پیدا کردن رنج مناسب برای دوربین دیجیتال فول فریم دچار مشکل بشه ، این مقوله همونطور که دوستان قبلاً گفتند ربطی به دوربین دیجیتال یا آنالوگ نداره ، ضمن اینکه لنز های کنون اونقدر ها هم زیاد نیست که آدم رو در انتخاب سر در گم کنه .
    باید به فرهاد خان حق بدید که تعجب کنه من خودم هم برام هنوز هضم نشده که یک عکاس حرفه ای با این تجهیزات چطور در انتخاب لنز دچار مشکل شده ؟
    قاعدتاً شما با همون 5d هم عکس هایی میتونید بگیرید که در اون ابعاد مورد نظر چاپ بشه .
    در آخر اگر منظورتون از کشیده شدن سوژه از شاخ و برگ درختها همون بوکه مناسب باشه و با توجه به بودجه شما 200-70 f2.8 IS گزینه مناسبیه.
    Amateur، Amir Tavakoli و Pouyashariat61 تشکر می‌کنند.
    امیررضا گلابی
    amirgolai@yahoo.com
    Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

روزبه جان بنده در خدمت شما هستم...

اول اینكه دوربین جدید مبارك باشد.انتخاب بسیار خوبی است .

در مورد ابعاد چاپ پدر بهتر از بنده اطلاع دارند باید دید نوع چاپ شما چیست و كاربرد این چاپ چیست.

قابل توجه همه دوستان اینكه همه چاپ های چند متری برای پوستر و یا بیلبورد نیست.

در حال حاضر البوم های ایتالیایی تولید می شوند با طول بیش از 150 سانتی متر كه می شود 1.5 متر! ( البته ) و البوم را به دیوار نمی كوبند و روی دست و از فاصله نهایتان 50 سانتی متری می بینند!!!

پس یك دوربین 20 و چند مگاپیكسلی در اینجا یقینا و قطعا كاربرد خواهد داشت و 10 یا 12 مگاپیكسل تا حدودی كم است.

این مطلب را برای شفاف سازی عرض كردم.

و اما در مورد لنز!

متاسفانه و یا خوشبختانه لنز های زیادی نیستند كه می توانند رزلوشن این دوربین را تشخیص دهند.

اول اینكه ترجحا به دنبال لنز های زوم نباشید.این لنز ها هرچقدر هم كه عالی و گران و خوش ساخت باشند باز هم از لنزهای پریم قابلیت كمتری خواهند داشت ( بر روی این بدنه البته )

به نظرم به فكر یك لنز واید و یا حتی فیش آی برای كارهای خاص ( كه این روز ها بشدت طرفدار پیدا كرده و عروس و داماد هایی كه مقداری اطلاع دارند دوست دارند یك شات 180 درجه از باغ و یا سالن عروسی شان داشته باشند ) و یك لنز تله مثل 135 باشید.

70-200 اف 2.8 لرزه گیر دار یكی دیگر از لنز هایی است كه توصیه می شود ( به دلیل اف 2.8 )

در كل بعد از مشاوره با پدر عزیزتان بیشتر توضیح دهید كه پدر و شما چه خواسته هایی از لنزتان دارید تا بشود بهتر راهنمایی كرد.
    Minoosepehr و usef تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر جديد RoOozbeh آواتار ها
    تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    .
    .
    Canon EF 85mm f1.2L USM Mark II
    Canon EF 135mm f/2.0L USM
    واسه كارهای پرتره
    .
    .
    .
    Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
    واسه باغ
    .
    .
    البته من متوجه نشدم "سوژه رو از دارو درخت بكشه بیرون یعنی چی" اگر منظور زومه كه درست میگویید اگر منظور پرسپكتیو است كه نه... واسه این دوربین باید خرید لنز خوبی انجام داد. خودتون رو محدود به پول نكنید.
    .
    .
    .
    ضمنا این آقا فرهاد ما فرد بسیار محترمی است. پیشهاد میدم احساسی به قضایا برخورد نكنید. من نمیدونم در مورد 5دی چه بحث هایی شده ولی اینرو مطمین هستم اگر تو فروم های خارجی مورد اشاره شما همچین جوابی به شما به فرضا محال هم بدهند....... هیچ كسی پیدا نمیشه كه در جواب پاسخی مثل شما بده.....(من وخیلی از دوستان فروم شب و روز در اون فروم ها در حال گشت و گزاریم) اگر عكس هم قرار نمیدادید من جواب سوال رو میدادم. چون فلسفه فروم ریفرنسی است برای دوستان. ارادتمند
    قضیه كشیدن بیرون سوژه برمیگرده به یكی از فصلنامه های عكاسی كه من چند مدت پیش خوندم
    و اشاره داشت به محیط هایی كه شلوغ هستن و نیاز دارن سوژه از بك جدا بشه
    مثل عكس برداری از ورزش هایی چون اسكی و فوتبال و همینطور عكاسی حیات وحش و خیلی ضمینه های دیگه
    مطمئنا ما هم شب عیدی محدودیت بودجه داریم و به سختی حتی بدنه این دوربین رو خریدیم:confused:
    پس لنز با قیمت بالا در این محدوده زمانی برای ما مقدور نیست و یا اینكه خرید چندین لنز برای این دوربین
    ما لنز 70-200 كه معرفی كردین داریم ...و شناخت از عملكرد این لنز رو مارك 3
    و یا لنز 24-70 .....اما همونطور كه گفتم ما گیر خرید لنز نیستیم بلكه بدنبال لنزی جدید تر و با عملكرد بهتر هستیم
    شما الان به هر كی بگی واسه باغ چی خوبه سریع میگه 70-200 و 24-70 یا برای پتره 105 و یا 135
    شما هر فروشگاه عكاسی بری این 2 رو اكثرا پیشنهاد میكننكه قیمتاشون یكی 1600 و دیگری 1300 هستش
    پدر من رو لنزهای موجود در بازار و كارایشون احاطه دارن و از اطلاعات كافی برخوردارن و فك نكنیم كه ما الان لنگ
    اینیم كه چه لنزی بخریم بهتره ....ما واسه این دوربین تو بازار لنزها آپشن های زیادی داریم ولی اونچه كه دنبالشیم
    لنزی جدبد تر و قوی ترهست
    باز میگم اگر بخوایم مقایسه كنیم من نسبت به پدرم از نظر علم عكاسی مثل بچه دبستانی به استاد دانشگاه هست
    پس این صحبت های آماتوری رو از جانب من بگیرید نه پدرم و منم بیشتر از این راه قصد تجربه كسب كردن رو دارم
    و شاید كمكی به پدرم
    من توهینی به آقا فرهاد نكردم فقط از برخوردشون كه خیلی عجولانه بود انتقاد كردم:confused:مطمئنا ایشون با لقب
    كاربر فعال و چندین هزار پسته بودن كاربر مفید و قوی هستن .......البته حالا نمیدونم اگر 2 تا آدم بیكار قبلن پیدا شدن
    ومخ شما رو به كار گرفتن و باقی قضایا فقط میتونم بگم این یكی سره كاری نی

کد:
    ولی اینرو مطمین هستم اگر تو فروم های خارجی مورد اشاره شما همچین جوابی به شما به فرضا محال هم بدهند......
    باز هم بازخواست؟
    میخواین لینك بدم:confused:
    تو فروم حرفه ای phase one در مورد كالیبراسیون سخت افزاری سوال كردم
    کد:
    هیچ كسی پیدا نمیشه كه در  جواب پاسخی مثل شما بده.....(من وخیلی از دوستان فروم شب و روز در اون فروم ها در حال گشت و گزاریم) اگر عكس هم قرار نمیدادید من جواب سوال رو میدادم. چون فلسفه فروم ریفرنسی است برای دوستان. ارادتمند
    ببینید من حرفی روی تلاش شما رو فروم ندارم...حالا شب و روز شما این فعالیت رو دارین و كسی اینو رد نمیكنه
    ولی وقتی من با كلماتی مثل سره كاری و اب نبات و .... روبرو میشم و میبینم كه حتما باید اثبات كنم تا شما ها جدی باشین
    از من چه انتظاری دارین؟

=========================================
    در آخر بازهم از پاسختون ممنونم
    و از مدیرای سایت میخوامكه این سری حرفای رد و بدل شده كه هیچ منفعتی برای تاپیك نداره رو
    در صورت نیاز پاك كنن:)
    ویرایش توسط RoOozbeh : Thursday 20 March 2008 در ساعت 14:34

تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

من پاراگراف دوم رو بعد از چند دقیقه اضافه کردم که یه وقت برداشت اشتباهی از حرفم نشه ولی شد.

من نگفتم شما دروغ می گید که برداشتید عکس دوربیناتون رو گذاشتید.
    من عرض کردم سر کاریم به خاطر اینکه کسی که مارک تری می خره نمیاد بپرسه که لنز چی بخرم.هنوزم می گم که سوال شما عجیبه. اتفاقا من عرض کردم پدر شما که عکاس حرفه ای و قدیمی هستند حتما می دونند که چه لنزی لازم دارند و خواهند خرید.

من از شمال کشور و با دایال آپ وصل شدم و با بدبختی همین چند جمله رو هم نوشتم. خدا صبر بده به ساکنین این خطه !!
    خوب انگار در گذشته زیاد سره كار گذاشتنتون مخصوصا وقتی با دیال آپ ادمو سره كار بزارن .....
    این صحبتا از جانب منه آماتور زده میشه نه پدرم :)پس زیاد نیاز به فكر كردن نداره
    ما امید واریم خدا بیشتر بهتون صبر بده

تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط Amateur نمایش پست ها
    البته هر کسی که توان مالی اش اجازه بدهد و وسوسه ی تازه ترین ها و بهترین ها را هم داشته باشد، امکان دارد که به سوی دوربینی چون Canon EOS-1Ds MarkIII کشیده شود.

پیرو سخنان فرهاد خان، تنها نکته ای که عجیب به نظر میرسد حرفه ای بودن صاحب این دوربین و معطل ماندن او برای خرید یک لنز است! برای استفاده‌ی بهینه از چنین بدنه‌ای، وجود چندین لنز ضروری است؛ نه تنها یک لنز بصورت ثابت! درک این نکته، ارتباطی به مقوله‌ی آنالوگ و دیجیتال ندارد!

بنابراین چنین پرسش مبهمی که: «چه لنزی به درد این بدنه میخورد تا در محوطه‌ی باغ (!) و همچنین آتلیه بشود با آن عکسبرداری کرد؟» بسیار ابتدایی و خام به نظر میرسد و ذهنیت هر کسی را تیره و تار میکند و از پاسخگویی باز میدارد. (البته با توجه به پیشکسوت خواندن و حرفه‌ای نامیدن صاحب دوربین!)

ضمنا سوالاتی از این دست که با فلان مقدار بودجه چه بدنه یا لنزی بخرم را معمولا در قسمت راهنمای خرید باید مطرح کرد و گمان نمیکنم ادامه‌ی این بحث، بر دانش ما درباره‌ی 1Ds MarkIII بیافزاید.
    این صحبتا از جانب خود من هست و اینكه بیشتر با لوازم آشنا بشم و نه پدرم:confused:
    مطمئنا استفاده كامل از این دوربین نیازمند چندین لنز هست
    ولی پولشو شما میدی:biggrin:
    خوب بلام جان منم كه میگم آماتورم فك كنم الان یكی 2 تا از اون لامپای ذهن تیرتون در برخورد با این سوالات مبهم
    روشن شده باشه
    حالا شما ها هم گیر دادین به باباهه ها
    من نگفتم با ابن پول چه لنزی بخرم...مطمئنا عكاسی كه قضیه لنز رو از دوربین جدا بدونه در اشتباهه...و اینكه بگیم این موضوع باید اینجا مطرح نشه....چون با انتخاب لنز هست كه دوربین كامل میشه و اینكه هر دوربین لنز مخصوص به خودش رو داره.... و ای تاپیك مربوط به مارك 3 و تمام اكسسوری هاشه...اگر قرار باشه جداگونه بحث بشه كه نمیشه...
    ویرایش توسط RoOozbeh : Thursday 20 March 2008 در ساعت 13:42

تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط amirt2006 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.
    من یكی از كسانی بودم كه به پست آقا فرهاد تنكس دادم.
    اگه به تاپیكهای قدیمی مراجعه كنید ، مطمئنا به پست هایی برمیخورید که افرادی چندین روز مخ اعضا رو بکار گرفتن و واسه خرید دوربین و .... نظرخواهی کردن و بعدش یه دفعه غیب شدن یا اینکه رفتن که آتلیه بزنن و هنوز برنگشتن!!!!!
    وقتی کسی درخواست راهنمایی میکنه ، بقیه اعضا موظف هستن که اطلاعات خودشون رو منتقل کنن و یا اینکه واسه پاسخ دادن به سوال ، وقت بذارن و در اینترنت جستجو کنن تا اینکه بتونن جواب درست و صحیحی رو بدن.
    و وقتی که میفهمن اون سوال حالت سرکاری داشته ، انگار وقت و زحمت جستجو و ..... به هدر رفته.
    وقتی شما در تاپیک دیگه ای سوالهای ساده ای میپرسید و در تاپیک دیگری میگید که مارک 3 خریدم باید انتظار اینگونه پست ها رو هم داشته باشید.
    پس به آقا فرهاد حق بدید و ناراحت نشید
    از این مطالب بگذریم.

اول اینکه مارک 3 مبارک
    دوم اینکه یک سوال ازتون داشتم. بنظر من 5D با رزولوشن 12.7 مگاپیکسل واسه چاپ 2در1 متر زیاد هم هست. چون هیچکس عکس 2در1 متر رو از فاصله 5 سانتی نگاه نمیکنه
    خرید مارک 3 واسه چاپ 2 در 1 متر بنظرم زیادی هست. مثل این میمونه که بخواین با کلنگ در یک قوطی کنسرو رو باز کنین. اگه من اشتباه میکنم لطفا اساتید اصلاح کنند.

در مورد درآوردن دوربینها از بقچه بندیشون هم خسته نباشید. اینجاست که تنکس لازم میشه :biggrin:
    امان از دست این جماعت سره كار گذاردرك میكنم:)
    آیا شما تجربه عملی از چاپ چنین عكسی با ابعاد 2 در 1 و خورده ای دارین كه چنین حرفی میزنید؟
    در چاپ 2 در 1 دوربین 5 دی جوابگو نیست چون كیفیت قابل قبولی نمیده:confused:
    توجه بشه كه این عكس پتره عروس و یا تله عروس داماد هست و داره با نورهای تیز گرفته میشه
    و پیكسل بالای 18 رو میطلبه و اینكه ما بطور عملی امتحان كردیم و نتیجه دلخواه رو نگرفتیم و عملی با تئوری زمین تا اسمون
    همونطور كه خودتون مستحزرید فرق داره

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

روزبه عزیز بزارید مختصر بگم: دوستان درست میگویند انتخاب این دوربین شما را وادار میكنه كه لنزی رو انتخاب كنید كه بیشترین رزولوشن این دوربین رو واسه شما بكشه بیرون كاوه عزیز هم اشاره داشتند.....من واسه این دوربین شما اصلا 150 سیگما رو پیشهاد نمیدم. ولی 135 و 80 كه عرض كردم گزینه هایی انكار ناپذیرند. اگر واقعا یك لنزی بغیر از 70.200 كه اشاره كردید دارید را...... میخواهید لنز Fix focal 200 f1.8 است كه بخاطر ساختار. كیفیت اپتیكی بالایی دارد حتی نسبت به 135! متاسفانه این لنز سال 2003 دیسكانتینیو شده ولی من اگر بودم حتما دست دوم مناسب اینكار رو پیدا میكردم واسه همین دوربین. من هر طوری فكر میكنم دوربین شما این انتخاب ها رو به من دیكته میكنه نه نیاز شما.!!! شما برای استفاده لنز جهت این دوربین گزینه های زیادی پیش رو ندارید الا لنزایی با ساختار مناسب و كیفیت های اپتیكی بالا... همین شما رو محدود میكنه واسه انتخاب لنزهایی محدودتر از این كارخانه. یكی دو لنز دیگه هم میشه پیشهاد داد مثلا صبر كنید 200f2 هم امسال به بازار میاد اونرو انتخاب كنید. بازم تاكید میكنم انتخاب هر لنزی كه بتونه رزولوشن این دوربین رو بكشه بیرون تصمیم راحتی نیست. خودتون رو به پول محدود نكنید حتی اگر مجبور باشید صبر كنید. وگرنه درغیر اینصورت اصل پرداخت پول واسه دوربینتون میره زیر سوال..... ضمنا سال نو هم مبارك
    Minoosepehr و RoOozbeh تشکر می‌کنند.

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین