سلام دوست عزیز.
من یكی از كسانی بودم كه به پست آقا فرهاد تنكس دادم.
اگه به تاپیكهای قدیمی مراجعه كنید ، مطمئنا به پست هایی برمیخورید که افرادی چندین روز مخ اعضا رو بکار گرفتن و واسه خرید دوربین و .... نظرخواهی کردن و بعدش یه دفعه غیب شدن یا اینکه رفتن که آتلیه بزنن و هنوز برنگشتن!!!!!
وقتی کسی درخواست راهنمایی میکنه ، بقیه اعضا موظف هستن که اطلاعات خودشون رو منتقل کنن و یا اینکه واسه پاسخ دادن به سوال ، وقت بذارن و در اینترنت جستجو کنن تا اینکه بتونن جواب درست و صحیحی رو بدن.
و وقتی که میفهمن اون سوال حالت سرکاری داشته ، انگار وقت و زحمت جستجو و ..... به هدر رفته.
وقتی شما در تاپیک دیگه ای سوالهای ساده ای میپرسید و در تاپیک دیگری میگید که مارک 3 خریدم باید انتظار اینگونه پست ها رو هم داشته باشید.
پس به آقا فرهاد حق بدید و ناراحت نشید
از این مطالب بگذریم.
اول اینکه مارک 3 مبارک
دوم اینکه یک سوال ازتون داشتم. بنظر من 5D با رزولوشن 12.7 مگاپیکسل واسه چاپ 2در1 متر زیاد هم هست. چون هیچکس عکس 2در1 متر رو از فاصله 5 سانتی نگاه نمیکنه
خرید مارک 3 واسه چاپ 2 در 1 متر بنظرم زیادی هست. مثل این میمونه که بخواین با کلنگ در یک قوطی کنسرو رو باز کنین. اگه من اشتباه میکنم لطفا اساتید اصلاح کنند.
در مورد درآوردن دوربینها از بقچه بندیشون هم خسته نباشید. اینجاست که تنکس لازم میشه :biggrin: