اي بابا! اين حرف رو نزنيد!
وقتي از 10 اسفند وارد بازارهاي جهاني ميشه، چطور در ايران نياد!؟
(SLRهاي entry level در دنيا جايگاه خاصي دارند و بسيار پر فروش هستند... از آن طرف هم در رده slr-like دوربين هايي مثل S5 همين ويژگي را دارند... اين را هم بايد در نظر گرفت كه فروش يك دوربين با چنين قيمتي در روزهاي اول ورود به بازار بسيار سودآورتر از فروش چنين محصولي مثلا در يك هفته بعد از ورود به بازار آن است.
فروشنده ها هم با علم به اين موضوع سعي خود را ميكنند كه جزو اولين فروشندگان اين دوربين ها باشند.)
من از فروشگاههاي زيادي كه بسيار بسيار معتبر هستند (نه از اين مغازه هاي جالب خيابان جمهوري!) سوال كردم كه كي 450d رو ميآورند. قريب به اكثر آنها با كمي شك گفتند قبل از عيد... اما ديگر در اينكه بعد از عيد آن را عرضه مي كنند شك نداشتند!!!
اما من كه ارزان تهيه كردن اين دوربين برايم خيلي مهم است، از اين فروشگاههاي خيلي خيلي معتبر خريد نميكنم! آن هم وقتي دوربين، تازه وارد بازار شده باشد!!!
من خودم يك فروشگاه را نشان كردم و هر روز با آن در تماسم.
امروز با قطعيت گفت "10 روز مانده به عيد..."
شما ميتوانيد سايتي را پيدا كنيد كه اين محصول را از اول ماه مارس (11 اسفند) با شرايط خريد فلهاي (!) عرضه كند، سپس به آن سفارش 200 عدد ميدهيد و منتظر ميشويد تا حدود 20 اسفند بارتان برسد! (همه واقعيت را نميدانم ولي اين كه گفتم قسمتي از واقيعت است)