صفحه 6 از 38 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 51 تا 60 , از مجموع 377
Like Tree674تشکر

موضوع: Canon EOS 450D/ Digital Rebel XSi

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

نقل قول نوشته اصلی توسط ariu نمایش پست ها
    با سلام. نمرهimage qulityاین دوربین نسبت به دوربین هایentry levelمحاسبه شده است.مثلا همین سایت به نیکونd300هم نمره18 داده است اما این نمره نسبت به دوربین های semi proمحاسبه شده است.نمره40dهم نسبت به دوربین هایsemi proمحاسبه شده است
    دوست عزیز من نحوه محاسبه امتیاز توسط این سایت را نمی دانم اما 40D هم جزء دوربینهایی بود که هنگام تست تصاویر آن با 450ِِD مقایسه شده بود
    به نظر من هم این امتیاز عجیب بود البته تفاوت زیادی در iso های پایین بین نمونه های این دو دوربین دیده نمی شود جز اینکه 450 دی جزئیات بیشتری ارائه میدهد(سوای اینکه این مسئله تا چه انداه اهمیت دارد با ندارد.) ولی 40D در ایزوهای بالا (3200-1600) بهتر عمل میکند.
    1Fathi تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط usef نمایش پست ها
    دوست عزیز من نحوه محاسبه امتیاز توسط این سایت را نمی دانم اما 40D هم جزء دوربینهایی بود که هنگام تست تصاویر آن با 450ِِD مقایسه شده بود
    به نظر من هم این امتیاز عجیب بود البته تفاوت زیادی در iso های پایین بین نمونه های این دو دوربین دیده نمی شود جز اینکه 450 دی جزئیات بیشتری ارائه میدهد(سوای اینکه این مسئله تا چه انداه اهمیت دارد با ندارد.) ولی 40D در ایزوهای بالا (3200-1600) بهتر عمل میکند.
    ازاین حرفهاگذشته این دوربین کی در دسترس قرار میگیره سایت امازون که اماده دادن این دوربین به سفارشات قبلیه وبرای ماه JUNسفارش میگیره

تشکر کرده
    4817

تا به حال از دیدن تستهای و نقد ها در سایتهای مختلف اینقدر متعجب نشده بودم

http://www.diwa-labs.com/wip4/test_result.epl

یک سری به لینک بالا بزنید اما مراقب باشید مثل من نشید (:confused:)
    مثلا به داینامیک رنج nikon d60 و d300 نگاه کنید. و یا 450d و canon 40d
    این هم چند مثال دیگه :

با وجود این همه تناقض بین نتایج سایتهای مختلف, واقعا تا چه اندازه رو ی تستها و نقد های اینترنتی میشه حساب کرد ؟!!
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

تست ها همیشه معتبر نیستند.

گاهی جانبداری ها و اعمال نظرات را می توان در آنها دید.

اما!

بهتر است به تست های معتبر تر اکتفا کنیم.به جاهایی که کمتر خطایی در آنها دیده ایم.

اما باز هم تست ها در شرایط خاص و لابراتوآر ها تهیه می شوند و نه محیط واقعی...

بهترین تست را باید خودمان و با منطق و نظر خودمان انجام دهیم.نمونه هایی را که از اصالت آنها اطمینان داریم را در کنار هم قرار دهیم و نتیجه بگیریم.

اما!!!

در حال حاضر آنقدر تکنولوژی ها به هم نزدیک شده اند که اگر شما هر کدام از محصولات موجود در بازار را تهیه کنی یقینا به نفع شما است و ضرر نخواهید کرد.اختلاف ها به اندازه ای کم شده که اگر تعصب نداشته باشیم می تواینم هر کدام را انتخاب کنیم.بهتر است بیشتر بر روی موضوعات دیگر که در خروجی ما تاثیر بیشتری دارند تمرکز کنیم.مثل لنز ها و از همه مهم تر تکنیک و دانش....
    nmroshan، Amir Mohebi، Nader Kohansal و 20 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

کد:
    در حال حاضر آنقدر تکنولوژی ها به هم نزدیک شده اند که اگر
     شما هر کدام از محصولات موجود در بازار را تهیه کنی یقینا به
     نفع شما است و ضرر نخواهید کرد.اختلاف ها به اندازه ای کم
     شده که اگر تعصب نداشته باشیم می تواینم هر کدام را انتخاب
     کنیم.بهتر است بیشتر بر روی موضوعات دیگر که در خروجی ما
     تاثیر بیشتری دارند تمرکز کنیم.مثل لنز ها و از همه مهم تر تکنیک
     و دانش
    میگویند شیخ ابو سعید ابوالخیر بنا (بدون تشدید) بود در مسجدی سخن بگوید. شیخ هنوز به بالای منبر نرفته بود و جمعیت زیادی در مسجد منتظر سخنان شیخ بودند در هنگامی که شیخ در حال بالا رفتن از پله های منبر بود فردی از میان جمعیت برای کاستن از فشار جمعیت فریاد زد خدا پدر ان را بیامرزد که قدمی پیش بگذارد با شنیدن این حرف شیخ از پله های منبر پایین امد و گفت امروز حرف من همین بود و دیگر حرفی ندارم. " خدا پدر کسی را بیامرزد که گامی پیش نهد".
    اون چیزی که کاوه گفت هم مثل این جمله طلایی است که شیخ ابو سعید هم گفت.
    nmroshan، Amir Mohebi، Nader Kohansal و 15 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

تشکر کرده
    4817

نقل قول نوشته اصلی توسط persian نمایش پست ها
    کد:
    در حال حاضر آنقدر تکنولوژی ها به هم نزدیک شده اند که اگر
     شما هر کدام از محصولات موجود در بازار را تهیه کنی یقینا به
     نفع شما است و ضرر نخواهید کرد.اختلاف ها به اندازه ای کم
     شده که اگر تعصب نداشته باشیم می تواینم هر کدام را انتخاب
     کنیم.بهتر است بیشتر بر روی موضوعات دیگر که در خروجی ما
     تاثیر بیشتری دارند تمرکز کنیم.مثل لنز ها و از همه مهم تر تکنیک
     و دانش
    میگویند شیخ ابو سعید ابوالخیر بنا (بدون تشدید) بود در مسجدی سخن بگوید. شیخ هنوز به بالای منبر نرفته بود و جمعیت زیادی در مسجد منتظر سخنان شیخ بودند در هنگامی که شیخ در حال بالا رفتن از پله های منبر بود فردی از میان جمعیت برای کاستن از فشار جمعیت فریاد زد خدا پدر ان را بیامرزد که قدمی پیش بگذارد با شنیدن این حرف شیخ از پله های منبر پایین امد و گفت امروز حرف من همین بود و دیگر حرفی ندارم. " خدا پدر کسی را بیامرزد که گامی پیش نهد".
    اون چیزی که کاوه گفت هم مثل این جمله طلایی است که شیخ ابو سعید هم گفت.
    شنیدن پند و اندرز خوب است بخصوص اگر از سوی دوستی و به نیت خیری باشد .
    مشابه این جملات را بارهادر این فروم شنیده ایم بخصوص در تاپیک های مربوط به راهنمایی خرید که نکته ای مفید و کارگشا است, سپاسگزارم .

اما پست قبلی بنده به طور ضمنی به چند مطلب اشاره میکرد

- تا چه اندازه سایت www.diwa-labs.com معتبر است ؟
    و اگر این سایت معتبر میباشد
    با توجه به نتایج تست های این سایت

- Dynamic range کنون 450D واقعا به خوبی 40ِd و بعضا از آن بهتر است !؟

- Dynamic range نیکون D300 با سنسور 14 بیت از D60 ضعیفتر است!؟

موضوعی که مرا کاملا متعجب کرده است, اینکه از یک سو تستهای این سایت کاملا علمی و روشمند به نظر میرسد
    (میتوانید به توضیحات خود سایت در مورد نحوه انجام این تستها مراجعه نمایید http://www.diwa-labs.com/wip4/detail.epl?cat=11118 ) و از سوی دیگر این نتایج در پاره ای موارد کاملا متفاوت با سایر آموخته ها و شنیده های من بود.

شاید اشکال از من باشد که مطلب را به درستی بیان نکرده ام اما دوستان نکته اصلی مطلب بنده (موارد بالا) از نظر شما دور ماند, فراموش نکنیم بحث خرید دوربین و موضوع این تاپیک لزوما یکسان نیست .

نکته دیگر اینکه
    تصور من از تاپیک Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi , مکانی است که به خصوصیات تفاوتها و نقاط ضعف و قوت و سایر اخبار حول و حوش این دوربین میپردازد و مطالبی در این خصوص مناسب ارائه در تاپیک میباشد و احتمالا مورد استفاده مخاطبان فروم خواهد بود, چقدر خوب است که دوستان با تجربه تر فروم مطالب سایر اعضا را در صورت وجود ایراد و نقص با توضیحات خود تصحیح و کامل نمایند که در این صورت مطالب اشتباه و بعضا ناقص با توضیحات کارشناسانه اساتید همدیگر را تا اندازه زیادی تکمیل میکنند , ضمن اینکه خواننده هم صرفا با یک مطلب خشک علمی در حجم زیاد, روبرو نخواهد شد.

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

سلام آقای usef
    میدونم که شما میخواید 450d رو بخرید.
    و از الان تمام تست ها و خبرها رو دنبال میکنید. این کار شما درسته و در اون هیچ شکی نیست.
    و از اینکه نتیجه سرچ هاتون و اطلاعاتتون رو در اینجا میذارید و دیگران رو آگاه میکنید ازتون متشکرم

در مورد نمودارهای تست دینامیک رنج باید بگم که من خیلی به این نمودارها علاقه ندارم و خیلی بهشون توجه نمیکنم.
    بنظرم کسی که دوربین DSLR میخره یعنی اینکه میخواد حرفه ای بشه.
    و کسی که میخواد حرفه ای بشه باید ویرایش رو هم بلد باشه.
    و کسی هم که ویرایش رو بلد بشه حتما تکنیک HDR رو هم بلده که از تمام این نمودارها و مقیاسها و نمره ها ، نتیجه بالاتر و بهتری داره. با ترکیب 3 فریم با استفاده از براکتنیگ دوربین ، داینامیک رنج بدترین دوربینها در حد بهترین دوربینها میشه.
    اگه من اشتباه میکنم دوستان حرفام رو اصلاح کنن.
    usef تشکر می‌کند.

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

کسی هم که ویرایش رو بلد بشه حتما تکنیک Hdr رو هم بلده که از تمام این نمودارها و مقیاسها و نمره ها ، نتیجه بالاتر و بهتری داره. با ترکیب 3 فریم با استفاده از براکتنیگ دوربین ، داینامیک رنج بدترین دوربینها در حد بهترین دوربینها میشه.
    اگه من اشتباه میکنم دوستان حرفام رو اصلاح کنن.
    ابتدای سخنتان کاملا صحیح بود اما این نکته آخر چندان منطقی نیست...
    - تکنیک Hdr یک تکنیک خاص است برای موارد خیلی خاص

- نتیجه این تکنیک همیشه رضایت بخش نیست.

- درست تر این است که بگوییم، فردی که Slr‌دارد باید هنگام عکاسی، با نورسنجی درست، بیشترین حجم اطلاعات را ثبت کند، و سپس در مبدل Raw ، بیشترین حجم اطلاعات را از فایل بیرون بکشد. بدون Hdr و بدون دوبل پروسس فایل Raw . پروسس حرفه ای فایل Raw بیش از انچه می‌پندارید، در این زمینه کارآیی دارد.

- و در مرحله آخر، برای چاپ، پروسس خاصی انجام شود که بیشترین دینامیک رنج در چاپ نیز بدست آید.
    Amir Mohebi، Persian، Kaveh Ghobadi و 12 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نتایج DIWA تا آنجا که سابق بر این دیده ام تا حدود زیادی معتبر هستند.این سایت از نرم افزار ها و سخت افزار های DxO برای تست هایش استفاده می کند.نرم افزار و سخت افزاری که در حال حاضر یکه تاز میدان است و هنوز نمونه کامل تری دیده نشده است.

اما!!!

هیچگاه تست ها آنقدر معتبر نیستند.به چشم هایتان بیشتر اعتماد کنید ...

بنده در تست های زیادی دیده ام و خوانده ام و شنیده ام که مثلا سیستم ضد غبار دوربین های جدید ناکارامد است.اما در واقعیت و در زمان استفاده متوجه می شوید که واقعا کارایی دارد.

بنده شخصا معتبر ترین تست ها را از مایل ریچمن عزیز دیده ام و هنوز موردی را در وب سایت ایشان ندیده ام که جنبه تبلیغاتی و نان قرض دادن باشد با اینکه همه ازسمت و سوی شخصی اش آگاه هستند اما بندرت در نظراتش اعمال سلیقه را می بینید واقعا انسان شریفی است و پس از آن بهترین ها را در www.imaging-resource.com دیده ام و سپس در http://www.steves-digicams.com/ و در نهایت در DPreview

پست دکتر را الان دیدم.بسیار عالی و خوب توضیح داده بودند...
    shabab، رسول، usef و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

بین nikon d80وcanon 450d , 40d کدومشوبخرم در اینکه 40dدرکلاس دو مدل دیگه نیست شکی نیست اما مزیتهایی هم ممکنه در دو مدل دیگه باشه که در 40dنباشه لطفا منو راهنمایی کنید میدونم سوالم رو جای مناسبی مطرح نکردم منو ببخشید

صفحه 6 از 38 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... آخرینآخرین