صفحه 4 از 38 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 377
Like Tree674تشکر

موضوع: Canon EOS 450D/ Digital Rebel XSi

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

مدت ها است دیگر جنگ برندی و ... در دنیای عكاسی جایی ندارد.

یك زمانی بود ، می شد گفت غول و ... اما حالا این بحث ها دیگر زیاد با ارزش نیستند.شاید نیكون در فتوكینا جانشین دی 80 را معرفی كند و از جهات مختلف دوربین برتری باشد نسبت به كانن 450 دی.

كانن 450 دی هم پیشرفت شگفت انگیزی نداشته است.اما دوربین بسیار خوبی نشان داده.امیدوارم به بازار بیاید و قیمت كانن 400 دی و حتی 350 دی رو بشكند.تا ما هم برویم یك 400 دی بخریم انشالله...

از الان اعلام می كنم كسانی كه كانن 350 دی و یا 400 دی دارند و قصد آپدیت دارند حتما یك ندایی به بنده بدهند!

و یك نكته دیگر...

هیچ آدم عاقلی نمی رود 800 یا 900 هزار تومان بدهد كانن 450 دی بخرد تا وقتی كانن 30 دی در بازار 800 هزار تومان است.

هیچ آدم عاقلی كانن 30 دی را پایین تر از كانن 450 دی نمی داند.

و هیچ آدم عاقلی........................................ ........................!
    A_Maddah، Minoosepehr، Mashhadi Vahid و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    مدت ها است دیگر جنگ برندی و ... در دنیای عكاسی جایی ندارد.

یك زمانی بود ، می شد گفت غول و ... اما حالا این بحث ها دیگر زیاد با ارزش نیستند.شاید نیكون در فتوكینا جانشین دی 80 را معرفی كند و از جهات مختلف دوربین برتری باشد نسبت به كانن 450 دی.

كانن 450 دی هم پیشرفت شگفت انگیزی نداشته است.اما دوربین بسیار خوبی نشان داده.امیدوارم به بازار بیاید و قیمت كانن 400 دی و حتی 350 دی رو بشكند.تا ما هم برویم یك 400 دی بخریم انشالله...

از الان اعلام می كنم كسانی كه كانن 350 دی و یا 400 دی دارند و قصد آپدیت دارند حتما یك ندایی به بنده بدهند!

و یك نكته دیگر... !
    با اکثر فرمایشات شما موافقم اما...

هیچ آدم عاقلی نمی رود 800 یا 900 هزار تومان بدهد كانن 450 دی بخرد تا وقتی كانن 30 دی در بازار 800 هزار تومان است.

هیچ آدم عاقلی كانن 30 دی را پایین تر از كانن 450 دی نمی داند.

و هیچ آدم عاقلی.................................................. ..............
    استاد گرامی چرا اینقدر عصبی و تند
    خاضعانه اعتراف میکنم قصد دارم این دوربین را در صورت مناسب بودن review ها خریداراری کنم ولی با تعریف کلی که شما فرمودید امیدوارم بنده جز آن دسته کذایی نباشم .
    توضیحا اینکه سایز ابعاد و وزن30D را برای خود مناسب نمیدانم.
    ضمن اینکه جسارتا مزایایی هم برای این دوربین نسبت به 30D قائلم که اگر اجازه بفرمایید عرض خواهم کرد.
    امیدوارم جسارت بنده را عفو بفرمایید
    متشکرم
    Ali Shadi تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    14101

اول اینكه جسارت نشود.

منظور بنده با شما نبود یوسف جان...

شاید پست بنده بعد از شما بود اما در آن زمان هنوز پست شما را ندیده بودم.

در پاسخ آن دوست عزیز و شریف فرمودم كه فرموده بودند :

بی شک انسان عاقلی دیگر 400 دی نخواهد خرید
    و اما در مورد نظر شما...

هركس می تواند آنطور كه فكر می كند تصمیم بگیرد و هر كس می تواند آنطور كه علاقه دارد فكر كند.

در مورد ابعاد و ... نظر خاصی ندارم.فقط اینكه با بدنه های كوچك مقداری مشكل دارم و اینكه كانن 450 دی از نظر بدنه و ابعاد و وزن بسیار بسیار به كانن 30 دی نزدیك است و آنقدر تفاوتی ندارند كه به چشم بنده و شما بیاید.

در مورد مزایایی كه فرمودید بسیار خوشحال می شوم كه با آنها آشنا شوم و بتوانم از بعد دیگری هم به موضوع نگاه كنم.

اما به نظرم كانن 30 دی یقینا و حتما یك سر و گردن از تمامی مدل های Canon XXX D بالاتر است. ( البته تا این زمان )

مثلا فكر نكنم كه كانن 450 دی سرعت شاتری برابر با 8000/1 ثانیه به شما بدهد.شاید لایو ویو یك امكان لوكس و جدید و مقداری جینگول باشد اما چیزی نیست كه نبودش مایه دردسر شود.

در مورد مگاپیكسل هم كه كلا نظری ندارم و با دوربنی های 6 مگاپیكسل هم تا ابعاد 50×70 بدون كوچكترین مشكلی چاپ داشته ام....

منتظر شنیدن نظرات شما هستم....
    Ali Shadi، Behnam_703، usef و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Red face پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

سلام

یوسف عزیز, فكر میكنم یك سو تفاهم كوچك بوجود آمده, منظور كاوه عزیز این است كه تا وقتی بشود دوربینی مثل 30D را كه از لحاظ بدنه, سرعت شاتر و كلاس كاری و ... بالاتر از 400D و 450D و ...است بتوان با قیمت كمتری تهیه كرد, چرا بریم دوربینی را بخریم كه تازه به بازار آمده و هنوز قیمت آن واقعی نشده!!!! وگرنه در خوب بودن 450D كه شكی نیست. :)

مثلا" همین آقای اتفاق عزیز, كه در صفحات قبل آتش اشتیاق خرید 450Dش همه مان را گرم كرده بود, رفتند 40D خریدند كه هم امتحانش را به خوبی پس داده و هم قیمتش مناسبتر شده.

اما وقتی كه قیمت 450 هم متعادل شد, قطعا" گزینه خوبی خواهد بود و انشاا.. مباركت باشد.
    Kaveh Ghobadi، Behnam_703، usef و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

تشکر کرده
    4817

اول اینكه جسارت نشود.
    منظور بنده با شما نبود یوسف جان...
    .
    .
    منتظر شنیدن نظرات شما هستم....
    خواهش میکنم
    .
    جناب کاوه عزیز
    اینکه بنده بیایم و در حضور جنابعالی عرض کنم که مثلا در 450D

لایو ویو
    LCD بزرگتر
    مگاپیکسل بیشتر
    سیستم فکوس مشابه 40D(قاعدتا سریعتر و دقیقتر)
    داینامیک رنج بهتر
    مگاپیکسل بیشتر

خوب مسلما شما بسیار بهتر و دقیقتراز من میدانید
    من چند پست از شما را که در همین زمینه توصیه هایی فرموده بودید به خاطر دارم , بله بنده هم معتقدم 30D در کلاس بالاتری قرار دارد اما مسلما هر کدام از این دو رده ( xxD و xxxD ) برای قشری خاص از مشتریان تولید میشود
    مسئله اینست بهترین ؟
    من همیشه قبل از اینکه پاسخ دهم می پرسم برای چه کسی؟ چه کاری؟ چه بودجه ای؟ چه ... همانطور که بارها خود شما هم پرسیده اید
    خیلی کنجکاوم بدانم که چرا شما اینبار این قاعده را رعایت نکرده اید

بدنه مستحکمتر سرعت شاتر بیشتر viewfinder بزرگتر و... همه بجای خود اما بنظر من انتخاب بین 30دی و 450دی در حیقت انتخاب بین دو رده متفاوت از دوربین های دیجیتال است با دو نوع مشتری که الزاما نیازهای یکسانی ندارند

اما بنده اگر روزی به این نتیجه برسم که باید دوربینی در رده Pro DSLR تهیه کنم انتخابم مسلما 40دی خواهد بود (با 250 هرار تومان اختلاف قیمت نسبت به 30D) زیرا معتقدم ارزش هر ریال اضافه تری که پرداخت میشود را دارد

از لطف و توجه شما ممنونم
    ویرایش توسط usef : Sunday 23 March 2008 در ساعت 13:24
    Kaveh Ghobadi و Afshin.Prt تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    14101

خوب وقتی حرف علمی باشه آدم دوست داره جواب خوب و علمی بده.

نگاه كنید.

همیشه داشتن یك كلاس بالاتر ممكن كه برای شما قدری امكانات بیشتر به همراه داشته باشه و قابلیت هایی رو به شما بده كه بعدا به اونها نیازمند می شوید هرچند كه ممكن است تا مدت ها از اون قابلیت ها استفاده نكنید.اما نبود آنها ممكن است باعث شود شما به فكر خرید مدل بالاتر بیافتید.

در مورد اینكه كانن 30 دی از جهات بسیاری برتر است شكی نیست.

و در این هم كه كانن 450 دی جدید تر است شكی نیست.

اما باید دید مثلا كدام یك از برتری ها بر دیگری چیره می شود.

مثلا یك موضوع كه بنده را كمی نگران كرده است عملكرد نویز این دوربین است.چون سنسور جدید و افزایش مگاپیكسل باعث می شود كمی در مورد عملكرد نویزی آن شك كنم ( هنوز هیچ چیز مشخص نیست )

اما مثلا بدنه محكم و آلیاژی و درزبندی شده ی كانن 30 دی چیزی نیست كه بشود راحت از كنارش گذشت.

اگر مثلا یك دوربین با بدنه پلاستیكی را در دست بگیرید و در مقایل یك بدنه آلیاژی آنگاه اطمینان دارم كه بدنه آلیاژی را محكم تر و جان دار تر خواهید یافت.

مثلا عمر شاتر كانن 30 دی بیشتر از كانن 450 دی است.این موضوع در دراز مدت به شما كمك می كند.

چرا كه مثلا عمر مفید كانن 30 دی 100هزار شات است ولی كانن 450 دی 50 تا 70 هزار شات.بعد زا آن از دقت شاتر به طور چشمگیری كاسته می شود.

ویزور بزرگ و شفاف همیشه یكی از محسنات یك دوربین ( در هر رده و طیف و گروهی ) است.وقتی درون یك ویزور تاریك و كوچك را نگاه می كنید به وضوح متوجه خواهید شد كه داشتن ویزور شفاف تر و بزرگ تر از مواردی است كه به هر چیزی می ارزد.

از نظر بدنه و ارگونومی هم كه كلا بحث سلیقه ای است.اما بنده نظرم بر روی كانن 30 دی است.

نكته بعدی سرعت شاتر است....

این یكی را به هیچ وجه و هیچ طور نمی شود جبران كرد.موضوعی كه باعث می شود كانن 30 دی را یك رده بالاتر ببینیم...

در مورد فوكوس..

هیچ نظری ندارم به دلیل اینكه هنوز كانن 450 دی را تست نكرده ام...

در مورد دینامیك رنج هم همین طور.هرچند كانن 30 دی در زمان خودش و در مقابل رقبا یكی از بهترین ها بود و هست.

مگاپیسكل هم كه كلا بحث اش منتفی است.ارزش یك یا دو و یا سه مگاپیكسل آنقدر نیست كه به خاطرش اصلا بخواهیم بحث كنیم.هیچ مشكلی با مگاپیكسل نخواهید داشت.چه حالا چه بعدا....

لایو ویو را هم كه بنده جز سنتی ها و كمی عقب مانده ها هستم و هنوز هم اعتقادی به آن ندارم و نداشته ام....

اما در كل بنده عرض نمی كنم كانن450 دی دوربین بدی است.برعكس یك دوربین خوب است.اما نه به قیمت مثلا كانن30 دی....

شاید اگر حتی 100 تومان ارزان تر باشد می شود گفت بهترین انتخاب است....اما نه 100 تومان گران تر....
    Behnam_703، usef، Saeed.gh.sh و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    241

سلام.
    ببخشید پا برهنه میپرم وسط.این دوربین ظاهرا قرار بود قبل از عید بیاد به بازار ولی هنوز خبری نیست.اطلاع دارید آیا توی این ماه میاد یا نه؟

فكر كنم باید یه صحبتی با هم داشته باشیم جناب قبادی
    راستی آقا كاوه برنامه ای برای گردهمایی اعضا ندارید؟(ببخشید آف تاپیك شد)
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.
    مهدی طاهری

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_th نمایش پست ها
    سلام.
    ببخشید پا برهنه میپرم وسط.این دوربین ظاهرا قرار بود قبل از عید بیاد به بازار ولی هنوز خبری نیست.اطلاع دارید آیا توی این ماه میاد یا نه؟

فكر كنم باید یه صحبتی با هم داشته باشیم جناب قبادی
    راستی آقا كاوه برنامه ای برای گردهمایی اعضا ندارید؟(ببخشید آف تاپیك شد)
    اول اینكه...خواهش می كنم...

و بعد اینكه هنوز در بازار وارد نشده است.شاید تا اواخر اردیبهشت وارد بازار شود...البته یقینا با قیمت غیر واقعی...

و بعد اینكه انشالله بعد از تعطیلات و بازگشت دوستان از سفر یك گردهمایی خواهیم داشت.
    mehdi_th تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

تشکر کرده
    4817

جناب قبادی با فرمایشات شما موافقم بخصوص این مطلب

مثلا یك موضوع كه بنده را كمی نگران كرده است عملكرد نویز این دوربین است.چون سنسور جدید و افزایش مگاپیكسل باعث می شود كمی در مورد عملكرد نویزی آن شك كنم ( هنوز هیچ چیز مشخص نیست )
    در عکسهایی که جدیدا توسط DP متشر شده دوعکس با ایزو 1600 وجود دارد که در هر دو نویز مشاهده میشود
    و میزان نویز در یکی از آنها (مرد بوکسور) از چشم من بی تجربه نگران کننده است نمیدانم نظر شما چیست؟
    عکسها را در انتهای همین پست قرار میدهم
    ما مثلا بدنه محكم و آلیاژی و درزبندی شده ی كانن 30 دی چیزی نیست كه بشود راحت از كنارش گذشت.
    اینکه 30D بدنه آلیاژی دارد و محکمتر است کاملا صحیح است ولی در مورد درزبندی من تاکنون جایی ندیدم که در جایی این بدنه را مقاوم در مقابل آب محسوب کنند(بر خلاف 40D ) و این مورد یکی از دلایلی است که تحمل وزن بیشتر این دوربین نسبت به سری XXXD را کمی سخت میکند.

عمر شاتر كانن 30 دی بیشتر از كانن 450 دی است.این موضوع در دراز مدت به شما كمك می كند.

چرا كه مثلا عمر مفید كانن 30 دی 100هزار شات است ولی كانن 450 دی 50 تا 70 هزار شات.بعد زا آن از دقت شاتر به طور چشمگیری كاسته می شود.

ویزور بزرگ و شفاف همیشه یكی از محسنات یك دوربین ( در هر رده و طیف و گروهی ) است.وقتی درون یك ویزور تاریك و كوچك را نگاه می كنید به وضوح متوجه خواهید شد كه داشتن ویزور شفاف تر و بزرگ تر از مواردی است كه به هر چیزی می ارزد.
    کاملا موافقم

از نظر بدنه و ارگونومی هم كه كلا بحث سلیقه ای است.اما بنده نظرم بر روی كانن 30 دی است.
    بله سلیقه و وضعیت فیزیکی افراد در این مورد تعیین کننده است

نكته بعدی سرعت شاتر است....

این یكی را به هیچ وجه و هیچ طور نمی شود جبران كرد.موضوعی كه باعث می شود كانن 30 دی را یك رده بالاتر ببینیم...
    جناب قبادی واقعا نمیدانم این مورد را که شما می فرمایید چه اندازه مهم است؟ منظورم اینست که تعداد عکس هایی که با سرعت شاتر بیشتر از 4000 دیده ام خیلی کم بوده است .
    فکر میکنم سرعت 4000 برای خریدار این رده دوربین - بیشتر از اکثر نیازها محسوب میشود

در مورد فوكوس..

هیچ نظری ندارم به دلیل اینكه هنوز كانن 450 دی را تست نكرده ام...
    در مورد دینامیك رنج هم همین طور.هرچند كانن 30 دی در زمان خودش و در مقابل رقبا یكی از بهترین ها بود و هست.
    البته این دوربین به بازار نیامده ولی بهبود در این دو مورد کاملا محتمل است . سنسور 14 بیت و سیستم فکوس مشابه 40D ..

مگاپیسكل هم كه كلا بحث اش منتفی است.ارزش یك یا دو و یا سه مگاپیكسل آنقدر نیست كه به خاطرش اصلا بخواهیم بحث كنیم.هیچ مشكلی با مگاپیكسل نخواهید داشت.چه حالا چه بعدا....
    فرمایش شما در خصوص چاپ تا ابعاد 50*70 کاملا درست ولی من فکر میکنم افزایش مگاپیکسل اینبار کاملا ملموس خود را نشان می دهد یعنی 50 درصد بیشتر نسبت به 30D و این به معنی چاپ در ابعاد باز هم بزرگتر - جزییات بیشتر در تصویر و آزادی عمل بیشتر هنگام کراپ تصویر و داشتن برشهای با کیفیت تر است و البته این آخری موضوعی است که اغلب نادیده گرفته میشود.

لایو ویو را هم كه بنده جز سنتی ها و كمی عقب مانده ها هستم و هنوز هم اعتقادی به آن ندارم و نداشته ام....
    بنده هم در مورد لایو ویو تقریبا همین تصور را دارم ولی قبول بفرمایید امکان وسوسه انگیزی است که داشتن آن بهتر از نداشتن است ضمن اینکه لایو ویو در این دوربین ظاهرا مزایایی حتی نسبت به 40D دارد.
    ما در كل بنده عرض نمی كنم كانن450 دی دوربین بدی است.برعكس یك دوربین خوب است.اما نه به قیمت مثلا كانن30 دی....
    شاید اگر حتی 100 تومان ارزان تر باشد می شود گفت بهترین انتخاب است....اما نه 100 تومان گران تر....
    من فکر میکنم اختلاف 100 هزار تومانی که فر موده اید عملا وجود دارد بدنه خالی 450D حدود 800 دلار قیمت دارد که فکر میکنم در ایران حدود 750تا 780 تومان قیمت گذاری شود , 30D هم که در حال حاضر 850 تا 900 قیمت دارد و محتملا پس از چند هفته از زمان عرضه قیمت 450D با شیب تندتری نسبت به 30D باز هم ارزانتر خواهد شد.

با تشکر از شما
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط usef : Sunday 23 March 2008 در ساعت 13:32
    Kaveh Ghobadi، Saeed.gh.sh، Aramis_312 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    14101

در مواردی كه شما فرمودید بسیار هم عقیده هستیم.

و اما قیمت...

به نظرم هنگام ورود كانن450دی قیمت حدود 900 هزار تومان بدون لنز كیت باشد.در حال حاضر كانن30دی بدون لنز كیت و گارانتی را میشود 780 هزار تومان گیر آورد!!!واقعا از شنیدن قیمت اش شگفت زده شده ام...باید یك تجدید نظر كنم و شاید یك كانن 30 دی خریدم...

یك موردی كه بعد ها برایتان بسیار مهم خواهد بود تعداد شات های پیاپی این دو بدنه است.كانن 30 دی حدود 5 شات در ثانیه و كان 450 دی 3 شات در ثانیه می زند.دوستان و شما خوب می دانید كه این پارامتر چقدر مهم است.

در مورد ابعاد ال سی دی هم اینكه كانن 30 دی 2.5 اینچ است و كانن 450 دی 3 اینج.این تفاوت زیاد به چشم نمی آید.به جای 5. اینچ اضافه كانن ال سی دی بالا را دارد كه می توان اطلاعات را در آن مشاهده كرد.هرچند رزلوشن كانن 30 دی بیشتر است.

كانن 30 دی گام ایزو بالاتری دارد و تا ایزو 3200 امكان عكاسی وجود دارد.
    Behnam_703، usef، Saeed.gh.sh و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

صفحه 4 از 38 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... آخرینآخرین