صفحه 7 از 38 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 61 تا 70 , از مجموع 377
Like Tree674تشکر

موضوع: Canon EOS 450D/ Digital Rebel XSi

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

باتشکرازشمایوسف عزیزبابت لطفی که به اینجانب اعمال داشتیدتنهاانتظارمن از دوربین داشتن تصویری شارب(ان بخشی که به دوربین مربوط میشه وگرنه لنزرومن خودم انتخاب کردم)باجزییات خوب(البته نه انچه در مارک 3وجوددارد)وبدنه ای محکم با ارگونومی مناسب است اما دلیل سه دلی من بین این سه مدل 1:اختلاف نه چندان زیاد بین 450و40دی 2:وجود لنزهای باقیمت بایین نیکور(به نسبت کنون)که انتظار منو ازداشتن تصویری خوب براورده میکنه0 این انتخاب برای من خیلی مهمه چون اولین وشایداخرین دوربینیست که من بتوانم داشته باشم(البته اگه وضع همینجور بمونه اگه بالا رفت مارک3واگه بایین اومدهمینی رو که خریدم هم باید بفروشم)0سوال من اینه که داشتن بدنه ای فلزی و عملکرد نویزی یگ گام بهترو6فریم در ثانیه ایا ملاکهای مناسبی برای خرید40دی هستش در حالی که عملکرد فوکوس مثل هم وجزییات در450دی بهتره وبارها وبارها در جواب من در فرومهای دیگه گفته شده که کیفیت تصویردر40دی و400دی باهم برابره(من تا بحال دوربین نداشتم که اگه داشتم مطمین باشیدسوال نمیکردم چون انقدرعقل توی کلم هست که بفهمم فوکوس یعنی چه وغیره) از شما یوسف عزیزمیخواهم بطور مفصل(و همچنین دوستان دیگه)مرا راهنمایی کنند اما چیزهایی که من میخواهم بفهمم 1:سرعت فوکوس 450دی به نسبت 40دی و دی80درمورد سوژهای ثابت و متحرک 2:کیفیت تصویر 3:سرعت شاتر(عمرش دست خداست)درگرفتن عکس از سوژهایی متحرک مثل ماشین چقدر موثره من بازهم از شما(منظورم اقا یوسفه)دوست عزیزبابت توجهی که به اینجانب مبذول داشتید متشکرم حتی اگر به این سوالات جواب ندهید(در ضمن 450دی در دبی موجوده با قیمت 3625درهم که درهمی240تومان میشود870000تومن

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

نقل قول نوشته اصلی توسط salam1 نمایش پست ها
    ... تنهاانتظارمن از دوربین داشتن تصویری شارب(ان بخشی که به دوربین مربوط میشه وگرنه لنزرومن خودم انتخاب کردم)باجزییات خوب(البته نه انچه در مارک 3وجوددارد)وبدنه ای محکم با ارگونومی مناسب است اما دلیل سه دلی من بین این سه مدل 1:اختلاف نه چندان زیاد بین 450و40دی 2:وجود لنزهای باقیمت بایین نیکور(به نسبت کنون)که انتظار منو ازداشتن تصویری خوب براورده میکنه0 این انتخاب برای من خیلی مهمه چون اولین وشایداخرین دوربینیست که من بتوانم داشته باشم(البته اگه وضع همینجور بمونه اگه بالا رفت مارک3واگه بایین اومدهمینی رو که خریدم هم باید بفروشم)0سوال من اینه که داشتن بدنه ای فلزی و عملکرد نویزی یگ گام بهترو6فریم در ثانیه ایا ملاکهای مناسبی برای خرید40دی هستش در حالی که عملکرد فوکوس مثل هم وجزییات در450دی بهتره وبارها وبارها در جواب من در فرومهای دیگه گفته شده که کیفیت تصویردر40دی و400دی باهم برابره(من تا بحال دوربین نداشتم که اگه داشتم مطمین باشیدسوال نمیکردم چون انقدرعقل توی کلم هست که بفهمم فوکوس یعنی چه وغیره) از شما یوسف عزیزمیخواهم بطور مفصل(و همچنین دوستان دیگه)مرا راهنمایی کنند اما چیزهایی که من میخواهم بفهمم 1:سرعت فوکوس 450دی به نسبت 40دی و دی80درمورد سوژهای ثابت و متحرک 2:کیفیت تصویر 3:سرعت شاتر(عمرش دست خداست)درگرفتن عکس از سوژهایی متحرک مثل ماشین چقدر موثره
    از لطف شما ممنونم دوست گرامی
    در این فروم دوستان هنرمند و با دانش فنی زیاد بسیارند که بنده نیر چند ماهی است که در محضر این بزرگواران شاگردی می نمایم.
    همانطور که از طریق پیام خصوصی عرض کردم احتمالا بدلیل اینکه سئوال حود را در جای مناسب (تاپیک های خرید دوربین ) مطرح نفرمودید پاسخی دریافت نکرده اید مطمئنا اگر به توصیه من عمل میکردید حتما جواب مناسب میگرفتید.
    ینده تجربه کار با هیچ دوربینی را تا این لحظه نداشته ام و مانند شما در حال انتخاب دوربین مناسب میباشم فقط به دلیل عادتی که دارم قبل از خرید تا جای ممکن تحقیق میکنم , بنابراین خیلی فرد شایسته ای برای راهنمایی شما نیستم اما چون مستقیما سئوال فرمودید بصورت خصوصی مطالبی را که در همین فروم از اساتید آموخته ام خدمتتان عرض میکنم .

اما باز هم تاکید میکنم همین سوال را با ذکر میزان بودجه و تجربه تان در رابطه با عکاسی در تاپیک مریوط به خرید مطرح کنید حتما جواب خواهید گرفت .
    برای مثال این تاپیک : راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
    (در صورت صلاح دید مدیران این پست به تاپیک دیگر منتقل گردد.)
    ویرایش توسط usef : Monday 21 April 2008 در ساعت 09:39

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    هیچگاه تست ها آنقدر معتبر نیستند.به چشم هایتان بیشتر اعتماد کنید ...

بنده در تست های زیادی دیده ام و خوانده ام و شنیده ام که مثلا سیستم ضد غبار دوربین های جدید ناکارامد است.اما در واقعیت و در زمان استفاده متوجه می شوید که واقعا کارایی دارد.

بنده شخصا معتبر ترین تست ها را از مایل ریچمن عزیز دیده ام و هنوز موردی را در وب سایت ایشان ندیده ام که جنبه تبلیغاتی و نان قرض دادن باشد با اینکه همه ازسمت و سوی شخصی اش آگاه هستند اما بندرت در نظراتش اعمال سلیقه را می بینید واقعا انسان شریفی است و پس از آن بهترین ها را در www.imaging-resource.com دیده ام و سپس در http://www.steves-digicams.com/ و در نهایت در DPreview
    جناب قبای
    لطفا آدرس سایت مایل ریچمن رو بفرمایید. با تشکر

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط رسول نمایش پست ها
    جناب قبای
    لطفا آدرس سایت مایل ریچمن رو بفرمایید. با تشکر
    ما بگيم نمي شه ؟ :biggrin:

کد:
    http://www.luminous-landscape.com/
    Kaveh Ghobadi، رسول، Aramis_312 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    10

آقا فرهاد و آقا کاوه ممنون.

یه گزارش هم تو سایت کن راکول راجع به XSi هست.

http://www.kenrockwell.com/canon/rebel-xsi.htm

گذشته از این محصول نوشته های کن راکول رو بدور از تعصب و نون قرض دادن و بسیار صادقانه می بینم.

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

سلام
    امروز از جلوی نمایندگی کانن رد میشدم. رفتم داخل و قیمت 400D رو گرفتم.
    مسئول اونجا بهم گفت که 2 نوع گارانتی داریم!!!!!!!!
    400d با لنزکیت 18-55 و گارانتی 12 ماهه میشه 720 تومن!!!!!
    و با گارانتی 24 ماهه میشه 820 تومن!!!!!! (با یدونه cf)
    مگه ما گارانتی 24 ماهه هم داریم؟؟؟؟
    در حالیکه الان قیمتش در سایتهایی مثل آمازون 560 دلار هست!!!!!!
    حالا که دوربین 560 دلاری رو به قیمت 800 تومن میفروشن ، بنظر شما 450d که الان 900 دلاره وقتی پاش به ایران برسه قیمتش چقدر میشه؟؟؟؟
    با شناختی که از این آفومار سودجو دارم فکر نمیکنم کمتر از 1100 بشه.
    mehdi_th و Saeed.gh.sh تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

به نظرم مشکلی نیست...

چون قیمت کانن40 دی حدود 1200 است احتمالا این دوربین زیر یک میلیون تومان عرضه خواهد شد تا بازار فروش داشته باشد.

اگر اختلاف قیمت با 40 دی در حدود 100 یا 200 باشد بازار این مدل به هم می خورد..

بنده روی 850 تا 950 نظرم است.
    farhad44، Amir Tavakoli، Pouyashariat61 و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

مشكل ايشون اينه كه آفومار رو مرجع قرار مي ده( فكر كنم هنوز بدنه ي 40D رو بالاي 1400 مي ده) شما صبر كنيد 450 در Gray Market و بدون گارانتي به 800 هم خواهد رسيد و در اين شرايط D60 و 400D مجبورن برن زير 700 .

ولي هر كه طاووس خواهد جور هندستان كشد. اول كه ميان گرونند. من خودم 40 دي رو با 85-17 خريدم 1730 كه الان بيش از 200 تومن ارزون شده ولي من در اين 7 ماهه خيلي بيش از 200 تومان چيز ياد گرفته ام و لذت برده ام.

گذشته از این محصول نوشته های کن راکول رو بدور از تعصب و نون قرض دادن و بسیار صادقانه می بینم.
    رسول جان جدي مي گي يا شوخي مي كني ؟ كن راكول و صداقت ؟ :)
    Kaveh Ghobadi، Amir Tavakoli، Super Oli و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه
    تشکر کرده
    599

Talking پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

مشكل ايشون اينه كه آفومار رو مرجع قرار مي ده( فكر كنم هنوز بدنه ي 40D رو بالاي 1400 مي ده) شما صبر كنيد 450 در Gray Market و بدون گارانتي به 800 هم خواهد رسيد و در اين شرايط D60 و 400D مجبورن برن زير 700 .
    400دي خيلي وقته رفته اون زير!!!!:biggrin:
    سينااكبرنيا

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

.
    .
    .
    سلام آقا فرهاد خان
    بدنه 40D با گارانتی آفومار رو میداد 1500 !!!!!
    الان 400d بدون گارانتی 630 تومن هم پیدا میشه.
    اگه این مسئله رو در نظر بگیریم که کسی که 400d رو به مبلغ 630 تومن میخره و مجبوره 350 تومن هم پول لنز سیگما بده واسه رنج نرمال ، اگه بره 450d با لنز کیت رو بخره سود کرده.
    هم بدنه جدید تر نصیبش شده و هم لنز با لرزشگیر با برند کانن + لایوویو و ........
    فعلا از تاپیک نیکون D60 اومدم بیرون و به تاپیک 450d ملحق شدم :biggrin:
    shabab، Canon!، Saeed.gh.sh و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 7 از 38 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... آخرینآخرین