باتشکرازشمایوسف عزیزبابت لطفی که به اینجانب اعمال داشتیدتنهاانتظارمن از دوربین داشتن تصویری شارب(ان بخشی که به دوربین مربوط میشه وگرنه لنزرومن خودم انتخاب کردم)باجزییات خوب(البته نه انچه در مارک 3وجوددارد)وبدنه ای محکم با ارگونومی مناسب است اما دلیل سه دلی من بین این سه مدل 1:اختلاف نه چندان زیاد بین 450و40دی 2:وجود لنزهای باقیمت بایین نیکور(به نسبت کنون)که انتظار منو ازداشتن تصویری خوب براورده میکنه0 این انتخاب برای من خیلی مهمه چون اولین وشایداخرین دوربینیست که من بتوانم داشته باشم(البته اگه وضع همینجور بمونه اگه بالا رفت مارک3واگه بایین اومدهمینی رو که خریدم هم باید بفروشم)0سوال من اینه که داشتن بدنه ای فلزی و عملکرد نویزی یگ گام بهترو6فریم در ثانیه ایا ملاکهای مناسبی برای خرید40دی هستش در حالی که عملکرد فوکوس مثل هم وجزییات در450دی بهتره وبارها وبارها در جواب من در فرومهای دیگه گفته شده که کیفیت تصویردر40دی و400دی باهم برابره(من تا بحال دوربین نداشتم که اگه داشتم مطمین باشیدسوال نمیکردم چون انقدرعقل توی کلم هست که بفهمم فوکوس یعنی چه وغیره) از شما یوسف عزیزمیخواهم بطور مفصل(و همچنین دوستان دیگه)مرا راهنمایی کنند اما چیزهایی که من میخواهم بفهمم 1:سرعت فوکوس 450دی به نسبت 40دی و دی80درمورد سوژهای ثابت و متحرک 2:کیفیت تصویر 3:سرعت شاتر(عمرش دست خداست)درگرفتن عکس از سوژهایی متحرک مثل ماشین چقدر موثره من بازهم از شما(منظورم اقا یوسفه)دوست عزیزبابت توجهی که به اینجانب مبذول داشتید متشکرم حتی اگر به این سوالات جواب ندهید(در ضمن 450دی در دبی موجوده با قیمت 3625درهم که درهمی240تومان میشود870000تومن