صفحه 13 از 38 نخستنخست ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 121 تا 130 , از مجموع 377
Like Tree674تشکر

موضوع: Canon EOS 450D/ Digital Rebel XSi

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

نقل قول نوشته اصلی توسط Proshot نمایش پست ها
    اولا بسیار ممنون بابت توضیحات خوب دوستان مخصوصا جناب قبادی عزیز که واقعا کامل و جامع و با حوصله جواب میدن.
    دوما در تائید صحبتهای کاوه خان باید بگم که من قبلا D200 داشتم و واقعا وایت بالانس دقیق و محشری بهم میداد تا اینکه شیطان از راه رسید و در گوش ما زمزمه Detail بیشتر و انداخت.که خوب خدائیش از نظر Detail از D200 خیلی بالاتره(که فکر میکنم امریست واضح و آشکار)
    ولی وایت بالانس و نیاز به کار بیشتر برای رسیدن به رنگهای پوست زیباتر (در پرتره) مارو مایوس کرده.
    و واقعا از نظر LCD هم در حد ضعیفی است.
    به هر حال چندی است که به فکر افتادم در کنار دوربینم 400D یا همین 450D رو امتحان کنم.
    بازم ممنون و خوشحال میشم اگه دوستان بتونن بیشتر در انتخابم کمکم کنند.
    خواهش می کنم.

در کل بنده عقیده دارم کسی که یک دوربین فول فریم دارد اگر امکاناتش محیا است باید یک دوربین ترجیحا کراپ دار برا بک آپ داشته باشد.

و باز هم نظرم بر این است که یک عکاس حرفه ای ( اینجا یعنی کسی که از عکاسی امرار معاش می کند ) باید در کنار دوربین اصلی اش یک دوربین دیگر ( حالا چه کراپ دار و چه فول فریم ) داشته باشد.بر فرض دوربین شما در باغ از دستتان می افتد درون آب! بعد چون دوربین دیگری ندارید خاطره عروسی یک زوج جوان را از بین خواهید برد و نمی توایند آن را ثبت کنید ( کاری که برای آن به شما پول پرداخت شده است و وظیفه عکاس است )

خوب یقینا دشاتن بک آپ برای عکاس یک امر ضروری است.

حالا چه خوب که این بک آپ یک دوربین کراپ دار باشد.

مثلا شما لنز واید تان را ( مثلا 24-70 و یا 24-105 ) را به دوربین فول فریم می بیندید و لنز تله را ( مثلا 70-200 ) را به دوربین کراپ دار.هم تله بهتری خواهید داشت هم واید بهتر.

خلاصه داشتن دوربین فول فریم یک حسن است و داشتن یک بک آپ کراپ دار هم یک حسن دیگر.

در مورد خرید دوربین به نظرم خرید کانن450 دی با این امکانات و کیفیت و خروجی بسیار گزینه خوبی است.( البته بنده نظرم بر روی 800 تا 900 تومان است و نه بیشتر ) چرا که اگر قرار باشد 950 هزار تومان بابت این دوربین بدهید بهتر کانن40 دی را انتخاب کنید.

اگر این دوربین قیمیت حدود 800 تا 850 داشته باشد برای شما و بقیه عزیزان به عنوان یک انتخاب عالی خواهد بود.
    A_Maddah، shabab، Behnam_703 و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin543 نمایش پست ها
    يعني شما D200 رو فروختيد و 400D خريديد براي رسيدن به ديتيل خيلي بالاتر؟
    RAW عکاسي ميکنيد يا Jpeg ؟؟؟
    آيا از تاثير لنز روي شارپنس آگاهيد؟
    لنزهاتون تو هر برند چي بودن؟
    بابک جان ایشان دی 200 را فروختند و 5دی خریدند برای دیتل بیشتر!

در حال حاضر بدنبال یک بک آپ هستند برای 5دی...

احیانا 5دی که دیتیل بیشتری دارد ؟اینطور نیست؟
    babakdin543 تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

Proshot
    Guest

يعني شما D200 رو فروختيد و 400D خريديد براي رسيدن به ديتيل خيلي بالاتر؟
    RAW عکاسي ميکنيد يا Jpeg ؟؟؟
    آيا از تاثير لنز روي شارپنس آگاهيد؟
    لنزهاتون تو هر برند چي بودن؟
    بابک عزیز ظاهرا حرفم و درست بیان نکردم منو ببخشین.
    من همانطور که کاوه عزیز گفت نیکون رو فروختم و 5D گرفتم و حالا قصد دارم یه بک آپ واسه کارای بیرون آتلیه بگیرم که گه گاه هم بتونم در آتلیه ازش استفاده کنم.
    بازم ممنون از همتون.
    Persian، babakdin543، shabab و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    52

پیش فرض بررسي کامل دوربين 450D از سايت Dcresource

بررسي کامل دوربين 450D از سايت Dcresource.

کد:
    http://www.dcresource.com/reviews/canon/eos_rebel_xsi-review/index.shtml
    Amir Mohebi، Kaveh Ghobadi، shabab و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا mohammad b آواتار ها
    تشکر کرده
    31

سلام

فوكوس دستی در حالت منظره یاب و فوكوس اتوماتیك در حالت لایو ویو در این دوربین چطور میاد؟

با تشكر

كاربر همراه
    تشکر کرده
    599

Wink پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad b نمایش پست ها
    سلام

فوكوس دستی در حالت منظره یاب و فوكوس اتوماتیك در حالت لایو ویو در این دوربین چطور میاد؟

با تشكر
    User manual ،User manual ،User manual !!! رو مطالعه كنيد.
    سينااكبرنيا

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

بعد از ريليز اين دوربين تو خيلي از فورمها در خصوص مشکل فوکوس اين دوربين مطالبي نوشته شد دوستان موقع خريد بررسي بکنن
    کد:
    http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=28447831
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

پیش فرض مشکل فوکوس در Canon 450D

بعد از ريليز اين دوربين تو خيلي از فورمها در خصوص مشکل فوکوس اين دوربين مطالبي نوشته شد دوستان موقع خريد بررسي بکنن
    کد:
    http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=28447831

اگر در DP جستجو کنید بیشتر از 20 تاپیک با موضوع مشابه پیدا خواهید کرد مشکل فوکوس در Canon 450D

من از مدتها قبل به خرید این دوربین فکر میکردم مشخصات خوب این دوربین در کنار وزن اندک و قرار گرفتن برخی ویژگیهای کلیدی مانند:
    - نورسنجی نقطه ای
    -سیستم فوکوس خوب (صفحه فکوس مشابه 30ِD که در کنار پردازنده سریعتر DigicIII حداقل در تئوری نوید سرعت فوکوس سریعتر و دقیقتر نسبت به دوربین خوب 30ِD را میداد)
    -سیستم لایو ویو بهتر از 40D
    - عملکرد عالی در ISO های بالا
    -کیفیت تصویر عالی و رزولوشن بالا

حداقل برای من ایده ال محسوب میشد اما همانطور که شما هم اشاره فرمودید زمزمه های زیادی از اینجا و آنجای نت مبنی بر مشکلات سیستم فوکوس این دوربین شنیده میشود. مشکلاتی نظیر فوکوس نادقیق - BACK FOCUS - FRONT FOCUS ...

من تقریبا تمام این تاپیک ها را با دقت خوانده ام و اگر بخواهم نتیجه گیری کوتاهی در این باره خدمت دوستان فروم عرض کنم باید به موارد زیر اشاره کنم
    -خیلی از این تاپیک ها ناشی از عدم شناخت ابزار از سوی کاربرانی است که به تازگی از دنیای SLR LIKE و p&s مهاجرت کرده اند (مثلا استفاده از زمان نور دهی طولانی و لرزش -1/10S)
    - مشکل در بدنه که باستفاده از گارانتی و تعوض آن با بدنه جدید مشکل حل شده (پس مشکلات واضح در سیستم AF این دوربین عمومیت ندارد)
    - ایراد در لنز کیت که در این موارد پس از جایگزینی لنز مشکل حل شده است
    - مقایسه تصاویر حاصل از AF معمولی این دوربین با عکسهای که در حالت contrast-detect auto-focus ثبت میشود(که اصولا به دلیل ماهیت فوکوس نوع دوم معمولا بهترین و دقیقترین فوکوس نتیجه میشود هرچند فرایند فوکوس در این حالت بسیار طولانی تر است)
    -و بلاخره اینکه متاسفانه سیستم فوکوس این دوربین سرعت , دقت و اطمینان برادر بزرگتر خود (40D ) را ندارد( سیستم AF در 40D واقعا بی نظیر است -سری باین لینک بزنید و مقایسه AF آنرا با غولی همانند EOS-1D Mark II ببینیدwww.wlcastleman.com-همین مسئله سطح توقعات را از دوربین 450D بیجهت بالا برده است)

خوب تا این لحظه کنن هیچ اظهار نظر رسمی در این باره نداشته و البته در همه سایتهای معتبری که به نقد این دوربین پرداخته اند از سیستم فوکوس آن تعریف شده سایتهایی نظیر POP PHOTO- THE DIGITAL PICTURE و ... از این بین تنها دو سایت به مشکلاتی در این خصوص اشاره کرده اند که مهمترین آنها DP معروف است که به نظر من درست ترین نقد هم در باره AF در 450D این نقد میباشد -که بطور خلاصه اینچنین است خطاهایی هر چند خیلی اندک وجود دارد و بهتر است برای فوکوس دقیق از نقطه مرکزی استفاده شود.

البته خیلی ها اعتقاد دارند بانتشار FIRMWARE جدید خیلی از این نقائص بر طرف میشود ولی نکته ای که خریدار احتمالی این دوربین را همچنان در انتظار و بلاتکلیف نگه میدارد عدم اظهار نظر از سوی CANON در خصوص این مشکل است

از زمان تصمیم من برای خرید 450D و اعلام مشکلات کاربران دوربین با سیستم فکوس آن نزدیک به دو ماه میگذرد در طول این مدت قیمت 40D به شدت افت کرده ولی قیمت 450D همچنان ثابت مانده است بنابراین خریدن 40D با قیمتهای فعلی برای من بهترین انتخاب است ظاهرا بهتر است بنحوی با وزن بیشتر و ابعاد بزرگتر آن کنار بیایم.
    babakdin543، shabab، Pouyashariat61 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا mohammad b آواتار ها
    تشکر کرده
    31

دوربین من روی دیوار صاف کاملا سفید که میندازم فوکوس نمی کنه اما اگر کوچکترین نقطه ای روی دیوار باشد به راحتی فوکوس می کنه. آیا اینهم مشکل فوکوس این دوربینه؟:(:confused:

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad b نمایش پست ها
    دوربین من روی دیوار صاف کاملا سفید که میندازم فوکوس نمی کنه اما اگر کوچکترین نقطه ای روی دیوار باشد به راحتی فوکوس می کنه. آیا اینهم مشکل فوکوس این دوربینه؟:(:confused:
    با سلامإ
    این بدیهیه
    چون اتوفكوس دوربین براساس اختلاف كنتراست نقطه فكوس نسبت به نقاط اطراف عمل می كنه كه درنتیجه روی یك دیوار سفید اتوفكوس معنی ندارد.
    shabab، Pouyashariat61، partow و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 13 از 38 نخستنخست ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... آخرینآخرین