سلام بر شما دوست خوب:
بنظرم اگر صحبت از فکوس باشد اول باید اطمینان داشته باشید که فکوس دقیقی دارید.
با توجه به دوربینتان که قابلیت Microadjustment دارد. بررسی این موضوع پیش از هر چیز ( در باره فکوس ) واجب است
این تاپیک:
Camera AF Microadjustment
سلام بر شما دوست خوب:
بنظرم اگر صحبت از فکوس باشد اول باید اطمینان داشته باشید که فکوس دقیقی دارید.
با توجه به دوربینتان که قابلیت Microadjustment دارد. بررسی این موضوع پیش از هر چیز ( در باره فکوس ) واجب است
این تاپیک:
Camera AF Microadjustment
سلام
در مورد فوکوس 70-17 چون این لنز بعضی از نسخه هاش مشکل بک یا فرانت فوکوس داره من خودم روی ( 5- ) ادجنست کردم که شارپنس و فوکوس بسیار عالی بدست اومده. ( در مقایسه با 350 دی ). :)
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
دوستان، یه سوال فنی!
من تا به امروز برام پیش نیومده بود که دوربین رو در حالتی قرار بدم که از هر عکس هم خروجی JPG و هم RAW بده
امروز دوربین رو در این حالت قرار دادم؛ اتفاق جالبی رخ داده وقتی عکس ها وارد کامپیوتر میشن همگی به JPG تبدیل میشن
نکته جالب تر اینه که وقتی مشخصات رو به حالتی تغییر میدم که jpg با سایز کوچک و Raw با سایز بزرگ بده
هنگام انتقال هر دو به jpg سایز کوچک تبدیل میشن!!!!!!!!!
اما دوربین در بخش info نشون میده که عکسهای raw وجود دارن پس موقع کپی و پست کردن چه بلایی سرشون میاد؟
عجیب اینجاست که وقتی دوربین رو جوری تنظیم میکنم که فقط raw بده هیچ مشکلی نیست
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام
اين سوال بارها و بارها در تاپيك هاي مختلف كنن پاسخ داده شده است. اين حالت وقتي پيش مي آد كه براي تخليه يا ديدن عكس ها از كابل USB استفاده مي كنيد. اگر از كابل USB استفاده مي كنيد بايد حتما عكسها را با استفاده از نرم افزار Canon Utility روي كامپيوتر بريزيد و يا با استفاده از Card Reader عكسها رو تخليه كنيد.
فرهاد حسيني
با تشکر از راهنمایی آقای حسینی و آقای محمد (فامیلی تون رو نمیدونستم- شرمنده)
هر دو روش رو امتحان کردم حل شد
اما یه سوال این مشکل از کجا آب میخوره؟
چرا دوربین قبلی من(400D) این مشکل نداشت اگر درست یادم باشه رو 30D دوستانم این مشکل رو ندیده بودم!
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
با عرض پوزش به خاطر سوال آماتوری بنده میان جمع اساتید میخواستم بدونم آیا 50d هم مثل 500d قابلیت فیلم برداری داره؟
سلام دوست عزیز
50d قابلیت فیلمبرداری نداره
مهردادفتحی
www.m-fathi.com
سلام دوستان
نمی دونم ایجا جای مطرح کردن این سوال هست یا نه؟
این علامت که در کنار فلاش دوربین که در تصویر هم مشخص کردم برای چیه کاربردش چیه؟
در کتابچه راهنمای فارسی دوربین نوشته: شاخص صفحه کانونی
در کتابچه راهنمای اصلی دوربین هم نوشته: Focal plane mark
ویرایش توسط ghz : Monday 30 November 2009 در ساعت 20:42 دلیل: تکمیل کردن پست
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)