خوشبختانه در تهران یک مرکزی هست بسیار بسیار مجهز و به روز بنام تعمیرگاه مرکزی واقع در طبقه 9 ساختمان آلومینیوم خیابان جمهوری! و مهندس قاسمی آنجا هستند تا این شک و شبه ها به وجود نیاید...
بنده یک خاطره از ایشان دارم.برای تست سلامت یک دوربین خدمت ایشان رسیده بودم.ایشان دوربین را در چند ثانیه بوسیله نرم افزار ها و سخت افزار ها و Tools های استاندارد و معتبری که در اختیار داشتند ( و همگی از کمپانی ها مادر مثل کانن و نیکون برایشان ارسال شده و آپگرید می شود و قیمتی حدود 200 میلیون تومان دارند ) تست کرده و حتی می توانستند بگویند من تا به حال چه لنز هایی بر روی آن بسته ام چند شات زده ام شماره سریال قطعات ام چیست ایا مشکلی در اجزا ( از نورسنج تا نویز ریداکشن و سیستم فوکوس و .................................................. ................................... ) دوربین هست و یا خیر و یا دوربین را برایم تیون! Ttuning کنند!
خلاصه فقط اسم برادر زاده ی پسر عموی مادر زن داداش
کسی که دوربین را اسمبل کرده بود و اجازه خروج ان را از خط تولید داده بود را نمی شد فهمید که آن هم اگر یک ایمیل به شرکت می زدند به راحتی قابل دسترسی بود.
تازه در نتیجه فرمودند کاوه جان یکی از اجزا دوربین یک مشکل کوچک دارد و در آینده به مادربرد آسیب می رساند که این پیشگویی کاملا به حقیفت پیوست
خلاصه!!!
بردن دوربین خدمت آقای قاسمی علاوه بر نیاز حسن هایی هم دارد که انشالله شما هم مشمول آن شوید.
از همین جا خدمت ایشان عرض ارادت می کنیم.
.................................................. .................................................. .....................
در موذد Cipa هم همان طور که عرض کردم همیشه حدود 20% تا 30% ( حداقل ) رقم ها را کاهش دهید....