باسلام جهت ارتقائ به firmware جدید نیاز به firmware 1.2.4 می باشد که ظاهرا یافت نمی شود.بزرگواران در این زمینه بنده را یاری نمایند .version فعلی دوربین من 1.1.0 می باشد که قابل ارتقا نیست.متشکرم
باسلام جهت ارتقائ به firmware جدید نیاز به firmware 1.2.4 می باشد که ظاهرا یافت نمی شود.بزرگواران در این زمینه بنده را یاری نمایند .version فعلی دوربین من 1.1.0 می باشد که قابل ارتقا نیست.متشکرم
در دوربین من این کار انجام نمی شود ضمن آنکه در صفحه اصلی دانلود firmware جدید هم توضیح داده است که Firmware Version 2.0.3 is for cameras with firmware up to version 1.2.4. If the camera's firmware is already version 2.0.3, it is not necessary to update the firmware.از شما متشکرم
سلام:
این موردی که شما نقل قول فرمودید یعنی میشود...
احتمال میدهم یکجای کار ایراد داشته باشد.
این چند مورد را بررسی کنید.
اول آنکه فایل دانلود شده خود قادر به آپدیت نیست. حتما آن فایل را روی کامپیوتر Extract کنید. فایل بدست آمده آن فایل مورد نظر خواهد بود.
دوم آنکه باطری پر باشد.
سوم مموری را با دوربین فرمت کنید . و فایلی که ( قبلا توضیح داده شد ) را در Root directory بریزید. اگر در ساب دایرکتوری بریزید دوربین فایل را پیدا نخواهد کرد.
امید است بتوانید دوربین را آپدیت کنید.
نگارنده تعهدی هر چند اخلاقی در این زمینه متقبل نخواهد شد.
اما این روشی است که میباید انجام دهید
اگر این روش ( توضیح داده شده را ) را انجام میدهید و آپدیت نمیشود میباید بدنبال دلیل دیگری بگردید
موفق باشید
سلام
ایراد مشاهده شده در firmware جدید :
منبع:Recently we have discovered a malfunction that occurs with Firmware Version 2.0.3, in which the manual recording levels for C1/C2/C3 are changed and the camera becomes unable to record audio if the power is turned off (or if Auto power off takes effect) after registering "Sound Recording: Manual" in the camera user settings.
We apologize very sincerely for the inconvenience, but we are going to stop making this firmware available for download. For customers who have already updated to the new firmware, when using the camera with the mode dial set to C1/C2/C3, please either set the sound recording settings to Auto.
We are currently preparing firmware that will correct this malfunction. As soon as those preparations have been completed, we will let you know on this Web site. In the meantime, we apologize for the inconvenience this represents, but please wait until the fixed firmware is ready.
موفق باشیدکد:http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos5dmk2/firmware.html
ناصر شعبانی
سلام
از دوستانی که در تهران هستند و این دوربین و لنز 105-24 را دارند درخواستی دارم . حقیقتش اینه که من این دوربین دارم ولی از کیفیت عکسها به خصوصی landscape اصلا رضایت ندارم. نمونه عکس را برای یکی از عزیزان همین فروم فرستادم مشکل سافت بودن عکسهایم را تایید کردند و ایشان فرمودند که از یک سوژه با هر 2 تا دوربین عکس بگیر تا معلوم بشه ایراد از دوربین منه یا لنز یا اینکه 5D II همینه که هست.... حقیقتش اینکه من بیشتر به خاطر تعریفی که از خروجی این دوربین شده بود به سمت این بادی رو آوردم.در آخر اگه دیدم مشکل از دوربین هست که برم سراغ گارانتی.تمام عکسها را حالت استاندارد picture style با شارپنس 3 میگیرم. متاسفانه عکس ها کمی سافت هستند . با بقیه لنز ها هم این مسئله هست.
ممنون میشم که دوستانی که این دوربین را دارند وقتی را برای تست کردن این دوربین در اختیار بنده قرار دهند.
(از مدیران هم عذرخواهی میکنم چون نمیخواستم تاپیک اضافی باز کنم و گفتم بهترین جا برای مطرح کردن درخواستم همین مبحث است).
متشکرم.
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
البته یک راه هم آپلود چند کراپ 100% از عکس ها در فروم است تا حداقل 100 نفری که این دوربین و مجموعه را دارند بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
شما یک عکس با این مشخصات بگیرید.
دیافراگم بین 4 تا 8
ایزو بین 100 تا 400
سرعت شاتر بین 1/250 تا 1/1000
با IS روشن و خاموش
در فواصل کانونی 24 و 70 و 105 میلیمتر
از یک سوژه بی جان و غیر متحرک و با نور کاملا کافی و فوکوس کامل بر روی یک المان خاص
بعد از مرکز تصویر و کناره ها و المان مشخص که فوموس کرده اید یک کراپ 100% در فروم ارسال کنید.
تنظیمات دوربین را هم در حالت استاندارد و از کانورتور فتوشاپ در حالت دیفالت استفاده کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson