با سلام
مشكل شما به نظر بنده پديده ويگنت مي باشد كه معمولا روي فول فريمها بيشتر نمود مي كند و از خصوصيات لنزها هست وكلا مشكل خاصي كه مربوط به عملكرد خود بدنه باشد نيست
درود
به نظر بنده دوربین یا لنزتون مشکل داره (دقیقا نمی دونم کدومش) و دوربین و لنز کیتی که شما خریدید گارانتی داره و هزینه کمی را هم برای خرید آنها متحمل نشدید بنابراین به محل گارانتی مراجعه بفرمایید و اینبار سختگیر باشید تا بتونید یک جواب درست حسابی بگیرید یا اینکه دوربین یا لنز رو براتون تعویض کنند
سلام:
خاطرم هست آن اوایلی که 5DII به بازار آمده بود بعضی ها این گزارش را داده بودند. الان نمیدانم کدام لینک بود ولی به هر شکل این موردی که شما اشاره فرمودید در مورد مقدار تیرگی ( قسمت بولد شده ) بیشتر به دیافراگم بستگی خواهد داشت.
بقولی کلا ( با داینامیک رنج دوربین های امروزی ) وین یت تا حدود منفی 1 استپ نسبت به نورسنجی صحنه ثبت نباید دردسر ساز باشد با دقت ....
منتهی چیزی که شما در تصویر گذاشته اید وین یت نیست یا اگر هست انگار لنز شما نسبت به مرکز سنسور Offset دارد که در در این مورد نظر خاصی ندارم ولی هر چه هست نه منطقی است و نه طبیعی.
بدون فیلتر هم امتحان کرده اید؟
با سلام ممکنه این تیرگی مربوط به هود لنز باشه ؟شاید هود لنزو درست نبستی
سلام دوستان و ممنونم از توجهتون
دیشب فرم ور دوربين را به ورژن 1.2.4 ارتقا دادم ولی خوب مشکل حل نشد .
امروز دوباره رفتم شرکت آفومار . این دفعه یک آقای جوانی بود که منطقی تر از نفر قبل بود .
مشکلم را عنوان کردم و گفت به این مشکل میگند وین یت و بهش گفتم وین یت در چهار طرف تیرگی بوجود میاره نه فقط یک طرف .
سپس نمونه عکسهای گرفته شده را ارایه کردم .
دوربین را گرفت و شروع کرد به بررسی و رفت بیرون ساختمان و چند تا عکس گرفت و رفت لابراتوارشان و بعد از 20 دقیقه اومد و گفت مشکل وین یت نیست و ایراد از لنزه و بنده خدا بابت اشتباه در تشخیص هم عذر خواهی کرد .
گفت احتمالا با تعوض قسمت مشکی دهنه اتصال لنز مشکل حل میشه و با توجه به اینکه گفتم دوربین را برای جمعه لازم دارم در همون لحظه دوربین را برد قسمت تعمیر و اقدام به تعویض قطعه در همون لحظه کردند و بعد مدتی دوباره اومد و گفت مشکل با تعویض اون قطعه هم حل نشد و گفت باید دوربین و لنز پیششون بمونه تا دقیقتر بررسی کنند .
از اونجا که من برای جمعه دوربین را لازم داشتم قرار شد تو هفته دیگه دوربین را تحویلشون بدم تا ظرف 7 - 10 روز مشکلش را حل کنند .
حالا یا با تعمیر یا در نهایت با تعویض
باز هم از توجه دوستان ممنونم و نتیجه را منعکس میکنم.
ویرایش توسط farhad44 : Tuesday 29 December 2009 در ساعت 22:49
یک هک خوب برای افزایش قابلیت های فراوان این دوربین.
البته پیش نیازهایی دارد....!
کد:http://www.photoshopcafe.com/tutorials/magicLantern/magic_lantern.htm
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان عزيز
من هم قصد خريد اين دوربين رو دارم... الان قيمت شركتي ان 2.850 هست ولي تو بازار 2.400 هم پيدا ميشه...
از طرفي امكان خريد از امريكا رو هم دارم ... به نظرتون كدوم كار منطقي تر هست ؟