سلام عزیز دلی
برو به این سایت بعد sx1 رو انتخاب کن میری به سایت دانلود فریمور اونجا کامل توضیح داده سریال نامبر دستگاهتو وارد کن و فریمویر رو دانلود کن
موفق باشی
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
مرسی از راهنماي شما ،،، بعد از اينکه دانلود شد بايد چه کنم ؟
سلام
اقا یعنی این دوربین اینقدر داغونه من تا قبل از اینکه تاپیک رو بخونم میخواستم یکی بخرم 585000 تومان خیلی خوشم اومده بود از امکاناتش ولی اینطوری که همه میگن نویزش خیلی زیاده حالا من نمیدونم دوستان خودشون تست کردن یا اینکه نمونه هایی رو که در اینترنت بود دیدن دیگه از کانون بعیده اینقدر داغون بزنه
اینم بگم من این دوربین رو واسه مصرف خانگی مثل مهمانی و مسافرت می خواستم و عکاس حرفه ایی هم نیستم که مدل های eod رو بخرم و استفاده کنم
من تا اونجایی که دیدم تمام دوربین های eos جدید مثل d5 یا 1000d یا 50d که قیمت های بالایی هم دارند از حسگر cmos استفاده میکنن حالا چرا این دوربین اینطوری شده من نفهمیدم اینطوری که دوستان گفتن من اینطوری استنباط کردم که همه عکسها تار کدر هستن حالا هم موندم چی بگیرم ایا ممکنه تا چند ماه اینده مدل اصلاح شده این دوربین به بازار بیاد ؟؟؟
بهروز جان پيشنهاد مي كنم SX10 بگير . تقريباً 100 تا 150 هزار تومان ارزونتره و امكاناتش هم تقريباً مشابه SX1 فقط فيلمبرداري HD نداره. اما نويز كمتري نسبت به SX1 داره. البته هر دو اين دوربين ها به عنوان يك دوربين compact عالي هستند. مخصوصاً با لنز وايد 28 - تله 560 كه روي اين دوربين هست .
با سلام خدمت دوستان
از قرار معلوم مشکل بر روی نویز این دستگاه هستش عارضم خدمت شما بله نویز روی این دستگاه وجود داره البته در مُد Auto (در شب و زیر نور زرد) چنین وضعیتی مشهوده ولی اگر دوستان از مدهای مختلف این دستگاه استفاده کنن نویزی رو نمی بینن و در عکس هم وجود نداره خصوصاً در مد P یا مد M که می شه قستمهای مختلف دستگاه از جمله سرعت دیافراگرم و سرعت شاتر و غیره رو تنظیم کرد قابلیتهای این دوربین بقدری زیاده که به راحتی نمیشه بهش ایراد گرفت و تنها مورد ایراد این دوربین وزن اونه که واقعاً به یه پایه دوربین نیازه قابله ذکره حتی با یک بار شارژ باطریها واقعاً میشه بالای 400تا عکس باهاش گرفت و این مطلب تو کاتالوگش هم قید شده راستی اگه کسی راهنمای فارسی اون رو خواست یک پیام بده تا براش ایمیل کنم
سلام
مرسی ایا این نویز خیلی تفاوت داره با x10 اخه این دوربین اینقدر امکانات داره که همش ادم رو وسوسه میکنه می خواستم بدونم کیفیت عکس از g9 بهتره یا بدتر از لحاظ نویز چون الان خیلی بهم پیشنهاد دادن اگه نوگیر اوردی g9 بخر
و اینکه من با دوربین eos که عکس گرفتم همه عکس هام تار می شد ظاهرا هر کسی مثل من نمیتونه با این دوربین ها عکس بگیره به لرزش و تنظیمات خیلی حساسه واسه همین من دنبال پاور شات هستم