من نگاه کردم تو مد p هم raw نداره باید اپ بشه تا بیاد
ببخشید یه سوال
این دوربین و همینطور sx10 که باطری قلمی میخورند مشکل ایجاد نمیکنند ، مثلا برای مسافرتی جایی باطری کم نمیاریم یا مثلا موقع فیلم برداری
نه اصلا واسه بعضی ها حسنم هست
رفتی یه جایی که برق نیست 4 باتری همراه داری می ندازی حال می کنی
سلام
اصلاً یکی از بزرگترین محاسنش همینه که باطری قلمی رو ساپورت می کنه با باطری 2700 میلی امپر ساعت حدود 450 تا عکس می گیره
در ضمن دو تا راه داری یا اینکه دو سری باطری شارژی بگیری ( دو سری چهار تایی) تا هر سری که تو شارژ هستن سری دیگه رو استفاده کنی یا اینکه هر وقت دیدی شارژ باطری تموم شد و نیاز به عکسبرداری یا فیلم برداری داری یه سری باطری آلکالاین بگیری ، تو مسافرت هم که بالاخره برق می تونی پیدا کنی اگه هم باز خیلی خیلی مهم بود شارژری بگیر که فندکی ماشین رو هم ساپورت می کنه تا با باطری ماشین هم بتونی شارژش بکنی
اصلاً این موارد برا این دوربین مشکل نیست چون با طراحی اینکه power این دستگاه از باطری قلمی تامین بشه این دوربین رو یه سر و گردن بالاتر از سایر دوربیهایی که باطری لیتیومی دارند قرار داده و یکی از دلیلهایی که من این دوربین رو بر سایر دوربینها مثل Sony h50 یا Canon Sx200 ترجیح دادم همین بود
موفق باشی
راستش نه گفتم بزار اول کار کردن باهاش رو یاد بگیرم بعد
دوستان خصوصاً اقای ام اچ اتاری این لینک رو بخونن در خصوص سرویس کردن رایگان دوربینه که تا 15 مرداد اعتبار داره
http://www.akkasee.com/forms/tamir
کد HTML:http://www.akkasee.com/forms/tamir
عطاری دوست گلم
متاسفانه من تهران نیستم الان و حدودا تا 1 ماه دیگه ای کاش تو تبریزم کسی از این کارا می کرد
واقعا ناراحت شدم که نمی تونم برم
ولی در هر حال از شما که به فکرم بودید خیلی ممنونم
سلام و درود خدمت دوستان هنرمندم
من جديدا اين دوربين رو خريدم
و حالا هم چند سوال و مشكل باش داشتم كه ممنون مي شم پاسخ دهيد.
مي خواستم بدونم چه باطري شارژي خوبه كه براش بخرم.
وقتي از نمايندگيش پرسيدم گفت كه cfl بخر .گفتم تو كاتالگش نوشته كه با باطري غير از باطري هاي كانن
فقط مي شه 100 تا عكس گرفت گفت كه همشل اكي و با همه ي باطري مي شه حدودا 160 تا عكس گرفت در
صورتي كه توي كاتالگ خودش نوشته با باطري كانن مي شه 420 تا عكس گرفت .فعلا هم از بلطري هاي معمولي duracell استفاده مي كنم
حالا موندم چيكار كنم؟؟
يكي ديگه ام اينكه من با اين دوربين از هر 10 عكسي كه مي گيرم 5 تا شون تار مي شم نمي دونم مشكل از دست منه يا چيز ديگه
ممنون مي شم كمكم كنيد