سلام
سعی کنید از دیافراگم باز استفاده کنید و یا تا حد امکان از رنج های بالا استفاده نکنید تا دیاف بسته شود
با سرعت های پایین تر هم امتحان کنید ...در این سرعت شاتر هم شرایط نوری در حد خوب باشد مانند نور روز
حمید رضا مرادی
G12
سلام به برو بچ عكاسي دوربين منم sx1 اگه ميشه دفترچه راهنماي فارسيشو برام بفرستين اينم ايميلم:
saapaar@yahoo.com
يه سوال: دوربين sx1 فيلتر ميخوره؟اگه اره چه نوع فيلتري؟
مرسي ممنون
بله. هر فيلتري كه سايز 52ميل داشته باشه يه دوربين شما مي خوره.
عليرضا تارا
یه سئوال از اساتید محترم در مورد این دوربین دارم. لطفا اساتید اهل فن پاسخ بفرمایند.
1.ایا امکان استفاده از هر دو ویژگی مهم و تعیین کننده فوکوس و زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری در این دوربین وجود دارد؟ و ایا اینکه فوکوس خود را در هنگام زوم از دست نمی دهد ؟ و لرزشگیر دست در حین فیلمبرداری نیز تا چه حد کاربرد دارد و موثر است؟ عذر خواهی میکنم شد 3 تا سئوال. لطفا اساتید پاسخ دهند .مثلا جناب اقا وحید مشهدی عزیز ............
با تشکر فراوان
با اجازه استاد قدیری و معذرت خواهی از جناب عالی برای اینکه من شاگرد پاسخ میدم!
آقا این موارد که به نظر استاد قدیری احتیاج نداره!
شاگردانشون هم میتونن جواب بدن!
لرزشگیر روی فیلم برداری رو البته نمیدونم!
ولی زوم اپتیکال و فکوس در زمان فیلمبرداری با این دوربین کار میکنن!
پ ن:استاد دوستت داریم!استاد دوستت داریم!
سلام
خب بنده جزو اساتید اهل فن! نیستم.... :cool: و بهتره کسانی که با این دوربین کار کردند پاسخ میدادند یا خودتان سری به رویوها میزدید
طبق گفته دیپرویو هم فوکوس و هم زوم و لرزشگیردر حین فیلمبرداری امکان پذیر است
در مورد لرزشگیر هم در S3 IS که انصافا ً موثر هم بود, در این دوربین هم قاعدتا ً چنین است.Zooming, AF and IS are all available during movie recording, and they operate very quietly, adding no sound during filming
فکر میکنم این سوال را در این تاپیک یا تایپک SX 10 یکبار اینطور جواب دادم که بله, فیلتر 52 میخورد (به استناد دیپرویو)
ولی بعدا ً یکی از دوستانم که این دوربین را تهیه کرد, فیلترش را به من داد و گفت خودت ببند ببینم چطوری میخوای اینکارو بکنی؟While Canon does not officially support filters, it is possible to put a 52mm filter on the front of the lens.
و آنجا فهمیدم که رزوه های دهانه لنز موازی هم اند و نمیشود فیلتر را نصب کرد!
عزیزان سلام :
من چند وقتی هست که SX 1 گرفتم ، ولی 2 تا مورده که هر جا هم پرس و جو می کنم به جواب نمی رسم !
یک اینکه چرا باتری رو نشون نمیده که چقدر شارژ داره ؟!!! من تو کاتالوگش می دیدم یه اسکرین شات گذاشته بود باتری رو نشون داده بود !
و دوم اینکه من اگه بخوام سرعت شاتر رو تا 15 ثانیه بالا ببرم چی کار باید بکنم ؟ تا 1 ثانیه بیشتر نمیره ...
با عرض پوزش ، من خیلی وارد نیستم ...
تا جایی که میدونم این دوربین شارژ باتری رو نشون نمیده تا وقتی که نزدیک به تموم شدنه. برای استفاده از سرعت های پایین تر دوربین رو دریکی از حالتهای M,P,Tv بگذارید.
با عرض پوزش از اساتید:)
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
پس چجوری می شه که تو اون اسکرین شاتی که تو کاتالوگ بود یه نشون دهنده باتری داشت ؟
می دونم عزیز توی این مد هایی که شما میگی بایستی تنظیم کرد ، ولی تا 1 ثانیه رو داره ، بیشتر نمیشه !
ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا تنظیم خاصی داره که من انجام ندادام ؟؟