دوست عزیز پست 235 رو خوندید ولی 236 رو نخوندید
با ایمیل من تماس بگیرین
iranbioman@yahoo.com
ویرایش توسط Madjidm : Thursday 10 June 2010 در ساعت 16:32
سلام
دوستان من تازه واردم شرمنده
سوالم اینه که وقتی با SX1 عکس RAW میگیرم با چه نرم افزارهایی میتونم ادیتش کنم و بعد به jpg تبدیلش کنم؟
بهترین برنامه چیه؟
اگه لینک دانلود هم بذاری که دیگه عالیه
در ضمن من از ویندوز 7 32بیت استفاده میکنم
مرسی
سلام
در CD ارایه شده در جعبه دستگاه میتونین canon utilities رو نصب کنین که یکی از نرم افزارهای اون digital photo professional نام داره و این کار رو انجام میده هم ادیت و هم تبدیل ولی من شخصا پیشنهاد میکنم کمی ادیت کنین و پس از تبدیل از لایتروم استفاده کنین
راه دوم نصب پلاگین camera raw در فتوشاپ هست که هم ادیت و هم تبدیل رو در محیط فتوشاپ انجام میده
موفق باشین
ممنون از جوابتون
لایتروم رو همین الان که پاسخ شما رو دیدم دانلود کردم و تازه میخوام باهاش آشنا بشم و کار کنم
با digital photo professional کار کرده بودم اما به نظرم اوومد که خیلی ساده است و تغییرات آنچنانی نمیشه اعمال کرد
نرم افزار دیگه ای نیست که کاملتر باشه به خصوص برای کم کردن نویز؟
مرسی
بهترین نرم افزار ACDSee Pro هستش ه شخصه اصلا با لایت روم حل نکردم
خواهش میکنم
فتوشاپ نرم افزار اصلی ادیت عکس به حساب میاد و لایتروم هم که به فتوشاپ مربوطه کار رو کمی راحتتر کرده علاوه بر این شما در تالار گفتگو برای تمامی این نوع سوالات جواب دارین در بخش عکاسی دیجیتال پردازش و ویرایش عکس : تاریکخانه دیجیتال
لطفا پستهای بعدی در این مورد رو اونجا مطرح کنین
در مورد رفع نویز من از noiseware professional plug-in استفاده میکنم که یک پلاگین فتوشاپ هست
موفق باشین
با سلام
من یه مشکلی با SX1 دارم
راستش در مقایسه با خیلی از دوربینها حتی دوربینهای معمولی به نظر میاد که خیلی نویز داره
تو تنظیماتش هم خیلی دقت میکنم ولی باز هم نویز زیاد داره
آیا بقیه هم چنین مشکلی دارن؟
راه چاره ایی واسش هست؟
راستش این قضیه خیلی حالم رو گرفته!!!