اگر ازرم ریدر های ممولی یا ارزان قیمت به اصلاح استفاده میکنید همین داستان رو تو فایل های حجیم دارید.
بهتر هست از کابل یو اس بی رو به پشت سیستم وصل کنید و از رم ریدر های انترنال که درون فلاپی کیس قرار میگیرند رو استفاده نکنید
اگر ازرم ریدر های ممولی یا ارزان قیمت به اصلاح استفاده میکنید همین داستان رو تو فایل های حجیم دارید.
بهتر هست از کابل یو اس بی رو به پشت سیستم وصل کنید و از رم ریدر های انترنال که درون فلاپی کیس قرار میگیرند رو استفاده نکنید
با سلام،حجم فایل تقریبا دو گیگه و یه رم توشیبا خریدم به قیمت 27000 تومان به ظاهر رم خوبیه و ساخت ژاپن است بعد من از رم ریدر استفاده نمیکنم منظورم انتقال فایل از دوربین به کامپیوتر بود
سلام ، یه رم ریدر گرفتم مشکلم حل شد ازتون ممنونم. فقط یه سوال اینکه فیلم هایی که بخش بخش است رو میخام یکیشون کنم بعد دوباره از کامپیوتر به دوربین منتقل کنم که هر بخش فیلم یه فایلی به نام thm که خود دوربین میسازه که باید هنگام ریختن فایل فیلم به رم دوربین این فایلم همراش بریزیم که دوربین فایل فیلمو بشناسه حالا سوالی که دارم اینه که اگر من با همین فرمت ضبط خود دوربین فیلم هارو به هم بچسبونم اون وقت فایل thm رو چیجوری بسازم ؟
یا آیا خود دوربین سیستمی نداره که فیلم های جدا رو به طور پیوسته نشون بده که دیگه این همه کار لازم نباشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام خدمت همه دوستان.
من تازه sx1 گرفتم و شدیدا به دفترچه فارسی نیاز دارم تا بفهمم چی سه چیه.اگه کسی برام میلش کنه ممنون می شم: s.nikhoush@gmail.com
سلام. من هم از همین کارت ها دارم و خیلی رازی هستم ازشون. از رم ریدر استفاده کنید چون انتقال از دوربین فایل های thm مربوط به فیلم ها کپی نمیشه رو سیستمتون و اگر بعد بخواهید دوباره این فایل ها را به دوربین انتقال بدبد و مشاهده کنید با مشکل مواجه می شید. در ضمن اتصالت usb برخی مواقع منجز به سوختن خروجی usb دوربین میشن که سر خودم اومده و تعمیرش واقعا مشکل ساز و هزینه بره. پس بهتره از همون رم ریدر استفادخ کنید. چون هم با اون مشکل مواجه نمی شید و هم دوربینتون در امان می مونه.
یا حق
سلام دوستان ، برای عکاسی تو نور اتاق به نظرتون روی حالت Av بزارم بهتره یا Tv ?