بله دوربین نویزداریه
از ایزو 80 استفاده کنین و در نور خوب
در نهایت عکس رو با نرم افزار نویزگیری کنین
بله دوربین نویزداریه
از ایزو 80 استفاده کنین و در نور خوب
در نهایت عکس رو با نرم افزار نویزگیری کنین
سلام
فکر کنم قبلا پرسیدم ولی باز هم میپرسم چون کسی یادم نیست بهم جواب داده باشه
من میخوام عکس بگیرم با کیفیت 10 مگابایت ولی نمیخوام عکس کوچک بشه منظورم اینه که میخوام مثلا وقتی تو مونیتو نگاه میکنم دو طرف صفحه رو نزده باشه و کوچیک نشده باشه هر کاری کردم نشده که در حالت 10 مگ به صورت واید بهم تصویر بده اگه کسی بلده که این کارو بکنه به من هم یاد بده لطفا
سلام
چه اهمیتی داره که من قبلا پرسیدم یا نپرسیدم پست اولمه یا نه
من اینجا رو دنبال میکردم همیشه تا شاید یه چیز جدید درباره این دوربین یاد بگیرم ولی چیزی هیچوقت نبود
دفترچه فارسی این دوربین خیلی وقته که تو این صفحه هست ولی ندیدم کسی بگهhttp://canoncamera.ir/software.htm
این دوربین انقدر هم نویز نداره که میگین
یه ضزب المثل که میگه هرچی پول بدی اش میخوری برا پولی که میدی دوربین خیلی خوبی هم هست در حقیقت عالی
ندیدم تکنیکای عکاسی با این دوربین رو به کسی یاد بدین
ندیدم قابلیتهاشو بشمورین
به هر حال مهم نیست
لطفا اگه جواب سوال منو میدونین بهم جواب بدبن ممنون میشم
دوست عزیز شروع پرسش شما نادرست بود آدم فکر میکنه شما پرسیدین و کسی جواب نداده؟!!
به هرحال از اینکه لینک دفترچه رو گذاشتی ممنون چون من هربار مجبور بودم یک فایل سنگین رو برای اونهایی که میخواستن بفرستم
در مورد سوالتون اگر منظورتون حالت وایده کنار ویزور سمت چپ دو دکمه وجود داره یکیش علامت فلش دوطرفه داخل کادره اگر اونو فشار بدین تصویر واید خواهید داشت
در ایزوی بالای 100 نویز به نظر من زیاده اما کلا من هم از دوربین راضیم به خصوص فیلمبرداریش
سلام
ممنون که جواب دادی ولی جواب این نیست
وقتی دکمه رو میزنی و دوربین میره رو حالت واید کیفیت عکس از 10 مگ میشه 8 مگ من منظورم واید با کیفیت 10 مگ
فکر نکنم اصلا بشه این کارو کرد ولی گفتم شاید کسی تونسته باشه این کارو بکنه
به هر حال زحمت کشیدی