لطفا" به حساب گيردادن نگذاريد، ولي واقعا" اين تئوري را از كجا در آورديد؟
100% همينطوره، مثلا" عكاسي كه از يك عروسي عكس گرفته، اگر به علت خرابي كارت عكسهاي يك مجلس عروسي را از دست بدهد، حاضر است تمام پولي را كه از آن مشتري ميگيرد، دودستي به كسي بدهد كه آن عكسها را برگرداند تا اعتبارش از بين نرود.
خير، جديد نيست، من 3-2 سال است كه كارت توشيبا استفاده ميكنم ( SD-1GB و SDHC-4GB ) و سرعت و كيفيت آن نيز عالي است.رم توشیبا که نسبتاً جدید است هنوز جواب خود را پس نداده و ممکن است بنده از خرید آن پشیمان شوم ولی اجازه بدهید مدتی بگذرد و این رم را همه جوره تست کنم و جواب آن را در خدمت حضار و عزیزان قرار دهم ...
يعني واقعا" متوجه نشديد كه صاحب تعدادي هندوانه زير بغلتان شديد؟ :confused:فروشنده که من قبلا بهش گفته بودم ما در اینترنت انجمنی داریم در مورد تجهیزات عکاسی صحبت می کنیم و نام فروشگاه شما به عنوان ارزان فروش و منصف قید شده، با شنیدن این حرف گفت من اصلا هیچ رمی بجز این توشیبا را به شما نمی فروشم! بین خودمان باشد ولی مطمئن باش و قطعا بدان که 1 ماه نشده به من فحش می دهی که این چه رمی بود که بم انداختی!! ممطئن باش 1 ماه نشده نه تنها ممکن است عکس های لاک و قفل شود و از بین برود بلکه برای این مدل دوربین SX10 نیز اصلا پیشنهاد نمی شود! و اگر نمی خواهی این توشیبا را بخری اصلا من به شما نمی فروشم چون ارادت خاصی به شما پیدا کرده ام خصوصا با اون جریان اینترنت که فرمودید!
دوست عزيز، 0.7fps سرعت بسيار كمي محسوب ميشود، ارزانترين كارتهاي چند سال پيش هم براي اين سرعت جوابگو هستند،الان هم واقعا معنی سرعت بالا و اورجینال را می فهمم! من در حالت Continues حدود 20 عکس با 7/0 فریم پر سکند!