صفحه 26 از 72 نخستنخست ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 251 تا 260 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedch67 نمایش پست ها
    سلام
    یه سیستم در دوربین های کامپکت دیده ام که به طور مثال رنگ قرمز را انخاب میکنیم و یک عکس سیاه و سفید میگیرم ولی هر چیزی که رنگ قرمز دارد در عکس قرمز است . در دوربین 500D این اکان وجود داره ؟ اگر هست چه جور ؟؟
    کالر اکانت فقط در دوربینهای کامپکت و لایک کنون وجود دارد.
    hamedch67 تشکر می‌کند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

اگه کسی می تونه یه نمونه فیلم بزاره خیلی خوب میشه
    سلام جوزا تو سایتش یه رویو از این دوربین گذاشته و در کنارش، یعنی در اواسط مقاله چند نمونه فیلم که می تونید دانلود کنید، البته فیلمها با اینکه زمان اندکی حدود 2 الی 3 ثانیه دارند ولی حجم بالای دور و وره 20-30 مگابایت دارند:biggrin:

500D review

موفق باشید
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

كاربر جديد Captain EDGE آواتار ها
    تشکر کرده
    3

با سلام خدمت دوستان عزیز ، من هم دیروز پس از مدت ها تحقیق و جستجو ، نهایتا دوربین Canon 500D oریداری کردم و با لنز 200-18 با آن کار کردم که بسیار وضوح و کیفیت بالا و غیر قابل وصفی دارد ، من پیش از این همیشه ازدوربین های Nikon استفاده می کردم و هم اکنون با خرید این مدل نسبتا جدید مطمین شدم که دوربین های Nikon در این رنج نمی توانند با این دوربین رقابت خاصی را به هر جهتی داشته باشند . اگر امکان داشته باشد در پست بعدی عکسی در حالت Landscape خواهم گذاشت تا دوستان برون آن نظر دهند .
    با تشکر از تمامی عزیزان

تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط BERLANO نمایش پست ها
    سلام جوزا تو سایتش یه رویو از این دوربین گذاشته و در کنارش، یعنی در اواسط مقاله چند نمونه فیلم که می تونید دانلود کنید، البته فیلمها با اینکه زمان اندکی حدود 2 الی 3 ثانیه دارند ولی حجم بالای دور و وره 20-30 مگابایت دارند:biggrin:

500D review

موفق باشید
    دوست عزیزی که دخواست دیدن فیلم های گرفته شده از دوربین Canon D500 را داشتند تا شب سعی می کنم قسمتی چند ثانیه ایی از فیلمی که گرفتم Upload کنم و برای دوستان بگذارم .

تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط alie نمایش پست ها
    فکر میکنم d300s اتوفوکوس در حین فیلمبرداری داشته باشه ! دقیق یادم نیست ولی تو یکی از سایتها خونده بودم
    خیر دوست عزیز D300 ها هم Auto-Focus در حین فیلم برداری ندارد ، عمده دوربین های عکس برداری که قابلیت فیلم برداری دارند اینگونه نیستند .

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

نقل قول نوشته اصلی توسط Captain EDGE نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز ، من هم دیروز پس از مدت ها تحقیق و جستجو ، نهایتا دوربین Canon 500D oریداری کردم و با لنز 200-18 با آن کار کردم که بسیار وضوح و کیفیت بالا و غیر قابل وصفی دارد ، من پیش از این همیشه ازدوربین های Nikon استفاده می کردم و هم اکنون با خرید این مدل نسبتا جدید مطمین شدم که دوربین های Nikon در این رنج نمی توانند با این دوربین رقابت خاصی را به هر جهتی داشته باشند .
    سلام

ضمن خوشامدگویی و تبریک برای خرید دوربین جدید, میشود بفرمایید از کدام مدل دوربینهای نیکون استفاده میکردید که باعث شد به این سرعت (یک روز) نتیجه بگیرید دوربینهای نیکون (یا هر برند دیگری) توان رقابت با دوربینی در سطح 500D را ندارند؟ :)

خوش باشید
    raffi، ashkan 78، partow و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    سلام

ضمن خوشامدگویی و تبریک برای خرید دوربین جدید, میشود بفرمایید از کدام مدل دوربینهای نیکون استفاده میکردید که باعث شد به این سرعت (یک روز) نتیجه بگیرید دوربینهای نیکون (یا هر برند دیگری) توان رقابت با دوربینی در سطح 500D را ندارند؟ :)

خوش باشید
    با تشکر از شما دوست عزیز ، بسیار خوشحالم که در بین شما دوستان اهل فن دوربین ها و عکاسان عزیز هستم ! البته دوست من من مدت 3 ماه با دوربین 500D کار کرده بودم ، منتها دوربین متعلق به خودم نبود ولی حال که خریداری کردم و لنز های مختلف را بروی امتحان کردم به تنایج قابل نوجهی رسیدم ، من پیش از این از 40D Nikon استفاده می کردم و هنوز هم بنوعی می کنم . طبیعتا تفاوت های بسیاری بین این دو دوربین هست ولی بطور کلی احساس بنده این است که اگر بروی دوربین های Canon علل الخصوص همین مدل 500D لنزی همانند 200-18 نصب شود یا یک لنز تله ی خوب بروی آن مود استفاده قرار گیرد یکی از بهترین دوربین های دنیا البته در این رنج خواهد شد . نکته ی قابل توجه برای من ISO های دوربین بود که البته من بیشتر با ISO ی 800 عکس می گیرم که خروجی بسیار خوبی را داشت ، حال اگر شد تا شب یک نمونه عکس خواهم گذاشت تا اساتیدی همانند شما بروی آن نظر دهند .

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

نقل قول نوشته اصلی توسط Captain EDGE نمایش پست ها
    اگر بروی دوربین های Canon علل الخصوص همین مدل 500D لنزی همانند 200-18 نصب شود یا یک لنز تله ی خوب بروی آن مود استفاده قرار گیرد یکی از بهترین دوربین های دنیا البته در این رنج خواهد شد....

دوست عزیز 18-200 کنون یک لنز کاملا معمولی هست که به نظر من اصلا ارزش پرداخت اون قیمت رو نداره!تو اون حدود قیمت هم من به شخصه دی 90 نیکون+ 18-200 اون رو به ترکیبی که شما فرمودید ترجیح میدم.

موفق باشید
    raffi، arash1988 و Ali Talebi تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

سلام

18-200 کنون یک لنز کاملا معمولی هست
    موافقم، ولی قطعا با لنز بهتر نتیجه کار هم بهتر خواهد شد

بیشتر با ISO ی 800 عکس می گیرم که خروجی بسیار خوبی را داشت ، حال اگر شد تا شب یک نمونه عکس خواهم گذاشت تا اساتیدی همانند شما بروی آن نظر دهند .
    در پست 245 یه نمونه از عکسهای این دوربین در ایزوی 800 که نه ولی در ایزوی 3200 گذاشتم که دیدنش خالی از لطف نیست، اون عکس رو در سایز بزرگ هم میشه دید

موفق باشید
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    دوست عزیز 18-200 کنون یک لنز کاملا معمولی هست که به نظر من اصلا ارزش پرداخت اون قیمت رو نداره!تو اون حدود قیمت هم من به شخصه دی 90 نیکون+ 18-200 اون رو به ترکیبی که شما فرمودید ترجیح میدم.

موفق باشید
    ممنون از نظری که در این باب مظرح نمودید ، منتها دوست عزیز بنده گمان نمی کنم قیمت این دو دوربین در یک رنج باشد !! قیمت Nikon D90 قطعا خیلی بالاتر از Canon 500D است ، حتی به لحاظ بدنه ! و به عقیده ی بنده ی هر دو یک سری معایب و محاسن خاص خود را دارند .

صفحه 26 از 72 نخستنخست ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... آخرینآخرین