سلام
مسلما سري 2 رقمي از 3 رقمي بهتره.(اين يه جمله كلي هست)
در خريد دوربين slr همه چيز به نياز شما بستگي داره
مثلا 500 دي مد فيلمبرداري داره كه ممكنه براي خيلي ها جذاب باشه
سلام
مسلما سري 2 رقمي از 3 رقمي بهتره.(اين يه جمله كلي هست)
در خريد دوربين slr همه چيز به نياز شما بستگي داره
مثلا 500 دي مد فيلمبرداري داره كه ممكنه براي خيلي ها جذاب باشه
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
به لحاظ جديد تر بودن و ديتيل تصوير مسلما 500d بهتر خواهد بود
ولي از لحاظ كيفيت و عمر بدنه 40dتو يه كلاس بالاتره ومسلما از لحاظ عمر شاتر و دايناميك رنج و بدنه فلزي برتريهاي زيادي داره و مقاومت در برابر شرايط بد واتفاقات كه براي خيلي از عكاسان فوتوژورناليست مهمه 40dبرتر هستش
دوستان کسی تجربه تبدیل تصاویر ویدیویی HD رو به avi و ... داره؟ چه برنامه ای سریعتر و با کیفیت تر تبدیل میکنه؟
دوستان من این دوربین را بتازگی خریده ام ، از اساتید خواهشمندم راهنمائی بفرمایند .
1- وایت بالانس در این دوربین محدود به چند مود خاص است و نمی شود وایت بالانس را بر مبنای دما بصورت دستی انتخاب کرد . ایا کرکی هست که بتواند روی کنون ها این امکان را اضافه کند؟
2- نورسنج این دوربین بنظر بسیار حساس میاید با تغییر صدم میلمتر دوربین نورسنج در حد 2 تا 3 استاپ تغییر میکند . حتی در یک موضع وقتی 2 یا 3 بار نور سنجی میکنی نیز مقادیر متفاوت است . من در تمام مودها مثل اسپات ، اوریج ، سنتر ویت امتحان میکنم همین حالت هست .
قبلا نیکون دی هشتاد داشته ام و اصلا چنین رفتاری از خود نشان نمیداد . ایا راه حلی برای کم کردن این نوسان وجود دارد؟
مد اخر در تنظیمات وایت بالانس برای تنظیم دستی می باشد
برای تغییرات احتمالی نور سنجی پس از نورسنجی دلخواه و مورد پسند دکمه قفل نورسنجی که در گوشه سمت راست * قراردارد فشار دهید
حمید رضا مرادی
G12
تنظیم دستی که در d500 هست برای انتخاب یک عکس بعنوان مبنای وایت بالانس می باشد . یعنی می بایست از یک صفحه سفید در همان فضای و نور که میخواهیم عکاسی کنیم یک عکس گرفته و به دوربین معرفی میکنیم . سئوال من این نیست . بیشتر توضیح بدم . وقتی وایت بالانس مثلا روی فلش قرار کیرد دما 5000 ست می شود حلا من تنظیم دقیقتری میخواهم مثلا 5500 واین در این دوربین امکان ندارد باید بعدا فایل raw رو با نرم افزار تغییر دما بدی . ولی در مثلا 40D و یا D80 که خودم داشتم کاملا از دمای 2300 تا 10000 میتوانستم تنظیم کنم . گفتم شاید کرکی برای اضافه کردن این مورد موجود باشد .
قفل نور سنج را کاملا میشناسم . ولی اول باید نور سنجی صحیح را داشته باشم و بعد قفل کنم یا نه . ؟ صحبت من این است که مثلا در مود spot که نورسنجی نقطه ای است بدون اینکه دوربین تغییر موقعیت دهد در حد لرزش دست نورسنج 2 تا 3 استاپ تغییر میکند . یا فرض کن که از اسمان صاف یکدست نورسنجی کنی بدون حرکت در در دوربین صرفا با تغییرات بسیار کم در حد لرزش دست نباید 2 تا 3 استاپ نورسنج تغییر کند .
سلام بر دوستان 500D بدست!
مدتی بود که میخواستم دوربین بخرم و یکی از نامزدهای مطرحم همین 500دی بود ولی به دلایل زیر در نهایت 450دی خریدم:):
1- مسائل مالی که برای همه همه محدود کننده:(
2- چون دوربین فیلمبرداری نسبتا خوبی دارم قابلیت فیلمبرداریش برام جذابیت نداشت:cool:
3- درمورد مشکل نویز سنسور جدید 15مگاپیکسل کنون و برتری سنسور 450 دی چند تا مطلب خوندم ، در ضمن کیفیت 12 مگاپیکسل برای من کافی بود.:confused:
بهرحال توی جستجوهام یک کتاب راهنمای دوربین 500دی پیدا کرده بودم گفتم لینکشو بزارم اینجا شاید بدرد دوستان بخوره (حدود 5.4Mb حجمشه).
بدرود