سلام
دوستان اطلاعاتی کوتاه در مورد گریپ باطری و مزایا و معایبش رو می خواستم
ممنون میشم از راهنمایی اساتید محترم
سلام علی جان توی امضات که اثری از SLR ندیدم
اما گریپ برای 500D
1- به علت باطری اضافی تعداد عکسهای گرفته تا تخلیه کامل باطری رو حدودا دوبرابر میکنه
2- بهتر توی دست میشینه ( بخصوص برای افرادی که دست بزرگی دارن ) و فکر کنم برای دوربینهای این سری خیلی مهم باشه این گزینه
3- قابلیت روتیت داره که در حالت عمودی کلیدهای تنظیم سرعت شاتر نقطه فوکوس و کلید شاتر میاد جلوی انگشت اشاره
4- از یکی از دوستان شنیدم خودم امتحان نکردم میگن سرعت عکسبرداری رو در حالت عکاسی پیاپی افزایش میده
اگر هر جایی رو اشتباه کردم دوستان اصلاح کنن
ممنون/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام؛
در مورد مزايا كه مشخص است:
-امكان استفاده از دو باتري همزمان و در نتيجه افزايش تعداد شات در هر مرتبه شارژ
-امكان استفاده از باتري قلمي در مواقع اضطراري
-خوش دست تر شدن بدنه (سليقه اي) مخصوصا در هنگام عكاسي با كادر Portrait و همچنين امكان اعمال بعضي تنظيمات از روي گريپ
-افزايش سرعت عكاسي پياپي در بعضي بدنه ها (D300 نيكون)
عيب هم براي بعضي ها مي تواند سنگين تر شدن و حجيم تر شدن بدنه باشد كه براي خيلي ها حسن است.
------------------
ببخشيد اين هم از معايب فروم گردي در محل كار است. تا آمدم يك پست بزنم يكي از دوستان پاسخ داده بود.
سلام
من دیروز برای دوربینم باطری گریپ خریدم .
دوربین قبلیم 350 بود که روی اون هم از باطری گریپ هنل استفاده می کردم و من به شخصه راحت ترم که دوربین بدنه کوچیک داشته باشم و مشکل کوچک بودنش رو با گریپ درست کنم تا اینکه دوربین بدنه بزرگ داشته باشم .
کلا برای این سطح دوربین گریپ واجب است .
برای 500دی گریپ هنل تو ایران و امارات پیدا نکردم ( گریپ هنل تو مول الامارات 150 درهم یا 45 هزار تومنه )البته خیلی از گریپ های هنل دکمه شاتر رو نداره و یه باطری اضافی و ریموت کنترل روی خودش هست که توی ایران باطری و ریموت رو بر میدارن و جدا میفروشن .
و رفتم برای خرید گریپ خود کانن . توی یه فروشگاهی توی یه جایی از جمهوری ( اگه خواستید پ خ ) یه گریپ بی نام و نشون پیدا کردم که از نظر قیافه با کانن اصل هیچ فرقی نداشت و فروشنده گفت همین ها رو یه نوشته کانن روش میزنن و به اسم اصل می فروشن . خریدم به قیمت 110 هزار تومن . اصل کانن رو از 145 تا 175 تومن می فروختن که 145 تومنی فرقی با این که من 110 خریدم نداشت . ضمن اینکه اینی که من گرفتم یه ریموت روی خودش داره که سنسور دریافت اون روی خود گریپ هست . مزیتش اینه که لازم نیست تنظیمات دوربین رو روی ریموت بزارید و اون 2 ثانیه رو صبر کنید . در هر شرایطی فقط کافیه دوربین روشن باشه و ریموت رو فشار بدین . تمامی دکمه ها رو مشابه گریپ اصلی داره و تمام دیروز رو که من باهاش کار کردم خوب بود .
مبارک باشه ولی به نظرت یک کم بیشتر میدادی ولی اصل میخریدی بهتر نبود به هر حال گریپ هم به تعدادی اتصالات برقی دوربین وصل میشن که خیلی مهمه و جنس بدنه گریپ که خیلی مهمه بخصوص وقتی زیاد توی دست نگاه داشته میشه ، فروشنده ها میگن ولی گریپ اصل هم کارتن کنون و هم دفترچه و جنس و .... کنونی داره .
به هر حال به انتخابتون احترام میزارم/
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
کاملا حق با شماست . کار عاقلانه تر خرید جنس اصلی هست .
ولی نکته ای که باعث شد من ارزونتر رو بخرم تفاوت گریپ های بازار اینجا و امارات بود . گریپ هایی که توی بازار دوبی بود بافت چرمی مانند بدنه اونها دقیقا با بافت بدنه دوربین یه شکل و یه فرم بود و اون چرخ تنظیمات روی گریپ به نرمی چرخ روی خود دوربین بود که اونجا به خاطر گرونی لوازم 500 در خرید نکردم ( اشتباه کردم چون اونجا جنس درست به آدم میفروشن ) ولی تمام گریپ های اینجا بافت چرمی روشون با دوربین متفاوت بود و از اون بدتر اینکه هر کدومشون با اونیکی فرق داشت توی 8 یا 9 تا گریپی که من دیدم و چرخ های همشون سفت بود در حالیکه گریپی که توی شرف دی جی دوبی دیدم ، چرخهاش نرم بود . فکر کنم این چرخ معیار خوبی برای اصل بودن گریپ باشه . ( گفتم حالا که تقلبی می خوارم بزار کمتر هزینه کنم )
یعنی فکر می کنم توی جمهوری تقریبا هیچ کس جنس اصل نمی فروشه . در کنار این حرفها اون ریموت روی گریپ که مستقل از خود دوربین کار میکنه برای من امکان جالبی بود که بهش نیاز داشتم . با این ریموت دوربین رو میزارین روی عکاسی پیاپی و انگار که دستتون روی شاتر هست با ریموت اینفرارد عکاسی می کنید .
جهت اطلاع 500 دی با لنز کیت توی امارات : 3399 درهم یا 1/050/000 تومان و باطری گریپ 450 و 500 دی : 699 درهم یا 216 هزار تومان
سلام دوستان
من میخوام 500d بخرم ولی یکی از دوستام که 450d داره میگه لنز دوربین های کانون tamron است که اصلا شارپ نیست و تصویر ای که میندازه فلو داره اونم مجبور شه بود لنزش را بفروشه
و یک لنز کانون بخره
میخوام ببینم 500 d هم لنز اش tamron آست یا نه و اینکه لنز 15-85 وقتی میخری روشه یا لنز دیگری باهاشه
قیمت الان چنده تقریبا
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
تو فروشگاههای کشورهای دیگه دیدم لنز سیگما یا تامرون رو با دوربین کنون میفروشن ولی خودشون این کارو میکنن و کارتن دوربین جدا از کارتن لنز هست . طوریکه خیلی وقتها تو یه پاکت میدن یا با یک روبان به همدیگه میبندن