سلام
در این مورد دوستانی که با این دوربین فیلم برداری کرده اند باید جواب بدهند.من هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
چه خوب است از دوستانی که به این دوربین ( یا مثلا دی90 و 5000) دسترسی دارند یک تکه فیلم خام را برای دانلود دیگر دوستان قرار بدهند.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام. همونطور كه ميدونيد اندازه سنسور 500 دي 3/22 در 9/14 هست و اندازه سنسور 1000دي 2/22 در 8/14 هست .در واقع 1/0 ميلينتر در طول و عرض با هم اختلاف دارن. و هر دو cmos هستن. ايا اين اختلاف اندازه در عكاسي (مخصوصا در محيط اتليه)تاثير زيادي داره كه نظر منو در مورد خريدعوض كنه؟؟؟؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
خیر دوست گرامی این تفاوتهای دهم میلیمتری در سایز سنسور هیچ اثری بر روی کیفیت خروجی دوربین ندارد. بهتر است به جای درگیر کردن ذهنتان در این موارد در نظر داشته باشید که کیفیت تصویر تمامی دوربینهای موجود در بازار برای کار اتلیه بسیار عالی است. علتش این است که تفاوت عمده قیمت دوربینها و کلاسهای مختلف در فاکتورهایی مانند بدنه فلزی و غیر فلزی - سیلینگ بهتر - سیستم اتوفوکوس بهتر- سرعت پیاپی عکاسی بیشتر و موارد اینگونه است که هیچکدام از انها در شرایط کنترل شده اتلیه در کیفیت عکس شما اثر نمیگذارند. اثر فاکتوری مانند لنز بسیار بیشتر از مقایسه مدلهای مختلف است. در این زمان انقدر صنعت دوربینهای دیجیتال به پختگی رسیده است که توانایی دوربینها از عکاسها بسیار بالاتر رفته است و خرید هیچ کدام اشتباه نیست.
برای امری که شما می فرمایین ( البته من متوجه نشدم شما چه نوع مستند طبیعتی میخواهید کار کنید و اینکه چرا برای اینکار از یک فبلم بردار که تجهیزات مناسب دارد و با کار اشناست استفاده نمیکنید دوستان فیلم ساز بنده اکثرا هیچ کدام کار فیلم برداری را انجام نمیدهند با وجود اینکه کاملا با این امر آشنا هستند ) مطمئن باشید XL2 یا XH G1 بسیار بسیار مناسب تر هستند . و به هیچ وجه اجرایی که با دوربین ها مذکور دارید با 500D D90 یا 5D M2 نخواهید داشت.
حمید جسمی
سلام.
من هم با جناب hjesmi موافق هستم.
اما :ومن هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
چه خوب است از دوستانی که به این دوربین ( یا مثلا دی90 و 5000) دسترسی دارند یک تکه فیلم خام را برای دانلود دیگر دوستان قرار بدهند.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
ممنون
من در حال ساخت یک مستند هنری هستم که بخش هنری آن را با PD170 تصویر برداری میکنم و
برای بخش طبیعت به دوربینی احتیاج دارم که SLR باشد و بتوانم از خاصیت عمق میدان بسیار بالا
استفاده کنم
البته من در این پروژه هم فیلمساز مجموعه هستم و هم فیلمبردار :)
از شما هم ممنونم