صفحه 15 از 72 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 65 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 141 تا 150 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر همراه artnature آواتار ها
    تشکر کرده
    121

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط artnature نمایش پست ها
    بسیار ممنون از شما

اما امکانات PD170 در حد ساخت تیزر های حرفه ای است و یا ساخت یک کلیپ هنری

اما برای من که میخواهم مستند طبیعت بسازم امکانات بیشتری مثل عمق میدان بالا است نیاز دارم

و فقط با لنز بدست می آید یعنی حداقل XL2 CANON آن هم با هزینه های سنگین برای تهیه لوازم جانبی و

تهیه تبدیل لنز های EF و L که از 5 میلیون هم بیشتر میشود

حالا اگر بخواهیم صرفا کیفیت را برای پخش تلویزیونی و سینمایی بررسی کنیم

آیا 500D از XL2 یا PD170 برتر است ؟

ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط a_pendar نمایش پست ها
    سلام
    برای ساخت فیلم خیلی مسائا دیگر به جز رزولشن هم مطرح است.شاید یکی از مهمترین آنها تنطیمات رنگ و نور و دسترسی به منحنی های اشباع رنگ و تنطیمات مربوط یه رنگ باشد.
    مسئله دیگر سازگاری با تجهیزات جانبی.به عنوان مسال فکر نمیکنم نتیجه ای که با یک دوربین فرضا slr400 فیلم برداری در حین تراولینگ میگیرید را با دوربین عکاسی هم داشته باشید.البته غیر ممکن نیست اما با دشواریهای چند برابر.

من استفاده از دوربین z7 را پیشنهاد میکنم.که از لحاظ کیفیت بسیار بالاست و دسترسی به منوهای بسیار متنوعی برای تمامی تنظیمات دقیق رنگ و نور را داراست و در عین حال میتوانید از لنزهای متنوع بنا به احتیاج روی این دوربین استفاده کنید.
    ممنون از شما

سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

كاربر همراه a_pendar آواتار ها
    تشکر کرده
    201

سلام
    در این مورد دوستانی که با این دوربین فیلم برداری کرده اند باید جواب بدهند.من هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
    چه خوب است از دوستانی که به این دوربین ( یا مثلا دی90 و 5000) دسترسی دارند یک تکه فیلم خام را برای دانلود دیگر دوستان قرار بدهند.
    ...سكوت سرشار از ناگفته هاست...

كاربر فعال khoddami آواتار ها
    تشکر کرده
    3111

سلام. همونطور كه ميدونيد اندازه سنسور 500 دي 3/22 در 9/14 هست و اندازه سنسور 1000دي 2/22 در 8/14 هست .در واقع 1/0 ميلينتر در طول و عرض با هم اختلاف دارن. و هر دو cmos هستن. ايا اين اختلاف اندازه در عكاسي (مخصوصا در محيط اتليه)تاثير زيادي داره كه نظر منو در مورد خريدعوض كنه؟؟؟؟
    5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II

تشکر کرده
    121

نقل قول نوشته اصلی توسط khoddami نمایش پست ها
    سلام. همونطور كه ميدونيد اندازه سنسور 500 دي 3/22 در 9/14 هست و اندازه سنسور 1000دي 2/22 در 8/14 هست .در واقع 1/0 ميلينتر در طول و عرض با هم اختلاف دارن. و هر دو cmos هستن. ايا اين اختلاف اندازه در عكاسي (مخصوصا در محيط اتليه)تاثير زيادي داره كه نظر منو در مورد خريدعوض كنه؟؟؟؟
    سلام

بهتر است برای کار حرفه ای به سمت دو رقمی ها بروید حداقل 40D اما به نظر من 50D برتر است
    khoddami تشکر می‌کند.
    سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

كاربر فعال khoddami آواتار ها
    تشکر کرده
    3111

سلام

بهتر است برای کار حرفه ای به سمت دو رقمی ها بروید حداقل 40D اما به نظر من 50D برتر است
    البته كار حرفهاي براي كسب درامد نميخوام انجام بدم ولي با چند تا از دوستان مورت ميكردم ميگفتند بادي ارزون بخر و پولتو براي لنز كنار بزار .از اينكه پاسخ داديد متشكرم .دوستان ديگه در مورد اندازه سنسور نظري ندارن؟؟
    5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

نقل قول نوشته اصلی توسط khoddami نمایش پست ها
    خیر دوست گرامی این تفاوتهای دهم میلیمتری در سایز سنسور هیچ اثری بر روی کیفیت خروجی دوربین ندارد. بهتر است به جای درگیر کردن ذهنتان در این موارد در نظر داشته باشید که کیفیت تصویر تمامی دوربینهای موجود در بازار برای کار اتلیه بسیار عالی است. علتش این است که تفاوت عمده قیمت دوربینها و کلاسهای مختلف در فاکتورهایی مانند بدنه فلزی و غیر فلزی - سیلینگ بهتر - سیستم اتوفوکوس بهتر- سرعت پیاپی عکاسی بیشتر و موارد اینگونه است که هیچکدام از انها در شرایط کنترل شده اتلیه در کیفیت عکس شما اثر نمیگذارند. اثر فاکتوری مانند لنز بسیار بیشتر از مقایسه مدلهای مختلف است. در این زمان انقدر صنعت دوربینهای دیجیتال به پختگی رسیده است که توانایی دوربینها از عکاسها بسیار بالاتر رفته است و خرید هیچ کدام اشتباه نیست.
    Ali Reza Aslani، amirmisagh، a_pendar و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

تشکر کرده
    121

بسیار ممنون از شما

اما امکانات PD170 در حد ساخت تیزر های حرفه ای است و یا ساخت یک کلیپ هنری

اما برای من که میخواهم مستند طبیعت بسازم امکانات بیشتری مثل عمق میدان بالا است نیاز دارم

و فقط با لنز بدست می آید یعنی حداقل XL2 CANON آن هم با هزینه های سنگین برای تهیه لوازم جانبی و

تهیه تبدیل لنز های EF و L که از 5 میلیون هم بیشتر میشود

ممنون
    ممنون از شما

سلام
    برای ساخت فیلم خیلی مسائا دیگر ب جز رزولشن هم مطرح است.شاید یکی از مهمترین آنها تنطیمات رنگ و نور و دسترسی به منحنی های اشباع رنگ و تنطیمات مربوط یه رنگ باشد.
    مسئله دیگر شازگاری با تجهیزات جانبی.به عنوان مسال فکر نمیکنم نتیجه ای که با یک دوربین فرضا slr400 فیلم برداری در حین تراولینگ میگیرید را با دوربین عکاسی هم داشته باشید.البته غیر ممکن نیست اما با دشواریهای چند برابر.

من استفاده از دوربین z7 را پیشنهاد میکنم.که از لحاظ کیفیت بسیار بالاست و دسترسی به منوهای بسیار متنوعی برای تمامی تنظیمات دقیق رنگ و نور را داراست و در عین حال میتوانید از لنزهای متنوع بنا به احتیاج روی این دوربین استفاده کنید.
    دوستان سوالم بی جواب مانده

سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

كاربر همراه Jesmi آواتار ها
    تشکر کرده
    1713

برای امری که شما می فرمایین ( البته من متوجه نشدم شما چه نوع مستند طبیعتی میخواهید کار کنید و اینکه چرا برای اینکار از یک فبلم بردار که تجهیزات مناسب دارد و با کار اشناست استفاده نمیکنید دوستان فیلم ساز بنده اکثرا هیچ کدام کار فیلم برداری را انجام نمیدهند با وجود اینکه کاملا با این امر آشنا هستند ) مطمئن باشید XL2 یا XH G1 بسیار بسیار مناسب تر هستند . و به هیچ وجه اجرایی که با دوربین ها مذکور دارید با 500D D90 یا 5D M2 نخواهید داشت.
    artnature تشکر می‌کند.
    حمید جسمی

كاربر همراه a_pendar آواتار ها
    تشکر کرده
    201

سلام.
    من هم با جناب hjesmi موافق هستم.
    اما :
    من هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
    و

چه خوب است از دوستانی که به این دوربین ( یا مثلا دی90 و 5000) دسترسی دارند یک تکه فیلم خام را برای دانلود دیگر دوستان قرار بدهند.
    artnature تشکر می‌کند.
    ...سكوت سرشار از ناگفته هاست...

تشکر کرده
    121

نقل قول نوشته اصلی توسط hjesmi نمایش پست ها
    برای امری که شما می فرمایین ( البته من متوجه نشدم شما چه نوع مستند طبیعتی میخواهید کار کنید و اینکه چرا برای اینکار از یک فبلم بردار که تجهیزات مناسب دارد و با کار اشناست استفاده نمیکنید دوستان فیلم ساز بنده اکثرا هیچ کدام کار فیلم برداری را انجام نمیدهند با وجود اینکه کاملا با این امر آشنا هستند ) مطمئن باشید XL2 یا XH G1 بسیار بسیار مناسب تر هستند . و به هیچ وجه اجرایی که با دوربین ها مذکور دارید با 500D D90 یا 5D M2 نخواهید داشت.
    ممنون

من در حال ساخت یک مستند هنری هستم که بخش هنری آن را با PD170 تصویر برداری میکنم و

برای بخش طبیعت به دوربینی احتیاج دارم که SLR باشد و بتوانم از خاصیت عمق میدان بسیار بالا

استفاده کنم

البته من در این پروژه هم فیلمساز مجموعه هستم و هم فیلمبردار :)

سلام.
    من هم با جناب hjesmi موافق هستم.
    اما :
    و
    نقل قول:
    من هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
    و

نقل قول:
    از شما هم ممنونم
    سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

صفحه 15 از 72 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 65 ... آخرینآخرین