من اشتباهی داغون و خوندم داغ شده باید ببخشید
و شما بعنوان یه استاد پیشنهاد میکنید من از کجا شروع کنم و در مورد کیفی که خریدم میخواستم نظرتون و بدونم
من اشتباهی داغون و خوندم داغ شده باید ببخشید
و شما بعنوان یه استاد پیشنهاد میکنید من از کجا شروع کنم و در مورد کیفی که خریدم میخواستم نظرتون و بدونم
گفتگوی من و شما داره شبیه چت میشه
برای شروع قسمت مقالات سایت از هر مرجعی برای شما لازم تر است.
کیفی هم که خریدید کیف خوبیه.
بعدها با افزایش تجهیزاتتون باید با آینده نگری بیشتری انتخاب هاتون رو انجام بدید.
ضمنا" بنده شاگرد هم نیستم .چه برسه استاد.
موفق باشد.
پایان.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
ممنون از جواب و هم منظور از پایان و فهمیدم اینکه در ایند با اینده نگری تچهیزات مورد نظر خودمو بخرم ( اینطروی اسطنباط کردم که دوربین خوبی نخریدم که خوب توی این ضمینه خیلی ناوارد هستم ) و بازم از جواب ممنون و ایندفعه دگمه تشکر و پیدا کردم و فشار داردم
در مورد فیلم برداری با دوربین های SLR یه سوالی به دهنم رسید که توی هیچ تاپیکی پیداش نکردم
هر ثانیه فیلم از 30 تا عکس تشکیل شده و هر ثانیه 30 تا شات میگیره و این یعنی توی یه دقیقه 1800 تا شات میندازه و توی ده دقیقه 18000 تا شات.
این با توجه به اینکه بعد از حدود 50000 تا عکس یا باید CMOS دستگاه و عوض کنیم مقورن به صرفه هست و اصولا فیملبرداری با دوربین درسته
البته این ارقام از نظر تئوری درسته و از نظر عملی هم درسته یا نه
اگه کسی این مطلب و کامل باز کنه ممنون میشم
اگه نگاهی به پست شماره 627 بندازید شاید سوال من کمی واضحتر بشه
به نقل از یکی از همکارن (در این صورت من حداقل3 ساعت فیلمبرداری با دوربین قبلیم انجام دادم حدود 12000 عکس انداختم و تازه بعدش هم فروختم به یکی از دوستانم اون هم حدود یک سال داره استفاده میکنه ولی مشکلی سنسور نداره با این شرایط که گفتید این دوربین با فیلمبرداری تا زمان فروش من 120.000 عکس انداخته بوده )
بنا براین نه دوست عزیز فکر نمیکنم اینطور باشه که بر اساس گفته بزرگان تا به حال صدبار باید این سنسور خراب میشد که نشده
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
پویا پریدل