به احتمال زیاد مشکل از لنزتون هست برای مطمین شدن یک لنز دیگه را با همین بادی تست کنید.
به احتمال زیاد مشکل از لنزتون هست برای مطمین شدن یک لنز دیگه را با همین بادی تست کنید.
A Frame and A Camera..What do you need for enjoying?
sajJjad & maHtab PhotoGallery : www.lifegallery.ir
از مقالات سایت عکاسی راجع به همین مورد:
امیر نادری
سلام دوست عزیز
من دقیقا متوجه نشدم .. من با SD 8 گیگ که دارم وقتی با کیفیت720-1280 فیلم برداری میکنم نهایتا میتونم 1 دقیقه فیلمبرداری کنم بعدش قطع میشه و باید دوباره سعی کنم با توضیحی که دادید من باید کلاس SD خودم رو عوض کنم و SD با کلاس بالا تر بگیرم ؟ لطفا کمی بیشتر توضیح بدید
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
ببخشید که من جواب میدم
بله این تصویری که ارسال کردم قسمتی از دفترچه راهنمای دوربین هست که به این موضوع اشاره داره.
کارت هایی که کلاس پایین ! هستند سرعت ذخیره ی پایین تری دارند و به همین جهت فیلمبرداری متوقف میشه.
امیر نادری
برای فیلمبرداری در حالت Full HD رزولوشن 1080 * 1920 شما به یه رم احتیاج دارین که حداقل 5.5 مگابایت در ثانیه سرعت نوشتنش باشه .
من اوایل یه توشیبا کلاس 4 گرفتم که سرعت نوشتنش 10 مگابایت در ثانیه بود اما موقع فیلمبرداری Full HD , HD سکته های کوچیکی داشت . بعضی از شرایط باعث میشن که دوربین برای فیلمبرداری به بیشتر از 10 مگابایت در ثانیه نیاز پیدا کنه . پس بهتره حداقل کلاس 6 بگیرین که معمولا 15 مگابایت در ثانیه سرعت نوشتنشه . ضمنا رم های کلاس بالا برای مواقعی که نمیخوای دستت رو از روی دکمه شاتر برداری مناسبه، و همچنین مواقعی که با فرمت raw عکاسی میکنی که معمولا حجمشون به 25 مگابایت و بیشتر هم میرسه، تا با کاهش سرعت عکاسی ( که برای دوربین 500D - 3.4 فریم در ثانیه ست ) و پیغام های هشدار رم روبرو نشی .
ناصر حیدری
http://www.naserheydari.ir/
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
خیر . اعداد کلاس ربطی به سرعت نوشتن و خوندنشون ندارن . حتی سرعت نوشتن در بین مارک های مختلف در یک کلاس هم متفاوته .
سری به سایتهای فروش لوازم دوربین بزنید و میبینید که مثلا سرعت نوشتن رم 4 گیگ کلاس 4 در مارک سان دیسک 15 مگابایته و در توشیبا 10 مگابایت .
ضمنا توی کلاس 10 سرعت تقریبا 25 تا 30 مگابایت در ثانیه ست .
ناصر حیدری
http://www.naserheydari.ir/