سلام آقای قاسمی
سپاس از زمانی که اختصاص دادید
فراموش کردم خدمتتون بگم که دکمه DELETE هم کار نمی کنه
در خصوص گارانتی هم دوربینم گارانتی ایده آل بود ولی تا 11/4/1390 برای همین درمورد هزینه تعمیر پرسیدم
ممنون میشم اکه امکان داره حدود هزینه تعمیر رو هم بفرمایید
با سپاس ، روزگار به کام و تندرستیتون پایدار
سلام دوستان ..ختسه نباشید
من یک دوربین powershot sx 20 دارم که اخیرا یک نقطه سفید رنگ در عکسها و فیلم نمایان میشه! نمیدونم پیکسل سوخته هست یا چیز دیگه!
از گارانتی(ایده آل ویژه) هم فکر کنم یک سال بیشتر مونده!
چون شهرستان هستم دودل هستم که چیکار کنم؟! از طریق فروشگاهی که خریدم اقدام کنم یا ببرم تهران بدم برای گارانتی؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید
ویرایش توسط afsuus : Friday 30 December 2011 در ساعت 12:03 دلیل: ناقص بودن انتهای متن
حامد جان سلام
همون طوری که حدس میزدم صفحه کی بورد دوربین از بین رفته ومستلزم تعویض است
چون شما از اعضای محترم سایت عکاسی هستید وهمچنین دوربین دارای گارانتی ایده ال است هزینه 38000ریال جهت تعویض کامل قطعه مزبور میباشد
در اولین فرصت به مرکز خدماتی شرکت ایده ال دوربین به همراه کارت گارانتی مراجعه وحتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
مدت تحویل 48 ساعت میباشد
ادرس تهران -میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال دوربین -ط3واحد 6 تلفن 88319245
با عرض سلام وتشکر از شما بابت خرید دوربینتان با گارانتی ایده ال
اشکال اعلام شده مربوط به پیکسل های مرده است که در دوربین شما بوجود امده
متاسفانه امکان رفع این اشکال در شهرستان وجود ندارد
شرکت معظم کانن نرم افزار های خصوصی را فقط در اختیار تنها مراکز سرویس مورد اعتماد ومعتبر خود قرار میدهد.
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دومراکز خدماتی
1-تهران خ جمهوری ساختمان الومینیوم طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال دوربین -طبقه 3واحد 6 تلفن 88319245
مراجعه وحتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید .همراه داشتن کارت گارانتی الزامی است.
اشکال فوق توسط نرم افزار رفع میشود وبه صورت رایگان میباشد
موعد تحویل آنی
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
ویرایش توسط tamir : Friday 30 December 2011 در ساعت 20:38
جناب قاسمی، درود
اگر خاطر گرامی تان باشد، در روز جمعه ای که در محل دفتر سایت حضور داشتید ، قیمت Focus Screen برای 5DII را جویا شدم.
مزید امتنان خواهد بود که در این خصوص اعلام قیمت بفرمائید.
سپاس.
جناب قاسمی عزیز
بنده لنز ای به نام عزیزی برای تعویض رینگ فوکوس به تعمییرگاه دادم
ظاهرا رینگ فوکوس موجود نیست ، در صورتیکه شما به بنده فرمودین تو اولین فرصت به ایده آل مراجعه کنم
ممنون میشم بزرگواری کنید و پیگیری کنید که واقعا موجود نیست!
سپاسگزارم.
با سلام خدمت آقای قاسمی
من مدت زیادی است که قصد خرید دوربین دارم اما متاسقانه بعلت تغییر قیمت ناگهانی این امر به تعویق می افتد لذا تصمیم گرفتم از حضورتان بپرسم آیا امکان دارد من دوربین 60D را با تخفیف از دفتر مرکزی شما خریداری کنم؟
پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگذاری میکنم
مسعود بیرامی
Jhowan photography