عکس از چهره:
http://aks.akkasee.com/photos/178278/
عکس از چهره:
http://aks.akkasee.com/photos/178278/
سلام دوستان.
من هم HS20 خریدم.
2 تا سوال:
1- آیا لازم هست تو سایت فوجی ثبتش کنم؟
2- از کدام نسخه نرم افزار استفاده کنم؟ تا جایی که یادم هست، همینجا دیدم که تا نسخه 3 هم منتشر شده بود. دوستانی که استفاده کردند، کدومش بهتر بود؟
پ.ن: ممکنه یکی از دوستان لینک اون پستی که روش آپدیت کردن رو آموزش داده بود برام بفرسته؟
درود2- از کدام نسخه نرم افزار استفاده کنم؟ تا جایی که یادم هست، همینجا دیدم که تا نسخه 3 هم منتشر شده بود. دوستانی که استفاده کردند، کدومش بهتر بود؟
ابتدا خرید دوربین جدید رو تبریک می گم . درباره ی سوالتون اگه منظورتون آپدیت هاست ، خب این که مشخصه ... جدیدترین ورژن رو نصب کنید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام
من دنبال یه سوپر زوم هستم
تمام 40 صفحه fujihs20 و 230 صفحه سونی hr100 رو خوندم
یه سئوال برام پیش اومده
آیا در فوجی آبرنگی شدن تصویر هنوز هم هست؟
(سال پیش 88 می خواستم یه کامپکت بگیرم رفتم سراغ فوجی توی ریویو ها خوندم که عکس آبرنگی می شه
سونی خریدم)
نمیدانم با جوایز جهانی TIPA آشنایی دارید یا خیر. آمار زیر نمونه ای از جوایز اعطایی به فوجی در 6 سال اخیر است. فکر نمیکنید با این همه دوربین سونی و نیکون و الیمپوس و کنون نمیایند به دوربین آبرنگی فوجی جایزه جهانی بدهند؟
Fujifilm FinePix S3 Pro ------------------------2005منبع :
Fujifilm FinePix F30 ----------------------------2006
Fujifilm FinePix Z5fd ---------------------------2007
Fujifilm FinePix S100FS -----------------------2008
Fujifilm Super CCD EXR -----------------------2009
Fujifilm FinePix F200EXR ----------------------2009
Fujifilm FinePix REAL 3D Technology -----2010
Fujifilm FinePix HS10 ---------------------------2010
Fujifilm FinePix X100 ----------------------------2011
FD master
نه متاسفانهنمیدانم با جوایز جهانی TIPA آشنایی دارید یا خیر.
سئوال دیگهفکر نمیکنید با این همه دوربین سونی و نیکون و الیمپوس و کنون نمیایند به دوربین آبرنگی فوجی جایزه جهانی بدهند؟
پیش می یاد
یکی دوجا نوشته بود آبرنگی می شه
این تاپیک هم که همه فوجی باز
پیش خودم فکر کردم کی بهتر از شما دوستان می تونه جواب بده
سپاس
درود
راستش من خودم هم زیاد میونه ی خوبی با این جایزه ندارم و امسال به هیچ عنوان جوایزش رو نپسندیدم (البته به خواست و پسند ما که نیست ! ما فقط نظر دهنده ایم) . البته فوجی x100 که توی امسال (حواستون نبوده و نوشتید 2010) در بخش کامپکت جایزه گرفت به نظرم واقعا حقش بوده . ولی چیزی که خیلی جالبه اینه که وقتی این جایزه رو اعلام کردن هنوز 8 ماه از 2011 مونده بود و ممکنه توی همین ماه های باقی مونده ، مدلی معرفی بشه که از x100 بهتر باشه . این عجله واقعا از اعتبار جایزه کم کرده .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : بحث خیلی جالبیه ولی اگر در تاپیک مرتبط تری قرار می گرفت به نظرم بهتر بود .