در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
خیلی نمیشه به این جوایز جهانی TIPA اعتماد کرد مثلا SONY HX1 این جایزه رو گرفت ولی ایا با اون کیفیت بد عکس واقعا حقش بود یا بنده خودم T7 SONY داشتم اونم این جایزه رو گرفته بود ولی واقعا کیفیت عکساش پایین بود . این جایزه معمولا به دوربین هایی داده میشه که امکانات بالایی دارند و دیگه به این کار نداره که این امکانات با چه کیفیتی ارائه میشه
همون HS10 که با رنگ قرمز مشخص کردید از نظر سایت معتبر dp از fz35 ,sx20 امتیاز کمتری رو کسب کرده بود با این که این دو دوربین ( fz35 ,sx20 ) یک سال قبل فوجی ارائه شده بودنند
ویرایش توسط mandy : Thursday 4 August 2011 در ساعت 17:05
انتخاب TIPA هیچ ربطی به امتیاز سایت DP ندارد. ضمنا اختلاف زمانی در امتیاز دهی تاثیر خواهد گذاشت.
FD master
خوبی ی سایت DP اینکه که سمپل و نمونه های عکس دوربینای مختلف رو در شرایط مساوی می زاره و با دیدن اونا مشهوده که کیفیت عکس کدومشون بهتره!
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
اخرش دوربینم از گارانتی امد تعویضش کردن.... کیفیت عکس هاش واقعا خوبه ( البته باید بدونین که چه طور تنطیمش کنین که بهترین خروجی رو بده بازم همان جریان عکاس مهمه نه دوربین پیش میاد) خلاصه تا حالا 1000 شات گرفتم و واقعا راضی ام مخصوصا از عکس هایی که از ماه گرفتم ..... به نطر من عادلانه نیست که که این دوربینو با دوربین دیگه ای مقایسه کنین ... چون دست عکاس رو خیلی باز برای تنطیمات دستی باز می زاره این وقعا عالیه ... کنون 30 ایکس و سونی مطمعنا در حد مقایسه با این دوربین نیستن
حالا بگذریم یه سوال داشتم جریان autorotate pb توی تنطیمات چیه؟ من خیلی تست کردم نه در حالت پلی بک نه در حالت دوربین چیزی رو نمی چرخونه .... برای دوربین خراب قبلی که فرستادم گارانتی فک کنم به چرخش دوربین انعطاف نشان میداد و لی الان انعطافی نداره؟ جای خاصی کار میکنه؟ لازم به ذکر است که electoronic level که مال ترازی هست به خوبی کار میکنه
این نظر شماست و کاملا محترمه اما در مورد عکسبرداری از ماه باید بگم که این یه موردو دیگه نگید چون عکسایی که با Sx30 میشه از ماه گرفت رو فوجی هیچوقت نمی تونه بگیره.
در مورد اطمینان شما از بهتر بودنش هم باید بگم که همانطور که گفتید بستگی به عکاسش و تنظیماتی که به دوربین میده داره، تنظیمات من روی دوربینم هم حجم ، هم کیفیت و هم کم شدن نویز رو در بر داشته و بسیار هم راضی هستم
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"