مگه شما بدنه رو باز کردید ؟ چون لنز این دوربین رو نمیشه باز کرد .تا بر روی سنسور غبار بشینه .
احتمال دیگه هم اینه که ممکنه دچار پیکسل سوخته شده باشید . یا اینکه آب به داخل دوربین نفوذ کرده باشه و مداراتی رو دچار مشکل کرده باشه .
بهترین کار اینه که اون رو به نمایندگی ارجاع بدید تا مورد بررسی قرار بگیره . من تقریبا بعید میدونم به خاطر کثیف شدن سنسور باشه . کثیف شدن سنسور در دوربین های حرفه ای اتفاق می افته که لنز رو در اونها میشه باز و تعویض کرد.
به همان صفحه ال سی دی زمانیکه دوربین را روشن میکنید و از آن طریق کادربندی و عکاسی میکنید لایو ویو Live View میگویند.
راه دوم دیدن سوژه از طریق روزنه چشمی است که به آن ویزور می گویند.
در ضمن از ال سی دی برای دیدن عکسای قبلی موجود در حافظه هم استفاده میشه که به این حالت Play Back Mode میگویند.
سلام من یک هفته هست که این دوربین را خریدم.
تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی باهاش فیلم برداری می کنم خود به خود تصویر فلو و تار میشه هر کاری کردم درست نمیشه. ایا شما هم این مشکل را دارین کار کنم؟
دوست عزیز اگه با دقت صفحات قبلی رو بخونی روش حل این مشکل توضیح داده شده.
سلام
براي اينكه اين دوربين رو بكاريم و مثلا هر 30 ثانيه يك عكس بگيره .. بايد درچه مدي قرار بديم .. اسم اين حالت عكاسي چي هست . .قبلا يه كامپك نيكون داشتم اين كار رو ميكرد
از مدل بعدي اين دوربين HS30 خبر بيشتري نشده .. در نگاه اول كه تفاوتها زياد نيست ..