وحید جان من فرد خیلی قابلی برای جوابگویی به این سوالات نیستم. ایکاش کسانی مثل کاوه قبادی که این دوربینو داشته میومدن و نظر میدادن. به هر حال من تجربه ناچیزم و طلالعاتم متعلق به شماست.
بر حسب تستهای dpreview بر روی مدل 9000/9100 ، این دوربین ترازهای سفیدی بسیار مناسبی داره. بطوری که واقعا خوب کار میکنن.
حالت auto خیلی گزینه مناسبی نیست! در بیشتر مواقع جواب میده . در طول روز مشکل خاصی نداره. حتی در محیط indoor که نور از پنجره وارد میشه (!) خوب جواب میده ولی من به ترکیبهای بهتری رسیدم.
من معمولا در عکاسی منظره و گل و کلاّ فضای آزاد از مود shade یا همون ابری استفاده میکنم. برای گرم کردن رنگها. برای محیط داخل هم 4 مود قابل مصرفه که من همیشه بالاخره با یکیش به نتیجه مطلوب رسیده ام! incandescent, fluorescent1-3. که من معمولا کارم با incandescent راه میوفته.
درباره دقت وایت بالانس راستیتش بد کار نمیکنه. من نمیدونم که بقیه چطورن ولی شنیدم که این یه کم شاید از مدلهای مشابه هم بهتر باشه. همونطور که میدونید حتی 350D و 400D هم در بعضی موارد 1/3 با هم فرق دارند و گاهی اوقات کنون نسبت به نیکون 1/3 یا 2/3 تفاوت داره. میشه گفت که ممکنه گاهی اوقات در محیطهای تاریک (بسیار کم نور) در حد 1/3 اشتباه داشته باشه. البته با توجه عکاس به اینکه نورسنجیو بر روی محیطی خاکستری انجام بده و یا از براکتینگ استفاده کنه و یا چند تکنیک دیگه ........... فکر نمیکنم به مشکلی برخورد کنه.
من به مشکلی برخورد نکردم ولی ممکنه این به سلیقه من باشه و شاید برای کسه دیگه اتفاق بیفته ولی من چیزی ندیدم.
مهدی هامیزاد
Canon 40D, Canon 70-200mm f/4 L IS, Canon 60mm f/2.8 macro, Canon 17-55mm f/2.8 IS
Lowepro nova 4, Inverse 200 & Primus Aw, Canon RS-80N3, Sigma EF 500 DG Super
من نزیك به یكساله كه این دوربین رو خریدم . مدت زیادی هم صرف كند و كاو كردم . تا حالا هم ژشیمون نشدم . هر چند حالا كمی وسوسه خرید slr اذیتم می کنه .
البته دوست خوبمون آقای Master Mehdi توضیحات حرفه ای و جامعی دادند . اصطلاحاتشون هم کمی سطح بالا بود که من بعضا متوجه نشدم . اما در کل و با تجربه عکاسی من :
1- رنگ بندی خوبی در نور مناسب داره .
2- زوم بسیار عالی داره . هرچند در حالت زوم بالا باید حتما از سه پایه استفاده کنید که طبیعی است .
3- خوش دسته و خیلی سریع به دگمه ها و بدنه اش عادت می کنی
4- LCD خوبی داره . مخصوصا که با حالت بازویی می شه دوربین را در موقعیت های مختلفی امتحان کرد .
5 - به نظر من در نور کم با ایزوی مناسب و سه پایه و شاتر و دیافراگم مناسب می شه عکسهای خوبی گرفت . شخصا تجربه عکاسی از کسوف ماه رو داشتم که عکسهای خیلی خوبی از آب دراومد .
6- باتری قلمی می خوره که به نظر من یه مزیته . لااقل هیچ کجا بی باتری نمی شی . هر جا هم تموم شد مطمئنا می تونید خیلی سریع چهار تا باتری قلمی مناسب بخرید . اضافه بر اینکه با یک شارژ باتری ( البته باتری خوبی که خوب هم شارژ شده باشد) تعداد عکسهای زیادی می تونید بگیرید . من خودم همیشه سه سری باتری شارژ شده همراهم دارم .
7- در ایزوهای بالا نویز عکس زیاده و من می گم این تنها عیبشه برای کاربری در حد من .
8- خیلی از عکسهایی رو که گرفتم در سایز 30*20 چاپ کردم . نتیجه بسیار عالیه .
با سلام خدمت همه دوستان
میخواستم بپرسم که میدونید آخرین قیمت این دوربین در حال حاضر چقدره؟
سلام
من هر جا گشتم هیچ سایتی نداشتن
نمی دونم شاید تولیدش متوقف شده باشه(دوستان نظر بدن)
ولی من اگه جای شما بودم بی برو برگرد میرفتم سراغ 6500
3 مگا پیكسل به نظرم فقط نویز بالاتری رو به ارمغان میاره(بازم دوستان باید بگن)
خلاصه....
نورنگار تموم کرده ولی من تو جمهوری حدود 450،000 دیدم که دارن.
من خبری از تولید نشدنش ندارم.
بابت نویز هم فکر نکنم اونقدرها هم با همدیگه تفاوت داشته باشن ولی چون پول کمتری پرداخت میشه و اکثر قابلیتها مشابه هستش، همونطوری که قبلاّ هم گفتم، من هم 6500 رو توصیه میکنم. اگه 3mp و کفشک فلاش خارجی براتون مهم نیستش.
مهدی هامیزاد
Canon 40D, Canon 70-200mm f/4 L IS, Canon 60mm f/2.8 macro, Canon 17-55mm f/2.8 IS
در ضمن مدل S8000fd هم قابل بررسی هستش. درسته که از لحاظ ظاهر احساس این دوربینو نداره و شاید یکسری از امکانات رو هم کمتر داشته باشه مثل سنسور کوچکتر ولی چون لرزه گیر داره برای خرید میشه روش فکر کرد. البته من اطلاعات دقیقی ازش ندارم. بهتره به تاپیکش تو فروم مراجعه کنید. فکر کنم حدوده 350،000 تومن باشه.
مهدی هامیزاد
سلام
بنده برعكس شما فكر میكنمدر ضمن مدل S8000fd هم قابل بررسی هستش. درسته که از لحاظ ظاهر احساس این دوربینو نداره و شاید یکسری از امکانات رو هم کمتر داشته باشه مثل سنسور کوچکتر ولی چون لرزه گیر داره برای خرید میشه روش فکر کرد. البته من اطلاعات دقیقی ازش ندارم. بهتره به تاپیکش تو فروم مراجعه کنید. فکر کنم حدوده 350،000 تومن باشه.
شاید هم اشتباه كنم ولی سمپل هاشون تقریبا قابل مقایسه نیستن
در ضمن اگر دوستمون دنبال لرزشگیر بود میرفت دنبال پانا با اون لرزشگیر های
و مهمترین مورد اینه كه هنوز امتحانشو كامل پس نداده(مزایا و معایب منظورمه)
من اگه روزی بخوام برم سراغ 8000 روزیه كه به یك تله وحشتناك نیاز داشته باشم كه بخوام عكس هایی در حد خانوادگی بگیرم:)
من کاملا با نظر شما مخالفم این که دلیل نمیشه . نویزرو میشه کنترل کرد .اگه دوربین هم نتونست با نرم افزار های حرفه ای ولی مگا پیکسل رو چی با ید به چاپ بزرگ بیخیال بشید در این مورد بعضی دوربینهای فیلمی وموبایلها بهترند که مگا پیکسل یعنی قیمت بیشتر در سنسور وبالا رفتن قیمت تمام شده.CANON EOS 1DS های کانون با 16 و 21 مگا پیکسل.ولی چرا از نیکون D3 گرونتره چون بنظر من در نویز و بدنه تا حالا نیکون بهتره
بهرنگ پاشایی
Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2
سلام
آقا این fuji s6500fd
LCD ش گردونه یا نه؟ ببخشید اینجا گفتم . مهمه!