سلام
بدنه با مشخصات عالی حداقل فعلا روی کاغذ هست . منهای اون بسیار دلرباست . اگر پول اضافه داشتم میخریدم .
دوم بحث عاقلانه و ... پیش اومده . فاکتور ارزش خرید نسبت به قیمت تنها معیار تعین کنند عقلانیت در خرید نیست . این اواخر با کاهش پول ملی نسبت به دلار همه البته دست و بالمون بسته تر هستش .
ولی کلا خرید یه فول فریم با این قیمت برای یه غیر حرفه ای که پولی ار بابت عکاسیش در نمیاده چون با این پول یه فول فریم خریده . آیا خیلی عاقلانه تر هستش در کل . همه چه انکار کنیم چه نه کمی تا حدودی دچار سندرم GAS هستیم (سندروم خرید تجهیذات عکاسی ) وگر نه اینجا حدود 8 نه 9 سال من حداقل نمیچرخیدم :))
درضمن این دوربین همونطور که کاربر محترم kato ( اسم شما ر نمیدونم ) گفتن هاف فریم نیست . دوربین میکرو سه چهارم من هاف فریم هست این دوربین کراپ 1.5 هستش .
کلا دوربین های میرور لس از هم رده کنونی و نیکونی خودشون گرونتر هم هستند بعضا .
من بعد 5 سال استفاده از دی اس ال آر به میرورلس کوچ کردم . این سیستم رو بیشتر دوست دارم و حاظرم براش بیشتر هزینه کنم . فقط با پرایم عکاسی میکنم . و تعادل این لنز ها با این بدنه ها عالیه دیگه پرتابل بودن و ... رو اصلا نمیگم . چون بحثش جداست .
اوایل کاستی های داشت ولی میبینید با هر نثل که جلو میره خیلی جهش تکنیکال و تکنولوژی میبینیم .
درباره فول فریم اگر بخوام بخرم هرگز D750 نمیگیرم چون دیگه بر نمیگردم به دوربینهای دارای آینه و مدل های قدیمی . یه بدنه فول فریم بروز و میرورلس از سونی میگیرم که
Sony a7II Alpha Mirrorless Digital Camera (Alpha a7II Body) ILCE7M2/B
قیمتش رو میبینید . و لنز هم حداقل برای شروع .
Sony Sonnar T* FE 55mm f/1.8 ZA Lens SEL55F18Z B&H Photo Video
اگر مقایسه باشی در باره قیمت فول فریم و این بدنه باید بدنه به روز از میرورلس ها لحاظ بشه . که حدودا این ترکیب میشه به تومان 9500000 تومان . به قسمی 2700 دلار
بابت اف تاپیک عذر میخوام .