من در حدی نیستم که نظر بخوام بدم اما به این مطلب بر خوردم و فکر کنم خوندنش خالی از لطف نباشه iso-invariance
من در حدی نیستم که نظر بخوام بدم اما به این مطلب بر خوردم و فکر کنم خوندنش خالی از لطف نباشه iso-invariance
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
من در اولین دسترسیم به تهران این دوربین رو با لنز 18-55 خواهم خرید
ایشالا در خرید بعدی هم لنز تله اش رو تهیه میکنم
کسی از دوستان این انجمن این دوربین رو داشته تابحال یا باهاش کار کرده ؟
چند تا سوال دارم
1- به عنوان مثال دیال شاتر اسپید سرعت 60 داره بعد سرعت 125
بین این دو سرعت چطوری میشه عکاسی کرد ؟!
و سرعت 250x دقیقا چیه ؟
2- با دکمه های چرخشی جلو و عقب چه چیزی رو میشه کنترل کرد ؟
ممنون از شما
در یک فروم خارجی هم یه مطلبی خوندم در مورد نحوه نورسنجی و نمایش سرعت و دیافراکم و ... بصورت لحظه ای مبنی بر اینکه »
بر خلاف دوربین نیکون و سونی و ... که درهر لحظه لنز رو هر طرف بچرخونیم و روی هر سوژه ای قرار بدیم ، فورا نور سنجی رو انجام میده و روی صفحه نمایش نشون میده با چه سرعت و دیافراگم و ایزویی قرار عکس گرفته بشه ، اما در این دوربین ( فوجی xt2 ) این طلاعات رو زمانی نشون میده که دکمه شاتر رو نصفه فشار بدیم
( بحث در مورد iso اتوماتیک بود - تنظیم حداقل سرعت شاتر ، و حداقل و حداکثر iso - مد عکاسی اولویت دیافراگم )
میخوام بدونم آیا تنظیمی هم داره که مثل دوربین های نیکون و سونی باشه و بصورت لحظه ای نورسنجی کنه و اطلاعات رو نمایش بده ؟ که قراره با چه سرعتی عکس گرفته بشه ( بدون اینکه دکمه شاتر رو نصفه فشار بدیم )
مکانیسم عملکرد میرورلس با اونها فرق میکنه چون ویزور اونها اپتیکاله و در حالت کلی بجز اطلاعات سرعت و دیافراگم کار بیشتری برای پیشبینی عکاس نمیتونن انجام بدن، اما در سیستم EVF شما همزمان با فشار دادن نیم شاتر نتیجه نهایی رو هم در ویزور میبینین و عکس میگیرین و این نتیجه عکس فقط شامل سرعت و دیافراگم نیست بلکه همه پارامترها و از جمله افکتها رو هم شامل میشه ... منظور اینکه اون قابلیت DSLR رو یه نورسنج یا اپ نورسنج ارزون میتونه انجام بده ولی این قابلیت میرورلس رو بقیه دوربینها فقط بعد از گرفتن عکس نمایش میدن
بله متوجه هستم و یکی از مهمترین دلایلی که دارم میام مجددا به سمت میرورلس همین EVF هست
اما من قبلا nex5 داشتم که میرورلس بود فقط ویوفایندر الکترونیکی نداشت ، درحالت های مختلف عکاسی ، دوربین رو روی هر سوژه و موقعیتی میگرفتیم در خط پایین صفحه نمایش میزان F و سرعت شاتر و ایزویی که قراره عکس باهاش ثبت بشه رو نشون میداد ( بدون نیم شاتر )
پس الان در فوجی اینطوری نیست و حتما باید نیم شاتر گرفت که این اطلاعات نمایش داده بشه ؟