نوشته اصلی توسط
Contax
والا من مات و مبهوت میمونم که تا کی تو این مملکت ملت میخوان تفکر استبدادی داشته باشن و اینکه کی قراره نوبت لذت های ساده زندگی برسه ؟ تاپیک در مورد دوربین جدید فوجیه و قراره یه سری از طرفدارهای ( به نقل دوستان عاقل ) نا عاقل این برند در مورد کالای جدید و بعد درباره تجربیاتشون هنگام استفاده تبادل نظر کنن ... بعد یهو کار میکشه به صحرای کربلا ! دوستان محترم قرار نیست مردم رو تو قبر همدیگه بگذارن، یه عده آدم احمق در سراسر دنیا ( که هر روز هم تعدادشون بیشتر میشه )به دلایل واهی از قبیل سبکی ، کیفیت ، نویز ..... طرفدار یه مارکی هستن ... خوب بگذارین باشن ! عاقلها راه خودشون رو برن . بنده ابتدای عکاسی دیجیتال رو دیدم و همچنین پایان عکاسی با فیلم رو ، خودم عکاس لارج فرمت و مدیوم فرمت بودم و هنوز هم معتقدم شکوه اون نوع عکاسی ، لذتش و همچنین کیفیت ساخت تجهیزات اون دوران بر باد رفت که رفت ! بعد از سالها استفاده از انواع دوربینهای دیجیتال ( انواع سایز فریم) تفکر حرکت به سوی پیشرفت ،احترام به شعور و پول مشتری ، کیفیت خاص و همچنین اپتیک باارزش با قیمت نسبتا مناسب رو در سری ایکس فوجی دوباره پیدا کردم ، اصراری هم ندارم که دیگران رو مجبور کنم از من پیروی کنن یا اینکه ثابت کنم اشتباه میکنن ! از این شعار فوجی هم که میگه ' عکاس عکس میگیره نه دوربین ' هم خیلی خوشم میاد .... غرض اشتراک تجربه بود .....یا حق