آقا من چهار ماهه که تو کف این دوربینم و هر روز دارم توی سایتهای معروف داخلی و خارجی تعقیبش می کنم!
در مجموع، نظر بزرگان فن اینه که این دوربین با وجود CA/PF بسیار بالا، بهترین Bridge Camera موجود در بازار تا امروزه که با وجود شایع بودن این دو عیب در لنزهای Superzoom، ولی تا این حدش رو سوتی بزرگی از طرف FujiFilm تلقی می کنن! و همین موضوع هم باعث شد که توی DPReview در قسمت نتیجه گیری، Richard با وجود تمام مزایا، به جای Highly Recommended بهش Recommneded بده و نمره Image Quality رو هم بهش 8.0 داد که اگه نمون عکساشو توی سایتهای زیر ببینین و Review های زیر رو هم بخونین، می بینین که کمی بی انصافیه، گرچه تو همه اینا و همچنین نظراتی که دارندگان خارجی دوربین توی Forum ها گذاشتن، این دو مشکل CA/PF ذکر شده. ولی بازم بزرگان فن میگن که با Firmware میشه مشکل رو تا حد زیادی (نه کاملاً) برطرف کرد.
درمقابل، این دوربین جایزه بهترین Superzomm سال 2008 رو از موسسه معروف TIPA گرفت که اون رو هم براتون گذاشتم.
من این مشکل رو با E-mail به قسمت بازاریابی FujiFilm منعکس کردم و گفتم که عمق قضیه تا حدیه که خیلی از حرفه ایها رو برای خرید اون به شک انداخته، جواب دادن که در اولین Firmaware این موضوع رو لحاظ میکنن.
شرکتهای آهونگار، نورنگار، خانه دیجیتال و مرکز دوربین هیچکدوم دوربین رو تا امروز (پنجشنبه 12 اردیبشهت) نیاوردن و فقط آهونگار احتمال هفته آینده رو داد. گرفتن تلفن عکسباران هم از ریاست جمهوری سخت تره!
حالا آدرس Review ها و نمونه عکسا رو براتون میذارم تا بزرگان اینور آب خودشون قضاوت کنن:
البته چندتاشون فیلتره که خودتون یاورشو استاد کنین;)
توضیح برای تازه واردا:
CA: Chromatic Aberration
PF: Purple Fringing