با سلام
دوستانی که از این دوربین استفاده میکنند اگر ممکنه یه عکس از باتریش برام آپ کنند.
با گارنتی نورنگار خریدم دودلم که باتریش اصله یا.................
با سلام
دوستانی که از این دوربین استفاده میکنند اگر ممکنه یه عکس از باتریش برام آپ کنند.
با گارنتی نورنگار خریدم دودلم که باتریش اصله یا.................
علی قربان زاده
NIKON D3100
Lens 18-105
با سلام به دوستان
من دوربین d3100 نیکون دارم از دوستان نیکونی یا d3100 کمی از تنظیمات داخلی دوربین به ما آماتوریا یاد میدن شارپ -کنتراست ..... یا چیزای دیگه که ما بلد نیستیم
ممنون میشم
دوست عزیزم
با سلام
بهترین راهنما همون دفترچه رهنمای همراه دوربین هست...یک مقدار وقت بذارید و با دقت و حوصله مطالعه اش کنید نکات زیاد و دقیقی در مورد دوربینتون و روش کار کرد صحیح باهاش و نکات فنی دستگیرتون میشه...
اگر مشکل زبان دارید،از تصاویر استفاده کنید و با سعی خطا نتیجه هر تنظیم رو ببینید
موفق باشید
سلام
برای استفاده از فرمت raw این دوربین در فوتوشاپ cs4 مشکل دارم. فوتوشاپ میگه که نمیشناسه این فایلو. چیکار کنم؟
ممنون.
کاوه.
Nikon D3100
خاطره می شود.
دوستان کمک میخاستم مقایسه ایدن دوربین با pentax K-Xرا چه جوری میدونین؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟
دوست عزیز چند جا سوالتون رو میپرسی.
هردو دوربین دوربینهای خوبی هستن اما لوازم جانبی پنتاکس در ایران کم پیدا میشه و گران هست.لینک زیر رو مطالعه کن
Pentax K-x
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
میتونید درلینک زیر مقایسه این دوربین رو ببینید .
پنتاکس به دلیل نبود خدمات پس از فروش و لوازم جانبی درایران از استقبال خوبی هم برخوردارنیست .
http://snapsort.com/compare/Nikon_D3100-vs-Pentax_K-x