خدا کنه همینطور باشه
ممنونم دوست عزیز
سوال بعدی که برام پیش اومده اینه
منظره یاب این دوربین میگن کیفیت خوبی داره؟
واقعا کیفیت خوبی داره منظره یاب یا همون ویزورش؟
و اینکه میگن پوشش 100%داره منظورشونو میدونم اما یه سوال در این رابطه میخوام بپرسم و اون اینه ک پوشش 100%جدا از اینکه همونجه که در ویزور میبینین(کادربندی و اندازه کادر)دقیقا برابر عکسه،آیا چیزی که تو ویزور میبینیم اندازش با چیزی که با چشم هم میبینیم یکیه یا تفاوت دارن باهم؟
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام
میشه بهم بگین که چرا این سوال که در مورد قیمت دوربین پرسیدم چی شده مدیر جان؟
مگ سوالم خلاف شرعه؟
تازه مربوط به همین تایپیک هم هستش
اگ واقعا مشکلی داره بهم بگین تا سوالمو اصلاح کنم
میخواستم قیمت روز این دوربینو بدونم
و اگه بخوام این دوربین رو از منطقه آزاد بخرم قیمتش تفاوتی داره نسبت با اینجا؟
اگه از اونجا بخرم بعدا مشکلی برام پیش نمیاد از قبیل بیمه کردن و گارانتی دوربینم
جنس های که اونجا هستن از نظر فنی مشکلی ندارن ک
دارن؟
موفق باشید
آخرین قیمت دوربین های نیکون
این سوال از جناب قاسمی یا در تاپیک پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین بپرسین اونجا جوابتون خواهند داداگه از اونجا بخرم بعدا مشکلی برام پیش نمیاد از قبیل بیمه کردن و گارانتی دوربینم
سلام دوستان
ببخشید ک سوالم زیاده
یکمی زیادی کنجکاوم
این علامت قرمزایی که پشت دوربین هستش و نوشته روش فرمت واسه چیه؟
و بعدش اینکه اون دکمه پایینه که رو فقط حرف L نوشته شده چکاری انجام میده دقیقا؟
واقعا شرمنده
ویرایش:دکمه پاور این دوربین سه حالته هستش ظاهرا...یکی خاموش...یکی روشن...از یکی دگ سر در نیاوردم...بی زحمت اگ امکان داره بگین اون یکی موردی هم ک رو دکمه پاورشه بهم بگین
موفق باشید
واسه فرمت کردن مموری.
رو L یعنی Lock برای نقاط فوکوس ( شماره 21 )بعدش اینکه اون دکمه پایینه که رو فقط حرف L نوشته شده چکاری انجام میده دقیقا؟
ZTOPLCD2.GIF
برای روشن کردن پنل بالای دوربیندکمه پاور این دوربین سه حالته هستش ظاهرا...یکی خاموش...یکی روشن...از یکی دگ سر در نیاوردم...
NikonD7000-top.jpg
در انتها این سایت حتما مطالعه کنین
موفق باشید
آره کادرشو زده ۱۰۰٪. یعنی شما چه توی ویزور کادر بندی کنین چه توی ال سی دی, عکسی که میگیرین یکیه یا به عبارتی کادر ویزور با کادر سنسور یکیه! تو D90 که من داشتم اینطوری نبود. عکسی که میگرفتم یکم از اطراف بزرگتر از کادری بود که تو ویزور میدیدم!هرچد که فکر میکنم D7000 هم همینطوره هروقت به کادرتون شک داشتی کافیه یه لحظه بری رو لایو ویو!
دوستان سوال خودم. تو D90 وقتی میخواستی عکسهارو نگاه کنی اون گردونه پشت دوربین رو که میچرخوندی عکس عوض میشد (همون که باهاش سرعت شاتر تنظیم میشه) تو D7000 اما عکس عوض نمیکنه. تنظیم خاصی داره یا کلا اینجوریه؟؟؟