من در عکاسی با نیکون دی 7000 یه مشکل دارم که توی عکس پیوست مشخصه، از کجا بدونم بخاطر دوربینه یا لنز؟
اگه دوربینه چه کنم؟ اگه لنز بود چه کنم؟
ممنون
AAA.jpg
من در عکاسی با نیکون دی 7000 یه مشکل دارم که توی عکس پیوست مشخصه، از کجا بدونم بخاطر دوربینه یا لنز؟
اگه دوربینه چه کنم؟ اگه لنز بود چه کنم؟
ممنون
AAA.jpg
دوست عزیز مشکلی که مطرح کردین چیز خیلی خاصی نیست و مربوط به کثیف شدن سنسور دوربین هستش که ذرات گردوغبار روی سنسور نشستن و هر چقدر هم دبافراگم بسته تر باشه بیشتر نمود پیدا میکنه
اگه تهران هستین میتونین به تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه کنید تا به صورت رایگان و در کمتر از 5 دقیقه براتون تمیز کنن
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
سلام دوستان
امروز نيكون اعلام كرده كه در باتري دوربينهايي كه بعد از 29 فوريه 2012 فروخته بعضي از استانداردهاي نيكون رعايت نشده و احتمال داغ شدن بيش از حد و دفرمه شدن بدنه وجود داره، البته اين مورد براي D7000 و D800 و 1V1 اعلام شده و گفته شده كه تا بحال موردي گزارش نشده ولي براي اطمينان تصميم گرفتن كه باتريها را عوض كنند.
طبق عكس و توضيحات زير باتريهاتون رو چك كنيد و در صورتي كه شامل اين طرح ميشديد با توجه به اينكه نميتونيد مستقيم براي نيكون بفرستيد، با نمايندگي كه دوربينتان را گارانتي كرده تماس بگيريد.
در قسمت پشت باتري شماره شناسايي باتريتون را پيدا كنيد
en-el15.jpg
نهمين كاراكتر اين شماره را از سمت چپ پيدا كنيد
sn1.jpg
در صورتي كه اين كاراكتر E يا F بود حتمن اقدام به تعويض كنيد
منبع
موفق باشيد
پ.ن.
با توجه به اينكه دوربينها و باتريهاي توليد شده بعد از اين تاريخ اعلام شده، احتمالن هنوز تو بازار ايران نيومده و تو گمركها و انبارها معطله، بهتره به دوستانتون هم توصيه كنيد كه موقع خريد دوربين و يا باتري EN-EL15 جديد، حتمن حواسشون به اين موضوع باشه
ویرایش توسط savalangh : Tuesday 24 April 2012 در ساعت 21:51
ساوالان
1088563618_T9jxT-M.jpg
سلام
تصوير بالا مربوط به محفظه زير آب (housing)مخصوص D7000كه تا عمق 100متري جواب ميده البته به قيمت 3100دلار ناقابل.
منبع:
Nauticam NA-D7000 Takes the Nikon D7000 Underwater
مرسی مهدی جان.تصوير بالا مربوط به محفظه زير آب (housing)مخصوص D7000كه تا عمق 100متري جواب ميده البته به قيمت 3100دلار ناقابل.
خبر خوبی برای یکی از دوستان بود. که عکاس و تصویر بردار زیر آب هستند. و به دلیل اینکه کاور واسه دی 7000 گیرش نمی اومد هنوز دوربین نخریده.
و با همون دی70 کار میکنه.
وارد بازار هم شده یا فقط تبلیغاتش اومده ؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام جناب محبي
اين كاور وارد بازار شده اين هم عكس واطلاعات بيشتر:
d7000v-01.jpg
NA-D7000.4-150x150.jpg
NA-D7000.6-150x150.jpg
DSC_0085.jpg
DSC_0092.jpg
Standard Features
Patented Locking Port Release Lever
Sensitive Two Stage Shutter Release Lever
Handle Brackets with Lanyard Loops
Optical Strobe Connectors
Rubberized Ergonomic Grips
Customizable Accessory Port (allowing use of optional Nikonos, S6, or Ikelite Strobe Connectors, Hydrophone, HDMI Video Out, or Remote Control Connectors)
Embossed Control Function Labels
Quick Release Camera Mounting Shoe
Lens Release Button
Four Strobe & Accessory Base Mounting Locations
Complete Access to All Key Camera Controls
.66x Optical Pickup Finder (Enhanced 180 deg Viewfinder with External Diopter Adjustment Optional)
منبع:
http://www.nauticamusa.com/nusa/?currentPage=3
سلام
در مورد استفاده از Picture Control های دیگر روی d7000 در فروم چیزی پیدا نکردم
بنابراین فکر میکنم تکراری نباشه
فایل ضمیمه حاوی حدود 20 نوع Picture Control می باشد و اما طریقه استفاده:
1- فایل رو اکسترکت نموده و فولدر بدست آمده رو روی مموری دوربین کپی نمایید
2- برای استفاده در ViewNX از منوی Lunch Utility فایلها را Import نموده و در این نرم افزار هرکدام را که مناسب دیدید استفاده نمایید.
3- برای استفاده در دوربین از منوی مربوطه فایلها را لود نمایید.
امیدوارم مفید واقع بشه
قیمت باتری دی 7000 چنده؟قیمت گریپش چنده؟
تو گریپش دو تا باتری سوار میشه؟ و سوکت های میره بجای باتری ای که قبلا تو دوربین سوار میشه؟
یک باتری تو خود دوربین قرار میگیره و یک باتری هم در گریپ
گریپ به اتصال زیر دوربین متصل مشیه
GRIP.jpg
قیمت ندارم D;