نکته جالب راجب در مورد این بدنه اینه که انگار خیلی ها منتظر دیدن این دوربین بودن ! از صیح امروز تا حالا 5 صفحه نقد و مطلب !
حتی برای انوش عزیز با اون d300ش:)
نکته جالب راجب در مورد این بدنه اینه که انگار خیلی ها منتظر دیدن این دوربین بودن ! از صیح امروز تا حالا 5 صفحه نقد و مطلب !
حتی برای انوش عزیز با اون d300ش:)
برای من که حرفه ای نیستم خیلی، این دوربین تقریبا همه نیازهامو براورده میکنه،وسوسه تغییر برند ذهنم رو درگیر کرده!(نسبت به 40d هم مگاپیکسل بیشتری داره که توی چاپ کمکم میکنه و مثل 40d بدنه منیزیمی و محکم داره و سیستم فوکوس 39 نقطه ای و امکان فیلمبرداری هر چند همه اینها رو 7d در اختیارم میزاره اما نسبت به قیمت مناسب تر و لنز با ارزشی مثل 18-105 فک کنم تهیه این دوربین عقلانی تر از 7d باشه)
سلام
داشتم فكر ميكردم كه اين D7000 هر چقدر هم كه تكميل ( فول فيــچرز ) باشه براي خيل عظيم D90 داراني كه نياز به آپديت داشتند شايد چندان مورد انتخاب نباشه! يعني شايد واقعاً خيليهاشون نياز به 39 نقطه فوكوس و بدنه فلزي و آببند و سرعت شاتر 1/8000 و... نداشتند تا بخوان بدنه اي در رده 1200 دلار بخرن. ( d90 قيمتش 1000 تا بود)
با اين حساب بايد با همون D90 سر كنند يا منتظر D5100 ( آپگريدي بر D5000 ولي در رده D90 ) باشند ؟
به همان چیزهایی که دی 90 در زمان خود نیازشان را برآورده میکرد.
به نظر می رسد نیکون علاوه بر نامگذاری نا مرتب در بدنه های خود،رده بندی آنها را نیز به هم زده!
بر خلاف کنون که با تولید 7دی و 60 دی این رده ها را کاملا از هم جدا نمود!
فکر میکنم اگر این دوربین مشکل خاصی نداشته باشد فروش نیکون در رده دی 300 اس را حداقل تا معرفی جانشین آن به شدت کاهش دهد.
سلام
عمر شاتر150هزارتایی برای این بدنه هم جالبه.یعنی یک گام به جلو نسبت به رده قبلی دوربینهای Dxx
ویرایش توسط Pooyan : Wednesday 15 September 2010 در ساعت 21:41
آیا این خیل عظیم ، همه نیاز به آپدیت داشتند؟و دارند؟براي خيل عظيم D90 داراني كه نياز به آپديت داشتند شايد چندان مورد انتخاب نباشه!
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
باسلام
البته من بخاطر سرعت و دقت فوکوس بیشتر ( بعلت عکاسی از حیات وحش ) در فکر آپگرید کردن بدنه هستم و حتی کم کم به فکر تغییر برند و رفتن به سراغ 7D بودم .
این دوربین پیشرفت محسوسی دارد ولی من به شخصه به انچه در نظر دارم با ان نمیرسم و مجبورم منتظر مدل آپگرید شده D300S بمانم .
سرعت و دقت فوکوس و سیستم اصلاح خطای فوکوس لنز در این دوربین چگونه است آیا به D300S میرسد که اگر برسد آنوقت دیدگاه من یکی که تغییر میکند .
موفق باشید
سلام
تبریک میگم به دوستان نیکونی
نکته جالبی اتفاق افتاد.
جایگزین D90 در برند نیکون شد D7000 با بدنه آلیاژی و وزن 780 گرم ! اما در Canon جایگزین 40D و 50D شد 60D با بدنه غیر آلیاژی و...:biggrin::)
( میشه به این گفت توجه به نیاز مشتری ! و یا میشه گفت عوض شدن تفکر دو طرف !)
البته به نظرم اینها خیلی جایگزین یک به یک نیستند و ظاهرا هم Canon و هم Nikon در حال تغییر رده بندی دوربین های خودشون هستند
عمر سنسور یا عمر شاتر ؟
البته به نظرم اگر D90 را تمام شده بدانیم ( حتی اگر تا آخر سال میلادی هم تولید شود ! ) رده بندی های نیکون در حال مرتب سازی است.
سری 4 رقمی
D3000
D5000
D7000
سری 3 رقمی
D300s
D700
و سری تک رقمی معروف
دقیقا ! و باید دید جایگزین D300s چه ویژگی هایی خواهد داشت
با اینکه از سنگین شدن این دوربین خوشم نیامد ولی احساس میکنم Nikon بیش از حد ویژگی های جدید روی این دوربین گذاشته است !