درود
جناب مبین فرمایش آخرتان صحیح تر است درسته ما منتظریم که ببینم وضعیت نویزی d7000 چگونه است ، اما احتیاجی به آمدن D7000 نیست که بفهمیم نمی تواند از D3100 عملکرد ضعیف تری داشته باشد، در حالی که هم اکنون وضعیت نویزی d3100 از 60d بهتر هست.
در مورد مقایسه کردن d7000 با 60d ، میشود به صورت کلیشه ای هر دوربینی را با هر دوربنی مورد مقایسه قرار داد و البته اشکالی هم ندارد هر دوربینی را میشود با هر دوربنی مقایسه کرد .
اما D7000 امکانات بیشتری دارد که هر کدام انها به ارزش و قیمت ان اضافه کرده و وقتی این امکانات را در نظر بگریم و آنرا با دوربنی که این امکانات را ندارد مقایسه کنیم حتی اگر هم قیمت هم بودند باز خیلی دوربین D7000 نسبت به امکاناتی که دارد و جنسی که به مصرف کننده تحویل میدهد ارزانتر خواهد بود.
ممکنه کهب بررسی کنیم این امکانات بیشتر برای کی کاربر دارد و برای کی ندارد فکر میکنم هر کسی میتواند از دیدگاه نظر خودش و مصرفش به این موضوع نگاه کند و اما نمیتوان گفت که امکانات بهتر D7000 برای همه کاربردی ندارد پس الان میتونیم بگیم که رقیب 60d شده. خیر فلسفه عرضه شدن 60d هر چه که بود و یا هر تفسیر عجیب و غریبی که در موردش شد ، این اشکال جدی در موردش هست که : این دوربین در زمانی که مقدماتی ترین بدنه رقیب d3100 چنین امکاناتی داشت و عرضه هم شده بود، نباید عرضه میشد چون برای رقابت نمیتواند موفق باشد.
جناب ابراهیمی عزیز مقایسه نویزی 60D با D7000 خیر اما مقایسه 60D با D3100 هست:
کد:http://www.focus-numerique.com/test-1129/reflex-nikon-d3100-bruit-electronique-12.html
اما با توجه به حجم پست های این تاپیک که به شدت داره جلو میره ، من فکر میکنم بهتر باشه راجب به مشخصات و یا چیز هایی که هست صحبت بشه تا حدس و پیش بینی ...
موفق باشید
انوش