درود بر شما آقای حسینیان
مقصودم عمق رنگ هست .در سایت Dxo به D90 نمره 22.7 داده که بالاترین امتیاز بین کراپدار هاست حالا میخواستم ببینم این پیشرفت در d7000 ادامه داشته یا نه؟
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
درود بر شما
واقعیت این است که باید صبر کنیم تا نسخه اصلی این دوربین ها در بازار عرضه شوند. و سایت ها و لابراتوار های معتبر تست های خودشون رو انجام بدهند.
هنوز برای نظر دادن در مورد این مسائل خیلی زود است!
پی نوشت:
من نفهیمدم پست قبلی شما که من نقل قول کرده بودم چه شد !؟
------
این دوربین دارای سیستم CLS است
ولی فقط میتواند دو گروه A و B را کنترل کند !
نقل قول از سایت Nikon
نقل قول هایی از تاپیک 60D :)Nikon Creative Lighting System (CLS)
Built-in Commander Mode 2 Groups: A and B
4 Channels: 1-4 TTL, Non-TTL Auto and Manual mode
بدون شرح !
ویرایش توسط Navid7h : Thursday 16 September 2010 در ساعت 15:53
سلام به همه
فکر کنم این جدیدترین فیلم پخش شده روی youtube باشه ، فیلم برداری این دوربین اعجاب انگیزه ،مثل یه دوربین فیلم برداری حرفه ای فیلمبرداری میکنه جل الخالق .....تمام اون عکس هایی که گرفته شده با D7000و الان موجود هست توسط این گروه هست و توی فیلم نشون داده شده
http://www.youtube.com/watch?v=UNKtFkX29IE
آف : یکی از دوستان ازم پرسیده چرا امضات نیست و پاک شده خودتون چی حدس میزنید
ویرایش توسط nejadi : Thursday 16 September 2010 در ساعت 17:41
این دی7000 دوربین جذابی است امکانات جالبی دارد و به نظر من میتواند برای کنونی ها هم
ایجاد انگیزه کند درسته دوستان کنونی یک مقدار سرد با این قضیه برخورد کردند و میگویند که معلوم نیست چی از آب در بیاید اما مطمئن باشید نیکون بعد از 2 یا 3 سال صبر کردن و کار کردن روی این رده بندی های جدید قطعا حرف و حدیثی باقی نمیگذاره و خود من از الان طرفدار این دوربین هستم البته باید منتظر جایگزین
دی300اس هم بمانیم ببینیم چه میشود احتمالا کنون با چالش بزرگی روبرو خواهد شد.
اف : جناب نژادی نکنه شما هم میخوای نیکونی بشی از شما بعیده شما که طرفدار سرسخت کنونی!!!!
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
D7000 بدنه تنها: $1,199
D7000 بدنه و 18-105: $1,499
قیمت ها در سایت آمازون
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
رفتار نویزی بخش زیادیش مربوط به ساختار پردازنده میشه.من اگر بخواهم عادلانه و بیطرف حرف بزنم، باید بگم نویزش از 550دی من خیلی کمتره (حتما در جریان هستین که سنسور 550دی و 60دی مثل همن). ولی باز هم باید منتظر باشیم و ببینیم مقایسه های نهایی چی میگن.
سپاس
ضمن اینکه من واقعا شک دارم توی 7d و 550 و 60 از یک سنسور مشترک استفاده شده باشه.
بسیار جالب!!نقل قول هایی از تاپیک 60D
بدون شرح !
خدا عمرت بده جوون!!!
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
اینکه همان لنز 105-18 بعنوان لنز کیت این دوربین معرفی شده کمی ناخوشایند بنظر می رسد، چون لنز مزبور روی بدنه D90 گاهی با error F همراه بود که ظاهرا مربوط به نشیمنگاه یا کنتاکت های لنز می شد...
دوربینی اینچنینی با بدنه فلزی و سیلینگ ، خوب بود که با لنزی متناسب تر عرضه شود!
و آیا کسی می داند تنظیمات دستی شاتر و دیاف و ایزو ، در مود فیلمبرداری برای این بدنه وجود دارد یا خیر؟