یک سوال
آیا دی 5100 در هر دو حالت ویو قایندر و لایو ویو میشه گرید grid رو فعال کرد ؟
من ندارم این دوربین رو اما از کسی شنیدم که در دو حالت نمیشه
یک سوال
آیا دی 5100 در هر دو حالت ویو قایندر و لایو ویو میشه گرید grid رو فعال کرد ؟
من ندارم این دوربین رو اما از کسی شنیدم که در دو حالت نمیشه
سلام
در حالتviewfinder نمیشه.چون اپتیکاله.هیبرید یا الکترونیک بود بله.
دوستان در مورد براکتینگ و نحوه استفاده از اون در 5100 میتونید به من توضیح بدید؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
با سلام
1-منوی شماره یک در عکس رو میذارید رو حالت عکاسی پیاپی یعنی از حالت single frame میذاری رو حالت continuous
2-منوی شماره دو در عکس رو از حالت off در آورده و رو هر استاپ نوردهی که میخوای میذاری
1.jpg
توضیح اینکه اگر به روش فوق عمل کنی با سه استاپ اختلاف نوردهی میتونی عکاسی کنی ولی اگه فقط بخوای عکاسی پیاپی انجام بدی با نوردهی ثابت و تعداد فریم بیشتر باید فقط منوی شماره یک رو تغییر بدی
موفق باشید
مهدی عبدلی
دوستان من تازه این ذوربین رو گرفتم و عکاسی زیاد بلد نیستم
من میخواستم از غروب خورشید عکس بگیرم. بطوری که خورشید و اسمون بیافته.
و همچنین از چهره افراد هم عکس بگیرم بزوری که هم اشخاص خوب و روشن بیافتن و هم خورشید و اسمون رو داشته باشم
برای این ذو حالت تنظیمات دوربین باید چطور باشن؟
ممنون
یک راه خواندن مطالب و مقالات سایت برای گرفتن عکس های مناسبه .
همینطور کتابهای خوبی وجود دارن که از مراحل ابتدایی ، عکاسی رو آموزش می دهند.
شرکت در کلاسها هم یک راه دیگه است که همین سایت نیز دوره هایی را برگزار می کند .
و اما برای اینکه سریعتر فعلن به یک نتیجه موقت برسید و تا زمانی که به تنظیمات دوربین خودتون آگاه و مسلط بشید ، از تنظیمات پیش فرض خود دوربین استفاده کنید . دوربین شما برای آنچه که گفتید صحنه هایی پیش فرض داره که به صورت اتوماتیک ، تنظیمات رو برای شما آماده می کنه .
برای این حالت شما می تونید این تنظیمات پیش فرض رو با گردونه بالایی بر روی Scene قرار داده و سپس با گردونه کناری و چرخاندن آن ، صحنه های مختلف را انتخاب کنید . مانند ضد نور ، پرتره ، شب و ...
سلام
فرمت فیلمی که دوربین میگیره MOV هست که تلویزیون و سینما خانگی من اونو نمایش نمیدن ! با مبدل هم که اونو به هر فرمتی تبدیل میکنم کیفیتش به شدت کم میشه ، چکار کنم ؟