من با عکاسی پی در پی دوربینم مشکل دارم بدون فلش انجام میشه ولی با فلش نمی تونم از مد پی در پی استفاده کنم. عکاسی continuous تنظیم خاصی لازم داره؟
با تشکر از اساتید می خواستم بپرسم هیچ دوربینی با فلش خودش این قابلیت رو نداره؟ و اینکه اگه فلش اکسترنال بگیرم حل میشه؟
درود
دوست گرامی پست شما به دلیل استفاده از سایز فونت نا متعارف حذف شد ، لطفا از سایز عادی برای نوشتن استفاده بفرمایید
اما پاسخ شما ، بگذارید فرقهایی که بین این دو دوربین هست رو به 2 دسته تقسیم کنم:
1- فرق بین سنسور آنها که در D5100 سنسور ساخت سونی و 16 مگاپیکسلی هست ، در d3100 سنسور ساخت نیکون و 14 مگاپیکسلی
موارد برتری سنسور D5100 نویز کمتر در ایزوهای بالا هست و این اختلاف در ایزو های پایین کمتر و در ایزوی 100 که فرقی نخواهد بود.
پس باید ببینید اساسا چند درصد از عکسهای شما در ایزوهای بالا خواهد بود که در آن صورت نویز کمتر بخواهد تاثیر گذار باشد!
و دیگر دینامیک رنج بیشتر سنسور D5100 هست که برای عکاسی منظره اما تک شات میتواند مفید باشد.
اما خوب با تهیه دو یا چند شات با روش های مختلف ، میتوان دینامیک رنج خروجی را بالا برد.
اما چیزی که در سنسور D3100 مزیت محسوب میشود ( برای کسی که کیفیت بهتری میخواهد ) ، مگاپیکسل کمتر D3100 هست
که باعث شده سایز پیکسل ها در این دوربین درشت تر از d5100 باشد و لنز ها بتوانند کمی شارپ تر عمل کنند.
2- امکانات . مواردی بین این دو دوربین فرق میکنند که مستقیما ربطی به خروجی بهتر نمی توانند داشته باشند .
اما چیزی که نمیتوان به این راحتی از آن گذشت لنز بهتر است که برای داشتن خروجی بهتر نقش اصلی تری دارد. اگر تهیه D3100 بجای D5100 بتواند باعث گردد که لنز بهتری برای آن تهیه کنید بهتر از برداشتن D5100 هست به همراه لنزی معمولی.
ضمنا برای ادامه بحث در صورت لزوم به اینجا مراجعه بفرمایید
موفق باشید
سلام
sb700 را به سورت جدا شده از این دوربین (وایرلس) می توان تنظیم ttl کرد و فرمان شلیک داد؟