در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
البته با دستکاری تنظیمات Picture Style و بالابردن شارپنس و کنتراست میشه کاری کرد که خروجی JPEG آنطوری بشود که مد نظر عکاس است .
جهت یادآوری
همانطور که آقای انوش از دوستمون خواسته بودن که نمونه عکس بذارن ایشان هم چند نمونه عکس قراردادن
فکر کنم عنوان کردن چند ایراد نمونه عکس ها و تنظیمات برای ایشان مفید باشه تا مقایسه دوربین ها با یکدیگر
من عکسها را به هر سختی بود دانلود کردم ولی چنین جسارتی نمیکنم تا انوش خان یا سایر دوستان ایشان را راهنمایی کنند.
حمید رضا خاقانی
درود
در اینجا صرفا بحث افزایش کنتراست کلی عکس مطرح بود که
دقیقا میتوان از Picture Control آنرا مطابق دلخواه تنظیم کرد.( همانطور که جناب ابایی فرمودند)
مدیریت پارامترهای مختلف به صورت کنترل شده و ناحیه ای آنطور که شما مد نظرتان است ربطی به این جریان ندارد بله آن و خیلی موارد دیگر
هست که به بخش پروسس ( پردازش فایلهای خام ) مربوط میگردد. مثل شارپ سازی که شارپنس کلی عکس با شارپ سازی ناحیه ای میتواند مقاصد مختلفی را به همراه داشته باشد
راستش شخصا هر چقدر سعی کردم آنرا دانلود کنم نتوانستم ، انگار حتما باید ثبت نام کرد
من همچنان اساسا مخالف اینطور مقایسه های مو به مو هستم . چون از اساس به درد نمی خورند !!
باید دید ما از دوربین چه توقعی داریم ؟
و برای چی دوربین خاصی رو انتخاب می کنیم ؟
از چه لنزهایی استفاده می کنیم ؟ و ...
در مورد 600D نمیتونم نظر بدم ، چون باهاش کار نکردم. اما امکان نداره خروجی اش خیلی بهتر از D5100 باشه .
D5100 دوربین بسیار خوبی است و هم خروجی بسیار خوبی داره . ( نسبت به رده خودش نه در مقایسه با رده های دیگر ) .
باید دید مشکل دوربین و یا لنز شما چیست ؟
و یا شما چه توقعی از خروجی دارید ؟
ضمن اینکه به نظر میاد شما فقط تا حالا با مود Auto عکس گرفتید .
تنظیمات دوربین شما درستند ؟
با چه کیفیتی عکس می گیرید ؟ آیا در صورت عکس JPEG روی بالاترین کیفیت تنظیم شده ؟
دوربین نوست یا دسته دوم ؟
نمی دونم چرا دوستان همش میگن در رده ی خودش خروجی خوب!!!!
فکر کنم رده بندی دوربین به چیزهای دیگه ای جز خروجی مربوط میشه!!!
مثلا نیکون دی 5100 و دی 7000 در یک رده نیستند ولی خروجی برابر دارند!!
یا مثلا دی 5100 خروجی بهتر از حتی دی 300 داره که از نظر رده خیلی بالاتره!
دوستان فراموش نکنیم که رده بندی دوربین ها بر اساس کیفیت خروجی نیست. بر اساس برزگی و هندلینگ بدنه و سیلینگ و سرعت و تعداد نقاط فوکوس و ....... خیلی چیزای دیگه.
دی700 و دی3 نیکون رو هم میشه مثال زد ! خروجی یکسان ولی تفاوت رده خیلی!
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
خب درست اش اینه که این دوربین ها در رده خودشون مقایسه بشن . نه در رده های دیگر .
چون به قول خودتون در این بررسی بسیاری چیزهای دیگه هم ملاک قرار میگیرند و بیشتر به کیفیت بدنه ، ساخت و آپشن های بدنه هم مربوط می شوند .
بنابراین برای جلوگیری از اشتباه افتادن دیگران بهتره ، هر دوربین در رده خودش بررسی بشه .
مثلن درسته سنسور D5100 و D7000 یکی هستند و میشه نسبت به خروجی مشابه این دو صحبت کرد . اما من که با هر دو کار کردم ، فوکوس D7000 به مراتب سریعتره ، و همین باعث میشه که روی خروجی تاثیر بزاره .
البته این باز به این معنا نیست که D5100 فوکوس کندی داره ( بلکه باز مجبورم بگم نسبت به رده خودش مطلوبه ) .
اما چرا این مقایسه ها مطلوب نیست ؟!
دلیل اش این همه کش و قوس بین مخاطبان این رده بندی هاست که در همین سایت نمونه اش رو فراوان داریم .
و در بسیاری از مواقع همین مقایسه ها بر مبنای یک سری عدد و رقم هستند که عملن در واقعیت ، کاربردی یا ندارند یا خیلی تاثیر گذار نیستند .
کسی که به خاطر 0.2 دهم امتیاز این ور و یا اونور دوربین اش رو می خره ، ممکنه بعدا دچار همین مشکلات همین دوست عزیزمون بشه که الان مشکل اش رو داره مطرح میکنه .