من دارم فکر میکنم ایا کسی با این قیمت دلار این دوربین یا دوربین 1Dx رو با قیمت حدودا ۱۳ تا ۱۴ میلیونی تو ایران میخره؟؟؟؟
من دارم فکر میکنم ایا کسی با این قیمت دلار این دوربین یا دوربین 1Dx رو با قیمت حدودا ۱۳ تا ۱۴ میلیونی تو ایران میخره؟؟؟؟
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????/عکاسانی که به عنوان اولین دوربینشان در این رده به D4 نگاه میکنند
من که کاملاً هنگ کردم
رده یا کلاس دسته بندی دوربین ها در یک گروه شاخص ها مانند بازار هدف و یا ویژگی های قیمتی است. دوربین های دی200 و دی300 در یک رده یا کلاس هستند و یا D70 - D80 - D90 در یک رده اند اما به هیچ روی نمیشود گفت که دی 90 بسیار بهتر از دی70 نیست.پس D4 نتونسته از رده قبلی خودش بالاتربره .
و میشه دوربینی بالاتراز D3s
البته هیچ خط کشی دقیقی میان این رده ها نیست و میشود در مورد ان بحث داشت اما نباید دوربین بهتر بعدی را خارج از کلاس قبلی دانست. یکی از رده بندی ها مثل این است
Entry Level
Consumer
Prosumer
semiprofessional
professional
یک رده بندی دقیق تر:
Entry-level - DX sensor
Midrange - DX sensor
High-end - DX sensor
High-end - FX/Full Frame sensor
Flagship - High Speed
Flagship - High Resolution
الان D4 در رده Flagship - High Speed است و D3X در Flagship - High Resolution
ری استارت کنید!
عکاسانی که به عنوان اولین دوربینشان در این رده به D4 نگاه میکنند
به عکاسانی گفته میشود که قبلا از دوربینی در رده ای پائین تر استفاده میکردند و اکنون احساس نیاز به دوربینی با مشخصات بهتر میکنند و حال که D4 را پیش رو میبینند ، پس آنها نیز بخشی از خریداران احتمالی این دوربین خواهند بود!
امیدوارم واضح بوده باشه!!!
دقیقا منم همین اشتباه رو کردم! اومدم توضیح بدم که خودتون از راه رسیدی.د
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
به جای اینکه این جمله رو به صورت "عکاسانی که به عنوان اولین دوربینشان, در این رده به D4 نگاه میکنند" بخونید، به این صورت بخونید :
"عکاسانی که به عنوان اولین دوربینشان در این رده, به D4 نگاه میکنند".
هر چند که اگر منظور ایشون این بود که "کسانی که اولین دوربین دیجیتالی که میخرند، D۴ هست" باز هم نباید اینقدر تعجب کنید. فکر کردید همه کسانی که میرن D۴ میخرن عکاس حرفهای هستند؟ شما شاید یادت نیاد اما چند سال پیش تو همین فروم یه بنده خدائی اومده بود میخواست از مسابقات فوتبال عکس بگیره و داشت دنبال این میگشت که ببینه دوربین phase one رو کجا میفروشند که بره بخره.
(تا جایی که خاطرم هست تجربه قبلی عکاسیشون هم در حد استفاده از دوربین موبیل بود)
ج.ابراهیمی
بله به هر حال عکاسی برای خیلی ها hobby هست و بسته به شرایط مالیشون دوربین تهیه میکنند .خرید دوربین مثل گرفتن مدرک دانشگاهی نیست که نیاز به سلسله مراتب داشته باشه (برای مثال تا یک سال با D7000 کار نکرده باشی حق خرید D700 رو بهت ندند و ... !! ) و یا مثل اسلحه گرم نیاز به مجوز داشته باشه !
اتفاقا خیلی خوبه که قشر پر درآمد هم به سمت اینگونه سرگرمی ها و دل مشغولی های هنری رو بیارند.
دست بر قضا تنها شباهت خرید دوربین و گرفتن مدرک تحصیلی و خرید اسلحه در همینه که هر سه کار رو میشه با داشتن پول انجام داد. و جالب تر اینکه کار هنری افرادی که "فقط" از روی شکم سیری به سمت عکاسی رو میآرن هم قابل قیاس با کار تخصصی کردن اون عدهای هست که مدرکشون رو با پول ابوی انجام میدن.
بگذریم! یه چند تا سمپل از عکسهای دوربین D۴ در ایزو ۱۲۸۰۰ رو اینجا میشد دید. البته فعلا به خاطر ترافیک بالا عملا دسترسی به این سایت متوقف شده. امیدوارم که این مشکل به زودی حل بشه.
اینجا هم سمپلهای خود نیکون از این دوربین در اندازه بزرگ، قابل دسترسی هست.
اینم یه کراپ ۱۰۰% در iso ۱۲۸۰۰
ج.ابراهیمی