چرا سر قیمت اینقدر شلوغش میکنید دلمون از قیمت دلار خورده که نباید سر این دوربین بنده خدا خالی کنیم. والا جای دیگری هم در دنیا 206 را گرانتر نمیدهند! همین حدود قیمت این دوربین با لنز خواهد بود. قیمت این دوربین اصلا گران نیست در واقع در مقایسه با ابزارهای حرفههای مشاغل دیگر در ایران هم گران نیست. در نظر بگیرید یک راننده تاکسی ساده هم همین مقدار باید هزینه وسیله کارش (اتومبیل) کند. در ضمن این قیمتها جهانی هستند. در بسیاری از کشورها خرید این دوربین همانقدر بار مالی دارد که خرید یک دی3100 و یا 1100دی برای من و شما در ایران (تازه با لنز کیت :دی). ولی خوب برای من و شمای علاقه مند که کارمان عکاسی نیست تهیه این بدنه با این قیمت دلار کمی مشکل است. چنوقت پیش یکی از دوستان لینک صفحه یک مدیوم فریم phaseone را گذاشته بودند در آن کسی که دوربین را برای تعطیلات آخر هفته خریده بود. کامنت داده بود که دوربین خوب و قابل پیشنهادی نیست چون در جعبهاش لنز نبود فیلم نمیگرفت و ...! جالبتر چند نفری هم تایید کرده بودند.
والا آقای نژادی دوستان که لطف دارند و خیلی زحمت میکشند اما وضعیت در مورد دوربینهایی که موجود است هم همین است. شما یک تاپیک باز کنید با عنوان دی300اس یا دی7 باز هم همین نقاط فکوس شمردن و ... تا بحال خاطرم نیست کسی فرضا مقایسه ای در مورد عملکرد سیستم فکوس آنها داشته باشد (شاید هم من خاطرم نیست) فرضا تا اسم دی300 آمد دوستان نیکونی درمورد زیاد بودن و گسترده بودن نقاط فکوس بحث کردند و ... (من ارادتمند نیکونی های عزیز هستم ما کنونی ها هم همینطور :دی).
ببخشید آقای مبین قصدم بهیچ وجه توهین نبود. از دوستانی که نارحت شدند معذرت میخوام.