درود
وجود یک باگ در d600 گزارش شده ، درزی که بین شاتر و سنسور هست باعث ورود گرد و غبار شده است.
هنوز پاسخ یا توضیحی از سمت نیکون در این مورد صورت نگرفته است. اما بطور حتم اقدامی از سمت نیکون برای رفع این مشکل صورت خواهد گرفت
موفق باشید
درود
وجود یک باگ در d600 گزارش شده ، درزی که بین شاتر و سنسور هست باعث ورود گرد و غبار شده است.
هنوز پاسخ یا توضیحی از سمت نیکون در این مورد صورت نگرفته است. اما بطور حتم اقدامی از سمت نیکون برای رفع این مشکل صورت خواهد گرفت
موفق باشید
درود
NR میگه نیکون در حال کار روی Firmware جدید برای D600 هست
ظاهرا در حال حاظر درمود Live View در حین فیلم برداری ، قابلیت تغییر دیافراگم وجود ندارد که در Firmware جدید اضافه خواهد شد.
این تنها ایرادی بود که در ریویو ها به این دوربین گرفته بودند..
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 8 November 2012 در ساعت 21:01
درود
سایت ifixit.com راهنمای قدم به قدم اوراق کردن d600 را گذاشته !
uwENoEy2eEisdfcU.medium.jpg
yTicO2ktnZo4V4GY.medium.jpg
Nikon-D600-teardown.jpg
Nikon-D600-teardown-2.jpg
موفق باشید
sensor d600.jpg
سنسور D600 زیر میکروسکوپ الکترونی
منبع : سایت نارنجی
درود
ریویوی سایت dpreview در 23 صفحه از این دوربین کامل شد:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d600
و Overall score 87% رو بدست آورد
موفق باشید
يك عكاس خودش دست به كار شده و شايعه ورود گرد و غبار به درون D600 را تست كرده:
فيلم رو دانلود كردم و اينجا گزاشتم.
بحث اینه که در چند جایی دیدم و البته این تست نشان میدهد که منشا غبار داخلی است یعنی از گرد و غبار قطعات داخلی دوربین. حداقل این خبر بهتری است چون میشود انتظار داشت پس از مدتی و با چند ماه کار کردن و پاک کردن این مسئله حل شود. در یکی دوتا از تستها هم نظرشان این بود که این ذرات غبار نیست بلکه روغن یا مایعی است که برخی از قطعات بر روی خودشان داشته اند. به شخصه فکر میکنم پس از مدتی کار کردن باید این مشکل کمتر و در نهایت حل شود. همینکه غبار داخلی است بهتر از این است که از خارج دوربین وارد شود. این موضوع در تعدادی از دوربینهای دی7000 و دی3 هم دیده شده است.
با این وضعیت نباید بعد از ورود دوربین ها به بازار سریع خرید کرد تا باگهای دوربین رفع شود!!!!!!!
این باگ ها اعتماد خریدار را کم میکند و متاسفانه اخیراً زیاد دیده میشود!
البته علیرضا نظرت خیلی خوشبینانه است. از یک منظر دیگر هم می شه گفت اگر خارجی بود با یک فراخوان و اصلاح سیلینگ شاید درست می شد ولی منشا داخلی نگران کننده تر است. یعنی شاید از یک قطعه ی نامرغوب داخلی استفاده شده که قطعات میکروسکوپی ای ازش جدا می شود (انگار از لنگه کفش بازیافتی در ساخت قطعه ای استفاده شده باشد!) و ممکن است خلاف تصور شما هیچ گاه هم متوقف نشود.
اعتراف می کنم که من گوشه ی ذهنم به این دوربین فکر می کردم و الان شدیدا دکوراژه ام!
فرهاد حسيني