آنوش جان اصولا همیشه در مورد نیکن نیمه ی پر لیوان رو می بینی و این خیلی خوبه
آنوش جان اصولا همیشه در مورد نیکن نیمه ی پر لیوان رو می بینی و این خیلی خوبه
فرهاد حسيني
اتفاقا فرهاد خان از اونجایی که قصد تهیه این دوربین رو داشتم برعکس ،خیلی هم مشکل عنوان شده رو جدی گرفتم ( نیمه خالی لیوان ) یکی دوتا پیج توی فیس بوک رو هم در مورد D600 مورد عنایت ویژه ای قرار دادم ( که جواب دادن ما هیچ کاره ایم ! برای این موضوع باید با پشتیبانی نیکون تماس بگیرید ) رفتم در سایت نیکون و ایمیل زدم ، هیچ واکنشی هم که تایید کننده مشکل مورد نظر به عنوان یک باگ شناسایی شده باشه نشان ندادند. فکر میکنم این خیلی طبیعی باشه که در محصولات تولید شده چند مورد مشکل پیدا کنند و لازم باشه برای استفاده از خدمات پشتیبانی به مراکز رسمی مراجعه کنند ، اما طرف به جای مراجعه به تعمیرگاه، یک ویدئوی تایم لپ درست کرده و گذاشته توی اینترنت همه هم کلی ازش کپی کردن...
پینوشت: اصلا این مشکل رو برای اولین بار خودم در سایت مطرح کردم ( صفحه قبل )
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها انوش جان. اگر بخواهیم نیمه ی خالی لیوان رو ببینیم می شه گفت ویدیو به این معروفی اگه دروغ بود تا حالا نیکن یه اطلاعیه ای تکذیبیه ای چیزی صادر کرده بود. ولی این آفر 2000 دلاری وسوسه انگیزه در هر صورت
فرهاد حسيني
اخه واقعا تخفیف ای که داره میده واقعا زیاد هست و اینکه مدتش را هم تمدید کردن یکم عجیبه .معمولا این تخفیف ها را در زمان کمی میزنن تا افراد کمی بتونن ازش استفاده کنن ولی در عوض برن سر تیتر خبرها و یک جورایی توجه خریداران را به خودشون جلب کنن
نمیدانم والا ، اما تصور شخصی من این هست برای هر شایعه ای که مطرح میشه کمپانی ها نمیتونن تکذیبیه صادر کنن
یادم هست چند روز بعد از عرضه رسمی Nikkor 70-200 VR II یک نفر ادعا کرده بود بعد از تهیه این لنز، توش براده های آهن پیدا کرده! که اگه از جلوی لنز نگاه کنیم توش دیده میشه عکسی هم گذاشته بود که در اون یک جاهای از بدنه درون لنز خورده شده و این براده ها از آنجا آمده ! و اینکه این لنز ها اینگونه اند! خود من این لنز رو دارم این همه دوستان دیگر در سایت این لنز رو دارند برای هیچکدام چنین اتفاقی نیافتاده است
موفق باشید
سلام
در ریویوی imaging-resource هم به این مسئله پرداشته شده(حتی در قیمت نتیجه گیری). فکر می کنم دیگر از حالت شایعه در آمده است.
با خواندنش شاید از نگرانی در آیید و شاید هم نگرانتر شوید! در قسمتهای مثبتش اشاره کرده که در بیشتر عکسها مسئله ای ایجاد نمی کند و پیشنهاد کرده است که کاربران d600، تکنیکهای تمیز کردن سنسور را یاد بگیرید.
سپاس
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
خیر. بررسی کامل از IR که 3 روز پیش منتشر شده است را ببینید:
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"